< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İsviçre uçak bileti Gidiş- Dönüş 42 Euro (3. sayfa)

-
-
Giden arkadaşlar için: buradan giderken soğuk sandviç yapın, kuru yemiş, atıştırmalık kraker ve çikolata alın. İsviçre'de su sıkıntısı çekmezsiniz çünkü şehir suyu içilebiliyor ve etrafta çeşmeler oluyor. Bu sular dağlardan geldiği için doğal olarak sterilize oluyor. 40 Frang verip fondü yemeyin, marketten alın dönünce burada yersiniz. Bir olayı yok. Amacınızı unutmayın gezip, görüp ufkunuzu genişleteceksiniz. Yemek yemeye gitmiyorsunuz. O işi dönünce yaparsınız. Market ihtiyacınızı Lidl'dan karşılayın. Fiyatlar üzmez. Toplu taşımalarda bilet kontrolü yok ama yine de biletinizi alın. Iphone 13 pro max 1.100 Frang. 7 ay önce Zürih'e gittiğimde bir telefona bu para verilmez deyip almamıştım. O anki kurla 11.500TL'ye geliyordu. Bu da böyle bir anımdır. İmkanı olan gitsin, gezsin, görsün. İsviçre bana göre dünya üzerinde yaşanılacak en mükemmel ülkedir. (Şimdiye kadar Bulgaristan, Yunanistan, İtalya, İsveç, Tayland, Malezya, Singapur gördüm sadece genelleme yapmak için yetersiz ama bu şekilde düşünüyorum.)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dostum senin aklından geçenler ile buraya yazdıkların farklı şeyler. Sırf muhalefet olmak için bişeyler saçmalıyorsun ama neyse. Forumda yazdığın şeyler için rezil olabileceğini düşünüyorsan piskolojik sorunların olabilir, dikkat et. Sırf muhalefet olmak için cevap atmakta çok saçma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 15 Mayıs 2022; 15:47:49 > -
33 ulkeye gittim. Isvicre ilk 3de yer alir hocam. Zurih ve basele gittim. Harika sehirler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam cenevreden zurih e gitmek icin tren var mi?
Fiyatlar nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben gitmedim ama internetten baktım var görünüyor. Mesela önümüzdeki ay için rastgele bir gün girdim 52 Euro'dan başlıyor fiyatlar.
-
Arkadaşlara aldırdım ama kendimiz için alamadım bebek için 31 Euro gidiş - 31 Euro dönüş için istiyor, ayıptır koltuk vermiyorsun bagaj hakkı vermiyorsun.
-
Anladım hocam senin sıkıntın daha da büyük. Sen okumuyorsun bile.
"Fakirler için zaten konu. Kuzenim yaşıyoruz Zürih'te. Kendisi için pek önemli değil bunlar, zira maaşların ortalama 3500 4000 euro olduğu bir ülke. Ama kardeşleri burada ve arada gidiyorlar ziyarete."
Altı çizgili yeri okumanı tavsiye ediyorum.
-
Zurihte yaşayan biri ailesine bir uçak bileti göndermeyecek sende bunu düşünmeyeceksin öyle mi.
Peki dostum. Pırıl pırıl zekan ile başarılar dilerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul Milano'ya ucuz yollu nasıl gidiş sağlanır arkadaşlar ? 1 Adet kabin bagajım olacak. Yeşil pasaportluyum.
-
Eğer zaman sıkıntım yok, geniş geniş giderim diyorsanız En ucuz Sofya üzerinden gidip dönebilirsiniz.
Örnek olarak Haziran ayı için Sofya - Milano gidiş dönüş 817 TL.
İstanbul Sofya arası otobüs 300TL + 400TL.
Toplam 1.500TL'ye halledersiniz.
Sofya'ya tren seferleri de başladı onlara da bakabilirsiniz.
-
Hazırda vizesi olanlar veya sonbahar aylarında seyahat planlayanlar için güzel bir fırsat daha: Ankara - Basel gidiş dönüş £ 64
Tarihleri değiştirerek size uygun bileti bulabilirsiniz.
-
ne zaman döneceğimi bilmediğim için dönüş bileti almamayı daha doğru buluyorum. Bu şekilde kapıda kabul görür müyüm acaba
-
Bulgaristan'a girerken kimse siz dönüş bileti sormaz. İsviçre'ye girerken muhtemelen sorarlar ama kara yolu ile Fransa'ya geçeceğim dersiniz.
Sorun olacağını sanmıyorum. Pasaportunuzda daha önceden de AB ülkelerine giriş-çıkış varsa kimse size dokunmaz.
-
Bulgaristana 3 defa kara yoluyla girmişliğim var. Sofya'dan direkt İtalya'ya uçakla gideceğim İsviçre ile alakam olmayacak. Kafama takılan diğer detay bu sofyadan ucuza alınan biletlerde kabin bagajı falan yok ekstra almak istersek 600-700 tl istiyor buna nasıl bir çözüm bulacağız o kafama takıldı
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X