Adamlara msj yollayalı 1 saat oldu ama daha mail gelmedi.Size ne kdr sürede geldi mail?
quote:
Orijinalden alıntı: !XiR
ben de gönderdim salyangoz kremini ayrıca belirttim. bakalım göndercekler mi
evet az önce bunu yazmıştım şimdi sibel hanım aradı. numune için kargo ücretine hayır demiştim onu ödememiz gerektiğini söyledi. ben de kabul ettim. 4 erkek 4 bayan ve 5 salyangoz kremi göndereceklerini söylediler. 4-5 liraya değer.
yani bundan sonra kargo ücreti alıyolar arkadaşlar.
kadın aradı kargoyu ödemiceksen yollamıcam dedi yollama dedim
Bana Geldi Parfümler 4Tl Ödedim 5Erkek 3 Kız Parfümü Çıktı Salyangoz Çıkmadı. Erkek Parfümlerin Kodları E169 E062 E082 E070 E078
quote:
Orijinalden alıntı: aLLF0RiNTiKaM
Adamlara msj yollayalı 1 saat oldu ama daha mail gelmedi.Size ne kdr sürede geldi mail?
talebinizi aldık diye 2 gün sonra mail yolladılar.parfümler bayrama gelir heralde.
Parfümler geldi 10 adet hepside farklı kokuda ürünler güzel beğendim Teşekkürler dh
quote:
Orijinalden alıntı: Hoodsan
Bana Geldi Parfümler 4Tl Ödedim 5Erkek 3 Kız Parfümü Çıktı Salyangoz Çıkmadı. Erkek Parfümlerin Kodları E169 E062 E082 E070 E078
aynen.
Parfümler geldi.Özenmeyin kocaman şeyler çıkmıyor Salyangoz kremi yok.5 erkek 3 kadın parfümü toplam 8 tane.Ama kokular güzel
3,5 lira ödedim. 3 bayan 5 erkek parfümü artı 2 kağıt parçası geldi. Yurtiçi kargo ile geldi.
Ha bu arada ben 1 hafta öncesine kadar talep etmiştim anca geldi işleri biraz yavaş
bana mail gelmedi
Bende bugun aldım yurtiçi kargo ile eve teslim 4 ytl .
quote:
Orijinalden alıntı: DieselTRoniC
Bende bugun aldım yurtiçi kargo ile eve teslim 4 ytl .
galiba ankara'dan yolluyolar?gelenlerin nerden olduklarını yazarlarsa eger,hangı sehire ne kadara gıdıyo ogrenırız belkı?
bugun oglen gelmis 3.5ytl ankara'dan yollanmis ben mail yolluyali 1hafta oldu sanirsam
1 tanesi kaç ml lik yoksa sürme tarzında esanslar mı?
evet banada geldi bu sabahın kötünde daha yatmamıştım saat 10 ciarıydı gittim alım kargo parasınıda anneme ödettirdim arada sürüyorum sıkmıyorum çok küçük ama 8 tane sonuçta bu arada katgo parası 3.5 tl 3bayan 5 erkek salyongoz kremi tukenmiş herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: Pounch
evet banada geldi bu sabahın kötünde daha yatmamıştım saat 10 ciarıydı gittim alım kargo parasınıda anneme ödettirdim arada sürüyorum sıkmıyorum çok küçük ama 8 tane sonuçta bu arada katgo parası 3.5 tl 3bayan 5 erkek salyongoz kremi tukenmiş herhalde
evet salyangoz gelmedi kardes yeni numuneler gelince bana pm atarmısın lütfen ben pek giremiyorumda
bi hafta önce talep etmiştim bugün geldi banada..
orjinal tester gönderen bi yere dayanmak lazım. sahte parfümün numunesi mi olurmuş
quote:
Orijinalden alıntı: copela
quote:
Orijinalden alıntı: Hoodsan