Şimdi Ara

iTopya PC sorularınızı cevaplıyor! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
11.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Arkadas herkes troll olmaya soyunmus, adam sirketteki insanlari 9-12 calistirdigini soyluyor haftanin 5 gunu calisabiliyorlar yapilabilecekler kisitli. Bunu anlamak istemiyorsan da troll cumlelerle populerlik pesindesindir. Biraz iyi niyetli olun insanlarin da iyi niyetine emegine inanin, bu sartlar altinda yogun calismak gercekten zor, Allah disarida mesai yapmak zorunda herkese sabir kolaylik versin... Biraz kimsenin hazirlikli olmadigi bir kriz senaryosu yasaniyor, tabi insanlar her durumda bilgilendirilmeli farkli konu... <br />Kargo sirketleri gunluk yuku kaldiramazken (plansizlik, yetersiz is gucu vs.) su anda nasil bir kaos yasaniyor hayal edemiyorum.
    what?
  • birisi özet geçebilir mi ? lütfen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 7 Mayıs 2020; 9:21:28 >
  • Bahanelerin arkasına sığınmaya gerek yok. Yok kargo şirketi aksadı yok yasam geldi falan sürekli başka sebeplere bağlama çabası. Hizmet sektöründeyseniz ve ben iyiyim demek istiyorsanız bahane değil çözüm üretmelisiniz. Hadi kargolar aksadı. Müşteri hizmetlerinize ağırlık verin. Maillere dönüş yapın!

    Edit: Patron çıkıp gevşek gevşek orada konuşuyor böyle arttı şöyle arttı önlemini al siparişleri zamanında çıkart müşteri hizmetlerine önem ver. Yarım saat ilk sıraya gelmeyi bekledim yarım saat de ilk sıradayken telefon açılsın diye bekledim ve sonunda kapandı!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ED12 -- 7 Mayıs 2020; 12:49:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samimiyetsizlik kokusu burnumun direklerini yıktı.
  • Bilgisayar parçası deyince akla gelen ve iyi müşteri desteği tek firma inventustur itopya pişmanlıktır
  • Sağdaki arkadaşa şunuda söylemek isterim. Müşteri şikayetleri zaten covid-19dan öncede çoktu. Şimdi "DAHA ÇOK"

    "Ohhh bugünde akıyor maşaallah" demek yerine çalışanlarınız ne iş yapıyor onu denetleyin.
  • Ben bi laptop aldım, baya da güzel fiyata aldım. ertesi gün yolladılar

  • eleconus E kullanıcısına yanıt
    Ben geçen sene işlemci macunu almıştım buradan. Hiç bir sorun yaşamadığım için tabi araştırma ile direkt ürünü indirimden siparişi verdim stokta da görünüyordu üstelik hatta baktığım sırada 1-2 kişide alıp azaltmıştı stoku. Neyse sonradan gördüm ki ekşide bu ay cortladıklarını anlıyorum. Zor zamanlardan geçiyoruz adamların kapasitesi 10 birimken 1000 birim işlem geldiği anda çöker haliyle hafta sonu karantina nedeniyle de çalışamıyorlar haliyle siparişler biriktikçe birikiyor olan bize oluyor Bunu nasıl çözersin hafta içi çift vardiya 24 saat çalışarak karantina günleri kapalı olacak şekilde ürünleri çıkartman lazım en kısa sürede.
  • Mesutun saçlar gürleşmiş yine reklamını yaptığı saç ekim firması karşılamıştır
  • eski osmanlı şehzadelerine benziyor biraz sakal uzaksa kafaya kavuk taksa tamam
  • 55dk musteri hizmetlerini bekledim.

    Kendilerini gelistirmezlerse bu dovizde gecmis olsun..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/itopya-com-dan-neden-bir-daha-alisveris-yapmayacagim--143262929

    Bu ve benzer konular neden kilitleniyor/siliniyor, DH'nin reklam gelirleri korkusu olabilir mi ?

    Bence evet!
  • Yazık size çok yazık. 2 3 kuruş reklamdan para alıcaksınız diye millet mağdur oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dakika 1:00 itopya yetkilisinin SIRITIŞI... bunu izleyince itopya'dan soğudum artık birşey almam herhalde.
  • Başlığı görünce:


  • Bundan öncesini bilemem ama bu dönemde insanı mağdur ve kararsız bırakmakta çok başarılılar sipariş sonrası her geçen günde insan düşünmeden edemiyor 0 stok mu çalışıyorlar 0 stok olsa bile yeni ürün onlara gelebilecek mi ? değişen fiyatlar yüzünden sipariş durumu ne olacak ? ürüne ne zaman ulaşacağım ? bu kaygıları fazla fazla sorgulatıyor ve sipariş ettiğim ürün için onlara ulaşmam telefon yoğunluğundan 50 dakikadan aşşağı olmuyor günde abartısız ufak bir bilgi için bile 3-4 saat harcıyorsunuz net cevaplar vermiyorlar siz daha konuşurken kapatmaları cabası ve dağ gibi biriken şikayetleri okuduktan sonra bunun sonrasında nasıl bir tutum sergileyecekler merak ediyorum.Siparişlerimi bende çoğu mağdur insan gibi iptal etmek için uğraşacağım.




  • Biz Covid 19 öncesini de biliyoruz İtopya'nın. Şu videoya tav olup üyelerin uyarılarını dikkate almayanlar mağdur olunca konu açıp üyelerin kamuoyu gücünü kullanmak istiyor. Geçen gün ne güzel Trendyol soyguncuları linç yedi mağdur edebiyatı yaparken, aynı şekilde İtopya'dan alışveriş yapanlara da acımamak lazım. Gidin Mesut abinize, Enis abinize onlar yardım etsin. İtopya'nın sahibinin beden dili bile müşterilerine ne kadar yukarıdan baktığını gösteriyor. Sanki bedava ürün dağıtıyorlarmış gibi bir rahatlık var adamda. Yahu bir sürü insana yalan söyleyen, telefonu müşterilerinin yüzüne kapatan, 1 saat telefonda sıra bekleten bir firma patronu azıcık mahçup tavır sergiler ama nerede. Bu piyasada batmaz denilen nice firma tarih oldu. Güçlü iken, siparişler yoğun iken bize birşey olmaz sanıyorsunuz. Müşterilerinizin mesajlarını onlardan kazandığınız paralarla foruma sildiriyorsunuz. Yahu koskoca Jeff Bezos'un mail adresi var, yazıyorsun dönüş yapıyorlar. Bizzat denedim, sorunumu da hemen çözdüler. Bir bir gitmiyor müşterileriniz 1 giden 10 kişiyi de götürüyor, bilesiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok basit almayın aldırmayın.
  • Mesut reis reklam yapmayın ya - itopya / incehesap bunlardan hayır gelen adam baya az. He siparişlere ben kefilim diyorsan yine almam. O güveni vermiyorsun çünkü
  • Roby R kullanıcısına yanıt
    İster kınayın ister kınamayın size kalmış ben yaşadığım memnuniyeti ve memnuniyetsizliği yazdım gerekirse yurt dışından alırım bunlara para kazandıracağıma işini adam gibi yapan kazansın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.