Şimdi Ara

^^İstanbul'un en güzel kokoreçi nerde?^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
2
Favori
11.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar okadar yerde kokoreç yedim(Taksim,Bakırköy,Kadıköy,Sirkeci,Eminönü) ama Yeşilköydeki İsmail ustanın yerindeki gibi kokoreçi hiç bir yerde bulamıyorum.Bir ay öncede İsmail usatanın yeri kapandı.

Sizin beğendiğiniz,önerebileceğiniz neresi var?

• suadiye koko musti
  • suadiye üçel ((koko musti nin biraz arkası))

not:benim fikrim
  • Şampiyon taksim...
  • taksimde bi yerde muhteşem yapan biri var. kötü haber ismini bilmiyorum. hepsinde yiyiver artık
  • en güzelini yine sokaktaki arabalı kokocular yapıyo.Ne kadar pis o kadar lezzetli olay bu ama benim fikrim riske atmak istemezsen taksim şampiyon birde üstüne zümküfül atarsın oooffff
  • Bakırköy,
    şampiyon kokoreç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şampiyon kokoreçlerin ekmeğini beğenmiyorum ne öle her harafına kokoreçi sürüyorlar.Vıcık vıcık ekmeği var...
  • Ben hiç yemedim.Tadı nasıl acaba.
  • Bu gün sirkecide yedim fena değildi
  • haznedardaki göbekde büyük hastane var adı neydi medicana mı ne orda sayyar iri yarı aşçı gibi göbekli bir kokoreçci var adan çift ekmeklerden yarım yapıyor doldurdu pazar günü zor bitirdim ama güseldi
  • kesinlikle sirkeci kral kokoreç.
    kokoreç dediğin közde olur birader. ne o şampiyonun ki ıslak hamburger gibi ...
  • üsküdarda tezgahta yapan abi vardı adını unuttum otobüs firmalarının bulunduğu yerde yapardı bıyıklı bi abi şimd idükkan açtı o çok güzel yapar
  • öyle tavada kokoreçe kokoreç demem, kokoreç kömürde kızarmadıktan sonra, diye düşünüyorsan benim gibi.... Osmanbeyde aradığın lezzeti bulabilirsin... osmanbeyde rumeli caddesinin karşısında ki mado dan pangatlıya doğru yürürken, pangaltı metroya gelmeden sağda... zaten kokuyu duyunca anlarsın :) ama malesef mekanın adını unuttum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenyack

kesinlikle sirkeci kral kokoreç.
    kokoreç dediğin közde olur birader. ne o şampiyonun ki ıslak hamburger gibi ...

Valla banada kral kokoreçi önermişlerdi ama kral kokoreç diye geçen sirlecide her yerde kokoreç yedim ama lastik gibi kokoreçerleri var.Önren arkadaşada dedim oda gidip yedi.Oda şöle dedi.Abi adamlar kalşteyi üşürmüş bende önerdiğim yeri beğenmedim dedi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Am@deus

Şampiyon taksim...

Aynen...
  • valla istanbulu bilmiyorumda burda izmitte bir kokoreç yedim geçenlerde dünyaya geldiğime pişman etti beni ya bu kadarmı kötü olur
  • Şampiyon Kokoreç , Bakırköy
    taklitlerinden sakınınız :D
  • 3 tane yarım yemiştim. 1 tane yedim, adam beğendin mi diyor, 2. yedim, yine aynı, 3.'yü yedim para bitti. yahu biz alsak tavada yapsak olmaz mı? Çok pahalı gerçekten kasap temizlenmiş satıyor dimi?
  • Ben Şişli Osmanbey'deki ana yol üzerindeki kokoreççide yiyebilirsiniz. Süper közde kokoreç, kafa bir dünya iken en az 1 ekmek yeniyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.