Yüzbaşı
08 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 147 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba,

Otomatik, temiz sorunsuz bir arac arayisindayim esim icin. Bu sebeple ‘bayan arabasi’ diye tabir edilebilen kucuk, hatchback araclar tercihimiz.
Butce 80-90 civari. Satanlar pm ile bilgi lutfen.
Selamlar,

Esimin 6 plus telefonunda batarya sorunu oldugu icin netten yeni batarya alip takayim dedim. Taktim da, ama cihaz elma ekranindan oteye gitmiyor. Elmada bekliyor, sonra ekran karariyor bir sure sonra yine elma logosu. Bu dongu suruyor.
Daha once batarya degisimi yapmisligim var ama bunda hata mi oldu bilemedim, eski bataryayi takiyorum ayni hata oluyor bu arada.

Cozumu bilen var midir?
Yeni cihaza eski icloud hesabimi aktarmaya calisiyorum.
Her sey tamam lakin whatsapp yaklasik 1 saattir ayni sekilde “Loading” olarak gorunuyor. Takili mi kaldi yoksa boyutundan dolayi mi yavas gidiyor anlamadim, iCloud yedeklemesine baktigimda 8-9gb whatsapp gorunuyor. Bunun sebebi nedir?
Foto da ekliyorum, tsk.
Merhaba arkadaşlar

Insignia piyasasını çok bilmediğim için genel olarak desteğinize ihtiyacım var.
Aracta landirenzo lpg var, 3 tramer kaydı var 2 si toplam 3500tl, diğeri yazmıyor.
Alınırsa kaça alınır? Satıcı 71e düşüyor, 71,50den

İlan:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-daha-temizi-daha-iyisi-daha-dirisi-sitede-yok-504311657/detay/
Merhaba

75bin tl'ye kadar arac bakıyorum. 2013 linea kullanıcısıyım onu satıp alacağım. Linea'dan sonra görüntü güzel olsun istiyorum, 29yaşında bekar biriyim.
Yakıt tüketimi düşük en azından Linea seviyelerinde, sportif görünümlü, iç dizaynı iyi, kısacası eli ayağı düzgün bir araç önerebilir misiniz?
Aklıma gelen araçlar şu şekilde;

Alfa romeo - giulietta 2015 1.6
Audi - A3 1.2 tsfi
Kia - sportage 1.6 (tüplü?)
Skoda - Octavia 1.6 dizel
Selamlar

Eylul basinda egitim amacli Londra'da bulunacagim 1 hafta kadar. Akabinde hazir oralara gitmisken ikiser ya da ucer gun Dublin, Glasgow, Edinburgh yapayim diyorum. Henuz siralamasini yapmadim ama gidenlerin gorenlerin tavsiyelerine acigim.
Iyi forumlar
Selamlar,

Eylül ayında yapacağım İtalya girişli avrupa tatili için geçen hafta (2Agustos) idata bahariye'ye evrakları verdim. Yarın sabah konsoloslukta mülakata çağrıldım. Daha önce çağrılanlar nedir ne değildir yardımcı olabilir mi?
İnternetteki mülakat konuları genellikle erasmus vs yapacaklar için var, ben normal özel sektörde çalışan biriyim.
Merhaba

Aracimda son 10gundur ara sira sari ikaz lambasi yanip sonuyor. Biraz arastirdigimda balatalarla alakali oldugunu ogrendim. Aracim 42binde Haziran'da bakima girmisti 36000civarinda ve balatalar da degismisti. 6bin kmde balatalarin bitmesi cok mantikli gelmiyor. Sanayiye gidecegim yine de size danismak istedim.
Fotograflari da ekleyemedim
Merhaba

Gs - Gençler maçı için bir arkadaşım kombine biletini bu maçlık devretmek istiyor. Passoliginize devrini yapabilir.

Maraton üst 414 , Sıra 13

Müthiş manzarada maç keyfi

70TL
Selamlar

İpad4 16gb wifi jbsiz cihazımda safari kendiliğinden kapanıyor

Arka plandaki uygulamaları kapatıyorum yine oluyor

Nedeni ne olabilir
Hakkında
Meslek: Foreign Trade
İlgi Alanları: Ekonomi
Forum İmzası:
Vic'S
Forum İkinci El İmzası:

~ Alın verin ekonomiye can verin ~
Hakkımda:
he is a master.

Alışverişlerim : Fandango , xJ , cmert , Acizim , Plextor , kendinibil , rebellion , XKumraL , stuka , Omer30ist , Muhtar , devilish_ , CARNIVALE ...
Iriver u10

• ...:::Tekken Tag Tournament:::...

2006'dan beri aynı saçma imza...
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Otomobil
Volkswagen
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Türk Telekom
ISS
TTNET
Takım
Fenerbahçe
TV
Sony
TV
LG
Ses Sistemi
Creative
Tablet
iPad
Notebook
Toshiba
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.094
İkinci El Bölümü Mesajları: 549
Konularının görüntülenme sayısı: 12.999 (Bu ay: 364)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 138 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.