Problemin çözümünü buldum belki birilerinin işine yarar.
|
|

Problemin çözümünü buldum belki birilerinin işine yarar.
|
|
|
Oyunun ücretsiz Türkçe yaması çıktı bilginize. Türkçe yama oranı %98 oranında ve BETA diye bilgi geçilmiş. Türkçe yamayı forumdan aratarak bulabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 14 Nisan 2021; 21:13:7 > |
|
Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI Ram : Corsair RGB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX2060 Gaming Z 6GB 192Bit GDDR6 Psu: Seasonic Focus Plus 850W 80 Gold SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 Monitör: MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms (HDMI Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Fanlı Fan Kontrollü Full Cam Yan Panelli USB 3.0 Bilgisayar Kasası Ses Sistemi: Creative Inspire T3300 2 1 İşlemci Soğutucusu: Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu
|
|
Kirazoğlu incelemiş |
|
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB |
|
aynı pcden oynama şansım yok tek yaşadığım için yanıma bir duo arıyorum. oyun malum yollarla indirildi steamden olmasa da online oynanıyormuş sanırım |
|
Josef Fares: Hazelight'ın Sonraki Oyunu It Takes Two'dan Daha İyi Olacak Josef Fares şimdiye kadar Brothers: A Tale of Two Sons, A Way Out ve It Takes Two ile birlikte oldukça iyi işlere imza attı ve sıradaki oyunu için de iddialı. Push Square ile konuşan Hazelight Studios patronu Josef Fares, bir sonraki oyununun It Takes Two'dan bile daha iyi olacağını belirtti.
"Bir sonraki oyunumuzu soracak olursanız size diyeceğim şey, It Takes Two'dan bile daha iyi olacağı. Çok çılgın olacak. Konsept ve olacaklar insanların aklını başından alacak."
Josef Fares ayrıca It Takes Two'ya çok güvendiğinden dolayı oyuna gelen olumlu tepkiler karşısında şaşırmamış. Oyun piyasaya sunulmadan önce de oyundan sıkılanlara 1000 dolar vereceğini söylemişti. |
|
Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI Ram : Corsair RGB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX2060 Gaming Z 6GB 192Bit GDDR6 Psu: Seasonic Focus Plus 850W 80 Gold SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 Monitör: MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms (HDMI Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Fanlı Fan Kontrollü Full Cam Yan Panelli USB 3.0 Bilgisayar Kasası Ses Sistemi: Creative Inspire T3300 2 1 İşlemci Soğutucusu: Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu
|
|
Bu başyapıtı kaçırmayın oynayın. Ekranı 2 ye bölüp veya uzaktan ( kulaklık - mikrofon şart eş zamanlılık için ) |
|
|
Tek kelimeyle muhteşem bir oyun. Oynayın, oynattırın. |
|
Oyunu satın aldım oynayacak arkadaş bulamıyorum. yayında oynayacak arkadaş arıyorum. Discord Dilefruz#7265 Origin Dilefruz 06 Steam Dilefruz |
|
Asus Crosshair VIII Dark Hero X570 Asus Rog Strix LC II 360MM Sıvı Soğutma Asus Rog Strix Helios GX601 Kasa -Samsung 990 Pro 1TB G.Skill Trident Z Neo RGB 64GB (2x32GB) 3600MHz DDR4 Ram Asus ROG-THOR-1000P2-GAMING Power Supply |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
It Takes Two 2 Milyon Satışa Ulaştı Hazelight Studios, It Takes Two oyununu bu yılın başlarında oyunculara sunmasıyla büyük bir beğeni topladı. Hak ettiği türden de bir ticari başarı elde etti. Geçtiğimiz Nisan ayında geliştirici, bir milyon kopya sattığını doğruladı ve şimdi başka bir önemli satış dönüm noktasını geçti.
Hazelight kısa süre önce Twitter'da bir gönderi paylaştı ve It Takes Two'nun dünya çapında 2 milyondan fazla kopya sattığını duyurdu. Buradan da oyunun satışları oldukça istikrarlı bir ivme kazandığı ortaya çıkıyor.
It Takes Two PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One ve PC'de ulaşılabilir ve oynanabilir durumda. Kaynak: https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-It_Takes_Two_2_Milyon_Satisa_Ulasti-109506.htm |
|
|
|
tek kelime ile co-op için efsane olan bir oyun, güzel bir hikayesi var hikayeye uyan güzel aksiyon ve platformlardan oluşan oynanışı var, henüz 2 milyon satması beni aşırtıyor, bence çok daha fazla satmalı veya oynanmalıydı, konusunda bile çokça konuşulmamış şaşırdım |
|
Oynayacak varmı acaba? Günde 1-2 saat veya daha fazla oynayacak varsa mesaj atabilir. Yaş 25 yaş üstü olursa daha iyi olur. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 11 Ocak 2022; 20:30:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|