Şimdi Ara

^^İstanbul'un en güzel kokoreçi nerde?^^ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
2
Favori
11.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yenibosna sanayi mahallesinde akşam saat 17:00 den 02:00 ye kadar bir kamyonet arkadasında kokoreç satan adam var. Bu güne kadar 23623463463 yerde kokreç yedim ama o adam gibi yapabilen birini görmedim hiç.

Markası adı falan filan yok. Sanayinin karşısındaki sitenin duvranın dibinde insan geçmez bir yol kenarında duruyor ama tüm sanayi yerini bildiği için müşterisiz kalmıyor.
  • Büyükçekmecedeki Meşhur Kokarecci Şükrü usta ;-) yanlız biraz pahalı bütün Ünlülerin tercih ettiği bir mekan :-) en Son gittiğimde Arda Turanı görmüştüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kokoreç dedimmi ortaköy . Özen kokoreç 1 numara . Zaten 3 kokocu var yanyana Golden , Özen , Aksu ....

^^İstanbul'un en güzel kokoreçi nerde?^^
  • bu kokoreç in kokusu beni acıktırıyo, yedikçe daha çok açıkıyorum. Bana tabakta kokoreç lazım.
  • erco35coast kullanıcısına yanıt
    tabakta diyorsanız bakırköy saruhan baya iyidir.
  • Beyler konuşurken yerlere tükürüyorum sayenizde

• akşamları saat 9 dan sonra şirinevler meydanında birsürü seyyar satıcılar geliyor onların kokoları bir deneyin..
  • Şampiyon Kokoreç
  • Sirkeci

• O kadar yerde yedim İstanbul/Şirinevler'deki Ramazan Usta gibi yapanı görmedim ben tavsiye ederim
  • yazan varmı bilmiyorum ama düldül gerçekten yapıyor bu kokoreçi
  • eminönü mercanda ziya usta mı ne öyle biri var 10 numara yapıyor tavsiye ederim
  • Kokoreççi Vahap 1 numaradır. Google'a yazın bakın isterseniz Mercedes S Class'ı olan kokoreççi diye geçiyor smokinli falan on numaradır

• Tepeüstü saruhan iyidir.
    Çınaraltının karşısındaki yer de fena değil.

Anadolu yakasında var mı bildiğiniz iyi kokocu ?

• Adem Usta Kadıköy’deki ve İstanbul’daki en lezzetli kokoreççillerin başında geliyor. kokoreç yediğinizde gerçekten lezzetine doymak istiyorsanız ustaya kokoreçi iri iri kıymasını tembihleyin.http://www.sokakyemekleri.com/en-guzel-kokorec-adem-usta-kozde-kokorec/
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.