Şimdi Ara

Itopyaya arızali kasa gönderenler bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, 10 ay önce OEM paketi almıştım. 2 gün önce islemciye yeni soğutucu taktım. Yeni soğutucu taktiktan sonra Final fantasy 16 oynarken ekran kartından 2 kere kıvılcım geldi.

PC yi kapatıp, Kasayı açıp tekrar pinleri çıkarıp taktım. Sonrasında oyuna tekrar geçtiğinde kıvılcım tekrar geldi.

Sonrasında PC yi kapattim. Bir daha da açmadım.

Ayrı olarak öndeki 3 kasadaki fanlar aşırı gürültülu çalışıyor %100 devir ile. Bios dan kontrol etmeye çalıştım ama o fanlar PSU ya bağlanmış.

Yarın müşteri hizmetlerini arayacağım ve arıza destek talebi olusturacagim. Bu konuyla ilgili tavsiye verebilecekler var mı? Gönderirken ne yapayım. Ve Gönderirken nelere dikkat edeyim. Bu işin içinde katakulli olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 30 Mart 2026; 1:34:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kısaca PC cahiliyim. Yapay zekaya sordum belki pinler tam girmemişse onlardan olabilir dedi ben de tekrar açıp pinleri tekrar taktım.

Ama yine aynı olay oldu.

kıvılcım ekran kartının neresinden geldi, güç kablosunu taktığın yerden geldiyse pinler tam oturmamış olabilir yada kartın ön veya orta kısımlarından geldiyse mosfetler gitmiş olabilir

her halükarda hiç sistemi açmadan direk servise göndermek gerek

Pinlerden geldi. Geldikten sonra kapattım. Ekran kartını çıkarıp tekrar taktim. Yine pinlerden geldi. Sonra da kapattım daha da açmadım.

Yapay zeka soylemis, "yapay zeka ev yakti, yanan evden kmurlesmis cenazeler cikartildi" elim haberlerine hazirlan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Mart 2026; 17:25:12 >

bunu imza yapmak istiyorum ama forunda imza destegi yok galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 6 Nisan 2026; 18:9:2 >

ahahah hakikaten yav bildigin meme uretmisim

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.