Şimdi Ara

ixora dan beleş numune parfüm (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
14.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler burdaki parfümler çakma mı?Lacoste red var 100ml+30ml 27ytl diyor.Bu nasıl iş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

beyler burdaki parfümler çakma mı?Lacoste red var 100ml+30ml 27ytl diyor.Bu nasıl iş?

açık parfüm, dp tarzı
  • Banada 5 erkek 3 bayan parfümü geldi. Sümüklüböcek kremi yollamadılar
    3.5 Tl ödemiş abim kargoya, ben yoktum evde. Ondan da yırttık görüyon mu
  • bana 4 erkek 4 bayan parfümü geldi.Ama en cok istediğim slyankoz kremi gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

bana 4 erkek 4 bayan parfümü geldi.Ama en cok istediğim slyankoz kremi gelmedi.

aynen.bugün geldi.3.5tl imiş bozuk yok diye 4tl vermiş olduk.salyongoz kremi yok.parfüm var kokuları fena değil.

• 3 gün oldu yazalı gelen giden yok
  • PAKETLERİ gelen ARKADAŞLAR HANGİ ŞEHİRDE OLDUKLARINI ve PAKETLERİNİN ELLERİNE ULAŞMA SÜRELERİNİ,KARGOYA ÖDENEN MİKTARI YAZARSA diğer ARKADAŞLARA FAYDALI OLUR.BİZDE ONA GÖRE BEKLERİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 4 Eylül 2009; 16:00:47 >
  • İstanbuldayım
    Yaklaşık 2 Haftada geldi
    3.5tl ödedim
    salyangoz kremi yok
    3 bayan
    5 erkek küçük sürmelik kutuluk var
  • Ankara
    4 gün olmuştur heralde
    3,5 TL
    5 erkek,3 kadın parfümü
    Salyangoz kremi yok
  • e62 , e70 , e82 , e169 , e187 geldi hepsini de beğendim özellikle e70 çok hoş kokuyor yahu . . Ondan kesinlikle alıcam . Diğer 4 parfümü ise anneme verdim . Bir tanesi de çok hoş kokuyordu sanırım annem de ondan bi tane alıcak . Salyangoz kremi hiç çıkmadı malasef .
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeToBaSkaN

3,5 lira ödedim. 3 bayan 5 erkek parfümü artı 2 kağıt parçası geldi. Yurtiçi kargo ile geldi.

Aynen
  • Geldi sonunda 9tane erkek parfümü yollamıslar .. :) hepsi de gayet güzel gelenlerden bazılarının bende orjinali vardı ii benziyor baya
  • 1 hafta oldu hala ses seda yok onay mailinden başka
  • Benimde 2 hafta oldu onay maili geldi ama telefondan aramadılar
  • beni sibel hanım aradı soyadımı yazmayı unutmuşum baya bir konuştuk satış temsilciliğide yapma ihtimalim var
  • bende gönderdim mail gelmeden ürünler geldi 1hafta fln oldu göndereli bugün geldi 5 bay 3 bayan parfüm var diğer arklarında dediği gibi 5 de salyangoz kremi armaniyi cok beğendim suan burbery kullanıorm bitince armani alıcam büyük ihtimal
  • Bugün geldi ürünler.Kargo 3,5 lira aldı.Deniyeceğiz.
  • bayramdan önce bana da geldi kokular gayet güzel hoş beğendim hemen siteden hugo boss soul u sipariş verdim fakat gönderdikleri irenç ötesi kalitesiz kolonya tarzı bişey di ertesi gün direk geri gönderdim armani black ile değiştirmelerini rica ettim bakalım gelen koku nasıl olucak iyi bi izlenim vermedi.Büyük ihtimalle yarın elime ulaşıcak ulaştığında yazarım tekrardan.
  • bana da geldi hem işyerime hem eve kokular güzel ama sonuçta numune güzel kokar ama büyük boy olanını sipariş edince aynı koku tutmayabilir çünkü orijinal değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

bana da geldi hem işyerime hem eve kokular güzel ama sonuçta numune güzel kokar ama büyük boy olanını sipariş edince aynı koku tutmayabilir çünkü orijinal değil

eet aynen öle numunerin esansı daha fazla oluyor

şimdi bende yolladım bakalım nolcak:arkadaşlar ürünlerinizi çok güzel diye tavsiye etti sorun olmassa numunelerinizden istiyorum:D
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.