Şimdi Ara

^^İstanbul'un en güzel kokoreçi nerde?^^ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
11.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla istanbul'da iyi kokoreç yapan yeri bilmiyorum..öğrenmek için geldim konuya ama kötü yapan yerler derseniz şampiyon 1., mercan 2. derim. zaten bilenler biler iyi kokoreç metal ızgarada olmaz, kömürde olur. içinde domastes biber filanda olmaz.. izmir kıbrıs şehitlerinde bir çok yer güzel kokoreç yapıyor. mükemmel olmasa da neredeyse hepsi kokoreç gibi kokoreç yapıyor. yanlıs anlaşılmasın izmir fanatiklerinden değilim ama yolum izmire düştükce farklı yerlerden deniyorum.. ha nerde iyi kokoreç yapılmıyora bir de kadıköy rıhtım da bir yer var haydarpaşaya doğru giderken.. ben ki bu yasına kadar hiç bir yemeği yarım bırakmamıştım orda yediğim kokoreci yarım bıraktım o kadar yağlıydı ki..üstelik kömürde yapıyor ve meshur bi yer..üsküdar otobus yazahanelerinin oldugu yerde biri fena yapmıyordu. sanırım yarın gidip orda yicem mecbur daha iyi bir alternatif yazan olmazsa ...

• Hort konu olmuş biraz ama yazıyım dedim bence istanbulun en iyi kokoreççisi üsküdar zeynep kamildeki zeynep kamil kokoreççisinindir eskiden zeynep kamil kadın doğumun olduğu yerdeki dört yolda seyyar olarak satardı 6-7 sene evvel şuan işlerini büyütüp dayı kendine dükkan açtı eski nostajjik ortam olmasada benim için en güzel kokoreç yenilecek mekandır tavsiye ederim
  • beşiktaştaki kartal kokoreç inanılmaz.
  • Atatürk orman çiftliğinde yapıyorlar,
  • AOÇ de cok güzeldir hakikaten. izmirden sonra ankara gelir bence.
  • İstanbul'da ki en iyi 50 lezzet arasında yerini alan "Çengelköy Kokoreççisi"dir.
    Çınarlatının yanında, Erbap'ın karşısında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusemresa

İstanbul'da ki en iyi 50 lezzet arasında yerini alan "Çengelköy Kokoreççisi"dir.

evet burası baya meshur bana da yakın denemkete fayda var..
  • quote:

İstanbul'da ki en iyi 50 lezzet arasında yerini alan "Çengelköy Kokoreççisi"dir.

teşekkürler arkadaşım,

çengelköy'deki kokorecciyi denedim çok memnun kaldım. üsküdardakinden çok daha başarılı. hem ekmeği de kocaman :). tek sıkıntı domatesli getirdiler. benim belirtmem lazımmış. geri gönderdim tabi. diğer yerlere göre fiyatı da makul kokorec+ayran 9 lira. (üsküdar da 12 liraydı). üstüne de çınaraltında denize nazır çay yudumlama imkanı da var.
  • Hasköy çok bozdu.
  • Hisarustunde Düldül var yarim ekmek 8lira cok fena

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

^^İstanbul'un en güzel kokoreçi nerde?^^

topkapı sanırım burası la :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: navarchs

quote:

teşekkürler arkadaşım,

çengelköy'deki kokorecciyi denedim çok memnun kaldım. üsküdardakinden çok daha başarılı. hem ekmeği de kocaman :). tek sıkıntı domatesli getirdiler. benim belirtmem lazımmış. geri gönderdim tabi. diğer yerlere göre fiyatı da makul kokorec+ayran 9 lira. (üsküdar da 12 liraydı). üstüne de çınaraltında denize nazır çay yudumlama imkanı da var.

Rica ederim dostum, tavsiyemi kaale alman çok hoşuma gitti. Afiyet olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nutellalı Pilav

Hisarustunde Düldül var yarim ekmek 8lira cok fena

bende düldül cüyüm... hakketen güzel yapıyorlar... ama biraz pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmelburak

quote:

Orijinalden alıntı: Nutellalı Pilav

Hisarustunde Düldül var yarim ekmek 8lira cok fena

bende düldül cüyüm... hakketen güzel yapıyorlar... ama biraz pahalı

Aynen dostum parasini hakediyor ama:D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksimde kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üçelde iyidir Suadiyede
  • Beşiktaş , Gala Kokoreç ve Şampiyon
  • daha hiç tadmadım nasıl acaba
  • Beşiktaş'ta maç öncesi Çarşı'da gelen kokoreççi abi ve eşinin seyyar arabasından yediğim kokoreçi başka hiç bir yerde yemedim.
  • Gerçek Kuzu Kokoreç yemek isteyen düldüle gitsin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.