Şimdi Ara

ixora dan beleş numune parfüm (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
14.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DieselTRoniC

Bana da mail olarak numune talepleriniz elimize ulaştı yollayacağız dediler . Halen ses seda yok . Sibel ne iş ?

Aynen læ. Bi ses yok. Tek mail geldi 1 hafta önce o kadar. Şimdi peş peşe bi mil çakamda görsünler günlerini...
  • Bu saat 14,00 itibariyle 4 bayan 4 erkek parfümüm geldi. ama bende salyangoz kremi cıkmadı ne iş

• bende istediydim bişi gelmedi :S
  • c.tesi günü kendisine mail atılıpta kargosu gelen var mı?
  • 10 gün oldu ben yollayalı hala beleş parfümlerim gelmedi
  • "talebiniz ulaştı,numune gönderilecektir" diye mail yollamışlar.bekliyoruz bakalım
  • mail attım gelsin bakalım salyangozlarını deneyelim
  • mail geldi yollayacaz dediler.beklemedeyiz
  • 2 hafta oldu mail geldi 1 tane başka bişey yok
  • An itibari ile geldi benimkilerde.. 5 erkek 3 kadın yollamışlar bana.. Kargoyu annemler almış parayı da annemler vermiş.. Hiç sormadım bile ne kadar verdiniz diye XD Yani bana giren çıkan bişi olmadı..
  • banada geldi bugün..5erkek 3bayan parfümü.salyangoz kremi namına bişey yok.parfümler küçük hacı yağı tüplerinde , kenzo burberry gibi markaların çakmaları
  • bana da geldi 5 erkek 3 bayan krem yok 5.5 tl kargo ödedim hepside güzel kokular biri dandik geldi kokusu
  • hangi kargo firmasıyla geldi?
  • bende bugün aldım yurtiçi kargo ile gönderiyorlar paket içeriğinde 5 erkek parfümü 3 de bayan parfümü çıktı.
    Salyangoz kremi falan göndermemişler. Kargo parasını ödedim 3,5 tl tuttu
    parfümler pek kaliteli değil ya çok ağır ya da kolanya gibi
  • benimde bugün geldi yurtiçi kargo 5 erkek 3 bayan salyangoz ama kremi yok

• bende göndermiştim.Bugünlerde gelir o zaman.İnşallah kargo parası almazlar
  • ben de gönderdim salyangoz kremini ayrıca belirttim. bakalım göndercekler mi
  • bende yollicam ama kararsızım çok küçük be
  • Merhaba,

Öncelikle ilginizden ötürü teşekkür ederiz. Salyangoz kremi numunemiz bitmiş bulunmaktadır. Şu anda üretim aşamasında.

15 gün sonra tamamlanmış olacak. Eksik numune gönderimi yapmak istemediğimiz için, kargolarınızı göndermedik. Numuneleriniz

15 gün sonra gönderilecektir.

• Geldi sonunda bugün mail atmıştım 2-3 gün içinde denmesine rağmen hala elime ulaşmadı diye numune kalmadığından dolayı gecikmiş 3,5 lira ödedim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.