Şimdi Ara

It Takes Two [PC Ana Konu] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
10.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşa İnvite Atıyorum,Çalışmıyor 50 Kere Denedik Yok...Yapan Oynayana Nasıl Oynadı Hiç 1 Detay Bulamadım

Karşı Arkadaşın Oyunu İndirecekmi?

Ben Hangi Sürümü İndircem 2 Farklı Sürümü Varmış

İnvite Atıyorum Oyun Sahibi Benim Yine Çalışmıyor,Rehberde Bulamadım

• buraya da dadandı troll

• Xbox konusunu bulamadım. Buraya yazayım;

+ Eşimle birlikte keyif alarak oynadık.

+ İki kişi oynayacağınız böylesine bir deneyim bir elin parmağını geçmez. O yüzden mutlaka deneyimlemenizi öneririm.

+ Hikaye sunumu çok güzel, her bölümde farklı mekanikler var böylelikle oyun asla sıkmıyor.

+ Aksiyon sahneleri oyun boyunca sizinle.

+ Ara sahneler keyifli.

+ Bölüm grafikleri ve tasarımları mükemmel.

+ Bulmacaları çok keyifli.

+ Son olarak oyun bitince ilişkisel anlamda birçok ders çıkarıyorsunuz :)

It Takes Two [PC Ana Konu]

• Devamının gelmesinu umduğum oyunlardan.

• PC'de birlikte oynamak isteyen var mıdır?

• Oyunu gamepass üzerinden indirdim eşimle aynı PC’den oynayabiliyor muyuz? Bir de deneyen var mı gamepass sürümüne Türkçe yama oluyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

Gamepass sürümüne türkçe yama oluyor.

• Fenool kullanıcısına yanıt
    Evet cevap gelmeyince geçtiğimiz ay denedim oluyormuş teşekkürler hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba.

Bu oyunu önceden orgins üzerinden sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorduk. Ancak eaplay uygulamasına geçtikten sonra, oyun açılıyor ama arkadaş davet et kısmına tıklayınca eagames arayüzü açılmıyor ve ekranda hiç bir şey olmuyor, arkadaşım çağırsa da bana bir istek gelmiyor herhangi bir değişiklik olmuyor. Ea play uygulaması yönetici olarak çalışma modunda. Bu sorunu nasıl aşabilirim. Teşekkürler.

• Pc oyuncusuyum, oynamak için arkadaş arıyorum.

• co-op oyunlar bana gelmez ben single takılırım kafasında bir oyuncuyum. boşluktan deneyelim dedik ve müthiş bir keyif alarak bitirdik. tamamen saf bir eğlence sunuyor. 2 kişi oynamak o kadar zevkli geldi ki ardından a way out bitirdik. bunun kadar olmasa da fena değildi. aynı firma bu sene martta split fiction çıkartıyormuş bi anda en çok beklediğim yapım haline geldi. benim gibi düşünüyorsanız atlamayın bunu :)

• Bu adamın 2 oyununu da oynayamadım. Oyunlar hediye plus EA games falan bir yerden geldi de. Tek başına oynatmıyor. Bari diğer oynayanı yapay zeka yap oynayalım. Nereden bulayım oynamak isteyeni belki ben tek başıma oynamayı seviyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiz kardesimle oynuyoruz. Sinavlara hazirlandigi icin vakit bulamiyor gerci o gunde bir saat anca oynayabiliyoruz ama asiri keyifli. Brothers ve A Away Out da bitirmistik ama bu cok baska bir seviye olmus. Goty kazandigi icin senelerdir ilgimi cekip duruyordu zaten de simdiye kismetmis. Dr. Hakim karakterine kahkaha atiyorum her ciktiginda. Split Fiction fiyati bir tik pahali gelmese ona gecerdik muhtemelen bu bittiginde.

Cody ile Dr. Hakim'i ayni kisi seslendiriyormus bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki bayramdır yeğenlerimle oynuyoruz oyunu. Büyük yeğenim ile ilerlerken küçük yeğenlerimle de puzzlellarda kafa yoruyoruz. Özellikle küçük kardeşiniz veya yeğenlerinizle oynamak oldukça eğlenceli olmuş. Hoş, Dayııı geçemiyorum diyerek arada PS Controller vermesi biraz sıkıcı olsa da yapacak bir şey yok.It Takes Two [PC Ana Konu] 

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Ben çocuklarımla kaç kez bitirdim bilmiyorum küçük kızım belki benim 20 katım bitirmiştir, zamaninda biz nasıl Mario oynadık şimdi çocuklarım da bu oyuna aynısı gibi davranıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Allah Bağışlasın hocam. Ben de ablamla Mario, Dr. Mario, Mortal Kombat falan kaç kez bitirmişizdir. Şimdi çocukları ile yeni nesil oyunları oynamak aynı hissi veriyor dediğiniz gibi. It Takes Two özelinde çocuklar oldukça beğendi yapımı. Hem masalsı atmosferi, hem eğlenceli anlatımını çok sevdiler. Split Fiction aynı etkiyi yapar mı pek bilemiyorum. Fragmanını izlettim, burun kıvırdılar.It Takes Two [PC Ana Konu]  EA Play'e düştüğünde bir bakarız belki. Alternatif oyun olarak Rayman serisi geliyor tek aklıma.

• Toplamda 8.5 saat oynamışız ama halen bitiremedik çünkü yaklaşık on gündür denk düşürüp de oynayamadık. Ne zaman oynayalım desem mırın kırın ediyor sinir oldum. Ben bir de oyun sündürmeyi sevmiyorum zaten. Split Fiction için niyetleniyordum ama öteleyeceğim onu zaten fiyatı da yüksek. Cidden keşke tek başına oynamanın da bir yolu olsaymış.

• Şükür bitirebildik. Toplamda 12.5 saatte bitirdiğimi düşünürsek son üç haftada 3 saat oynayabilmişiz. Ben bir de Split Fiction oynarız diyordum şuna bak. En güzeli tek oynadığın oyun abi. It Takes Two [PC Ana Konu] 

Oyun harikulade bu arada. Boşuna Goty olmamış. Gerçi o yılın adayları pek iç açıcı değildi, içlerinde parlayan bu oyundu ama daha güçlü bir yılda da zorlarmış ödülü. Mr. Hakim seni çok özleyeceğim.It Takes Two [PC Ana Konu] 

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.