U

Teğmen
17 Ekim 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 59 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selamlar;

İşlemcimi değiştirmek istiyorum. Zayıfladığını hissediyorum.

Sistemim:

İŞLEMCİ: AMD Ryzen R3 1300x
EKRAN KARTI: sapphire RX 580 256 Bit 8 GB
ANA KART: Gigabyte AB350M D3V CF
RAM: 8x2 XPG 8GB*1 3000MHZ DDR4

İşlemci önerilerinize açığım.

Stock soğutucudan sıvı soğutmaya geçmeyi düşünüyorum.
Upload konusunda hepimiz muzdaribiz, forumda çoğu TT 24 mbit kullanıcısının upload hızı henüz artmadı. Haberin ilk çıktığı günden beri günde 4 sefer upload istiyorum.

İlk 3 gün haberimiz yok ayağı yaptılar.
Bugün ise sabahtan arayıp hızımın değişmediğini teyit ettiler ve arıza kaydı oluşturdular.

Üşengeç biriyim modem ara yüzü buglanmıştı. Şifreyi doğru girmeme rağmen giremiyordum. Resetledim modemimi ve girdim ilk sonucum;

Tekrar arayıp durumu ilettim anlattım. Evet yükseltme yapılmamış gözüküyor dedi sistemlerinden bir güncelleme yaptı malesef o anın SS'i elimde yok. ( bu aramada arıza kaydı oluşturulmuş.)

Güncelleme sonrası Download verilerim 1,5 mbit upload değerlerim 2 mbit'e düştü. Eldeki bulgurdanda olduk

1 saat sonra düzeldiğinde modem ara yüzünden cihazı tekrar başlattım sonuçlar;

VDSL2 kullanıyorum. Saha dolabı ve apartmandaki kutu arasında 15 20 metre bile yoktur. Modemim son yazılıma göre güncel, bilgisayarımda virüs, trojen yok. Dün gece formatladım. Modem: TD-W9970 V3

Gelişme olursa güncelleceğim.
Youtube'da bulunan bir expertiz videosunun altında gördüm yorum olarak.

Galerici eşrefi ufaktan tırsmaya başlamış sabah sabah iyi güldüm ilan açıklamasına

İlan linki :https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-oguzhan-cars-2016-borusan-bmw-3.20i-ed-170hp-62.000km-kazasiz-722981613/detay
Selamlar.

Gebze'de bir araçla karşılaştım. İlk defa böyle birşey gördüm şaşırdım.

İsyan mi yasal zorunluluk mu ?
Selamlar Dostlarım;

Tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

18/07/2019 Günün Şekerpınar Mevkinde "Kocaeli Bölge Trafik Denetleme Müdürlüğü"

Dacia Logan MCV Marka Şirket aracımızın fotoğrafını çekmiş gişelerden geçerken.

Fotoğrafta aracın içinde yük olduğu bile belli değil ki ofisteki sevk irsaliyelerine baktığımda o gün hiç bir yere hiç bir ürün gönderilmemiş yani arabada yüklü bir şey yok.

Bugün elime ulaşan cezanın nedeni ise "AŞILAN TAŞIMA LİMİTİ" :DDDDDDDDDDDDDDDDdd

Cezayı kesen ilgili birimin telefon numarası sürekli meşgul çalıyor.

Kocaeli ve Gebze bölgesinde bu birimin telefonlarına bakan yok.

Tekrar belirtmemde fayda var. Fotoğraflarda hiç bir şekilde ürün taşıdığıma dair kanıt yok, o güne ait sevk irsaliyeside yok.

Kesilen ceza tutarı "1002" Türk lirası. Ben bu cezayı hak etmedim.
Ceza makmuzunun yanında gönderilen bir ağırlık belgesi yok.

Ceza iptali için nasıl bir yol izlemeliyim

Şimdiden teşekkürler.
Telif durumları nedeniyle YouTubea yukleyemedim :(

Kendi drive hesabıma yükledim.
https://drive.google.com/file/d/1rMef3PVS5_IAg6lWdC5vPtnzeK7KxorP/view?usp=drivesdk

Not :video montajında yüksek miktarda tükürük kullanılmıştır.
Haberi okur okumaz ölücü dostlarım aklıma geldi.

Ofisteyim, sesli gülemiyorum. Benim yerime de gülün

Devletin malı deniz olayını arşa çıkartmışlar.

quote:

"Bursa'nın İznik ilçesindeki Devlet Hastanesi'nde 3 bölümden oluşan 1,5 tonluk morgun kaybolmasıyla ilgili, Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Müdürü Ömer Y. hakkında soruşturma başlatıldı. Teknik servis görevlileri ifadelerinde, Ömer Y.'nin talimatı üzerine morgu hurdacıya sattıklarını söyledi."

Kaynak

Selamlar Beyler/Bayanlar ayağı merdivenden kayanlar...

2000/2002 seneleri arasına ait bir oyun arıyorum. Oyunla ilgili bütün detayları vereceğim.

-Arama sebebim: İnanılmaz keyif alarak oynuyordum, içimin yağları eriyordu ve oyun ilginç bir şekilde Türkçe idi.

Hatırladıklarım;
1-)Ticaret oyunu
2-)2 Boyutlu.
3-)Kamyon, traktör, küçük ticari araçlar satın alabiliyorduk.
4-)Oyunun haritası üzerinden mal sevkiyatı kullanılacak araç ve mal seçilebiliyordu.
5-)Haritadaki yollar Yeşil ile gösteriliyordu.
6-)İki şehir arasında aracın mini resmi yeşil yol üzerinde hareket ediyordu.
7-)Şirket batma noktasına geldiğinde taşınması yasak malları taşımak için teklif geliyordu. Kabul edersen x2 para ve ünvan geliyordu.
8-)Aracın yasa dışı taşıma yaparken yakalanma ihtimali vardı.
9-)Oyunda günlük zaman akışı vardı.
10-)Oyunun arka plan rengi kahverengi idi.

Dayımın bilgisayarı bozulduktan sonra bu oyunu tekrar oynayamadım. Bu oyunu bulup arşivlemek istiyorum...

Sözüm sözdür. İstanbul Anadolu/Gebze muhitlerinde bulan çıkarsa bizzat yemeğe götürüyorum. Onun dışında İBAN numarasına yemek tutarında parasını gönderiyorum. Yeterki şu oyunu bulun
Selamlar beyler.

Jimny bir aracım var. Yazlık lastik alacağım
-205 70 r15
İnternetten almak istiyorum. Daha önce alışveriş yaptığınız, su markadan memnunum dediğiniz lastik var mı ?
Araç %90 şehir,%10 köye git gel şeklinde kullanılmakta.
Son dakika haberi... Ham petrol ve uluslar arası piyasalarda ürün fiyatlarındaki artış, benzin ve motorin zammını tetikledi. Pazartesiyi salıya bağlayan gece motorinde 24, benzinde 16 kuruş artış gündemde

Kaynak

AKARYAKIT GETİREN GEMİLERİN AYAK BASTI PARASINI BİZ VERELİM DİYORUM. VAR MI ARTTIRAN ?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 313
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 62)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 948 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.