Şimdi Ara

İsviçre uçak bileti Gidiş- Dönüş 42 Euro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
2
Favori
9.453
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dönüş 11 Ekim 2022 - Geneva - IZMIR

Toplam: 42 Euro

İsviçre uçak bileti Gidiş- Dönüş 42 Eurowww.easyjet.com
    easyJet | ekonomik seyahatler için ucuz uçak seferleri, otel ve araç kiralama rezervasyonları
    https://www.easyjet.com/tr

İsviçre uçak bileti Gidiş- Dönüş 42 Euro

• Giden arkadaşlar için: buradan giderken soğuk sandviç yapın, kuru yemiş, atıştırmalık kraker ve çikolata alın. İsviçre'de su sıkıntısı çekmezsiniz çünkü şehir suyu içilebiliyor ve etrafta çeşmeler oluyor. Bu sular dağlardan geldiği için doğal olarak sterilize oluyor. 40 Frang verip fondü yemeyin, marketten alın dönünce burada yersiniz. Bir olayı yok. Amacınızı unutmayın gezip, görüp ufkunuzu genişleteceksiniz. Yemek yemeye gitmiyorsunuz. O işi dönünce yaparsınız. Market ihtiyacınızı Lidl'dan karşılayın. Fiyatlar üzmez. Toplu taşımalarda bilet kontrolü yok ama yine de biletinizi alın. Iphone 13 pro max 1.100 Frang. 7 ay önce Zürih'e gittiğimde bir telefona bu para verilmez deyip almamıştım. O anki kurla 11.500TL'ye geliyordu. Bu da böyle bir anımdır. İmkanı olan gitsin, gezsin, görsün. İsviçre bana göre dünya üzerinde yaşanılacak en mükemmel ülkedir. (Şimdiye kadar Bulgaristan, Yunanistan, İtalya, İsveç, Tayland, Malezya, Singapur gördüm sadece genelleme yapmak için yetersiz ama bu şekilde düşünüyorum.)
  • Dh fırsatçısi : hemen almaliyim.bu ucuz bilet kacmaz.

Isvicre sinirlari : Aa sen Türksün. kardes vizen var mi ? Paran var mi ? Kac gun durucaksin ? Neden geldin ? Donus biletin var mi ? Daha once nereye gittin ? Kac aydir bu parayi biriktirdin. Bak yine soruyorum vizen var mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bunun neresi sicak firsat
    Isvicreye gidecek birini bulacaksin
    Hadi buldun
    Gununu tutturacaksin
    Yurtdisi her ulkeye gidis donus ucak bileti desen yine tutmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi fiyat teşekkürler, pegasus kampanyasından basel bileti almıştım hala otel rezervasyonuna elim gitmiyor isviçre fiyatları can yakıyor 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hemen gidiyorum cebimde 50 lira vardı seni de alıp gideceğim oraya, boş boş işler yapıyorsunuz, yıyecek süt ekmek onları paylaş, o kadar cazipse sen git gel, yol da yaz bize , konu olsun torba dolsun liseliİsviçre uçak bileti Gidiş- Dönüş 42 Euro 

• Yeşil alıp gidebilirim aslında eşimle ama bu sefer orada ne yer ne içer nerde kalırız. Avrupa nin en pahalı ülkesi diyolar. En çok gitmek istediğim ülkelerden de biri aslında.

• Yok işte yok.. Lanet olsun.
    Şimdi O güzelim Alp dağlarını Şampanya içerek Trenle ne gezilirdi varya.
    COĞRAFYA gerçekten Kader..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macaristan uçak bileti 24 Euro
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tomcruise55555 T kullanıcısına yanıt

Çok sığ bir düşünce

isviçre de akrabası olan için

yeşil pasaportu olan

maddi gücü yeten

çeşitli sebepler için giden

fırsat gidiş dönüş fiyatıdır.

herkes seninle aynı maddi durum da aynı kafa da değil.

bir de liseli yazmışsın hahaha :)

• Cevap vermeye değmez.

• Süper fiyat. Yeşil pasaportum var benimde☺️ hiç gitmediğim bi yer Almanya filan olsa giderdim yabancılık çekmiyorum orda 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xhacker09x X kullanıcısına yanıt
    Bana fırsat olan başkasına olmayabilir. Olay bu kadar basit.

İyi ki paylaştın kardeşim, fırsatı değerlendirecek kişi adına şahsen teşekkür ederim.

• Yeşil var ama Avrupa Birliği üyesi değil herhalde. Perşembe gidiş. Salı dönüş.

Nerede kalınır ne yenir ne içilir :)

• laider kullanıcısına yanıt

Birlik üyesi değil ama Schengen bölgesi içinde, yeşil ile gidilebilir varsa..

• laider kullanıcısına yanıt

Yeşil pasaporta sahip olanlar 90 gün boyunca İsviçre’ye vizesiz seyahat edebilir. 

yok yaw, herkes benımle aynı maddi durumda değilse, senin saçma ucuz biletlerine niye baksınİsviçre uçak bileti Gidiş- Dönüş 42 Euro  gider en alasına biner

• İsviçre den Almanya ya nasıl gidilir
    Tren vs. Süre ve maliyeti ne olur.

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

ne kadar iyi bir insansın yararlanacak insan için bile teşekkur ediyorsun, gerçek hayatta bulamıyorum böyle insanları nedense herşey klavye basındaİsviçre uçak bileti Gidiş- Dönüş 42 Euro 

• Cezdim34 C kullanıcısına yanıt
    DB bahn , flixbus gibi sitelerden bakabilrisin.

• Cezdim34 C kullanıcısına yanıt

Trenler çok pahalı hele yüksek hızlı trenler daha da pahalı. türkiyedeki blabla car gibi bir sistemle gitmeyi dene. Tren fiyatları arba kiralama fiyatları ile yarışıyor.

Guzel bilgi, alis veris yapmak icin bile gidilir gibi. Isvicre de cok kalmadan diger avrupa ilkeleri de gezilir.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.