Şimdi Ara

İstanbul Erkek vs TEVİTÖL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle sırf bu konuyu açmak için üye olduğum için hiçbişeyden anladığım yok ve muhtemelen konuyu yanlış yere açıyorum

Konuya gelirsek, gün itibariyle -muhtemelen adını duymamışsınızdır- Gebze'de yatılı bir özel yetenekliler lisesi olan TEVİTÖL'den kabul aldım. 3. aşama olan gözlem kampında 5 gün orada kaldım ve çok beğendim, gerek eğitim, gerekse ortam olarak. Ama TEOG dan aldığım puanla da her lise tutuyor. Ben aslen TEVİTÖL ve İstanbul Erkek arasında kaldım bilgisi olan varsa bu iki lisenin iyi ve kötü bulduğu yönlerini yazabilirse sevinirim

• Geçen sene ben de gözlem kampına gittim ben de çok beğendim Tevitöl gibi bir okulu kaçırma derim.
    NOT:Kazanamadım 17. yedektim ve en son 16. yedeği aldılar
    Not:(Tevitöl'ü tek geçerim)
  • ben orda okumadigim halde tevitol cilesi cekiyorum, sen de cekme hocam.
  • Ne acidan cile cekiyorsun :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Erkek'i gezdiniz mi? Ben TEVITOL konusunda yardimci olmaya calisabilirim.
  • Tevitolü kazanmış olsaydım başka liseye bakmazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGA

İstanbul Erkek'i gezdiniz mi? Ben TEVITOL konusunda yardimci olmaya calisabilirim.

Evet gezdim, hala tevitolle ilgili tereddutlerim var mezunlarin basarisi, nerelerde olduklariyla ilgili daha cok bu konuda bilginiz varsa yardimci olabilirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ahorrorstory kullanıcısına yanıt
    Mezun olarak yardimci olmaya calisabilirim. Sorularini bekliyorum.
  • Ben de aynı durumdayım , Tevitöl de IB programı ile ilgili kötü şeyler söyleniyor bilemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.