Şimdi Ara

İstanbul'dan İzmit'e Nasıl Giderim [Kız Meselesi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Durum başlıkta arkadaşlar Eylül'de doğum günü için İzmit'e gitmem gerekiyor ve daha önce hiç gitmedim; nasıl giderim? kaç saat sürer? günü birlik gitmeme imkan var mıdır? Orada kalma gibi bir şansım yok nasıl gidip gelirim yardımcı olunuz lütfen, ayrıca kafede buluşmayı planlıyoruz sonra gezeriz falan ne kadara patlar bana. Öğrenciyim minimumdan ne tutar bana

Edit: İstanbul-Maltepe'de oturuyorum.

Edit 2: Şimdi E-5'e inip Gebze-Harem minibüsüyle son durağa gidip oradan mı bineceğim otobüse? Tam olarak nasıl yapacağım anlatın hele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usame Bin Potter -- 18 Nisan 2021; 22:34:27 >

• İstanbul Harem'den Gölcük'e 17 TL vermiştik kişi başı. Gölcük'ten İstanbul Avrupa Yakası'na 19 TL.
  • kucucuk bi yer yalniz onu soyleyeyim . kasaba olarak dusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eugnie

İstanbul Harem'den Gölcük'e 17 TL vermiştik kişi başı. Gölcük'ten İstanbul Avrupa Yakası'na 19 TL.

Hocam diğer şehirler arası otobüsler gibi bilet mi alıyoruz yoksa otobüs hesabı mı biniyoruz?
  • Onemli degil Askim ben şimdi Sabiha Gokcen den donerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sexeorsie

quote:

Orijinalden alıntı: Eugnie

İstanbul Harem'den Gölcük'e 17 TL vermiştik kişi başı. Gölcük'ten İstanbul Avrupa Yakası'na 19 TL.

Hocam diğer şehirler arası otobüsler gibi bilet mi alıyoruz yoksa otobüs hesabı mı biniyoruz?

Hayır hocam. Bilet almanız gerekiyor. Ayrıca otobüs konforu müthiş. TV var , Oyun var :D İçecek dağıtımı falan. Biz anadoluda yaşadğımız için bilmiyoruz böyle şeyleri

• Gürkan Diye Bi Firma Vardı da Hala Var mı Bilmiyorum , Kandıra Güzel , Şirin Bir İlçedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertuy37

Gürkan Diye Bi Firma Vardı da Hala Var mı Bilmiyorum , Kandıra Güzel , Şirin Bir İlçedir.

Nasıl yapıyoruz şimdi E5'den Gebze-Harem minibüsü ile son durakta inip oradan mı bineceğim?
  • İstanbul'dan İzmit'e Nasıl Giderim [Kız Meselesi]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexeorsie

quote:

Orijinalden alıntı: ertuy37

Gürkan Diye Bi Firma Vardı da Hala Var mı Bilmiyorum , Kandıra Güzel , Şirin Bir İlçedir.

Nasıl yapıyoruz şimdi E5'den Gebze-Harem minibüsü ile son durakta inip oradan mı bineceğim?

Evet Harem - Gebze'ye Bin , Haremde İniyorsun Zaten Az Yürür , Gara Girersin !!

Gürkan Turizm : 0216 310 13 39 Harem Şubesini Arayıp Öğrenebilirsin !!
  • 100 tl gider en az
  • Kandıra'ya iki sene önce gittim . Gürkan turizm ile gitmiştim hala var mı bilmiyorum onu bir araştır
  • Gürkan Turizm'i araştırdım var sanırım hala, yakın zamanda arkadaşın verdiği numarayı arayıp bilgi alacağım. Konuya biraz daha yardım bekliyorum belki giden olur o gün otostopla atar bizi de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usame Bin Potter

Gürkan Turizm'i araştırdım var sanırım hala, yakın zamanda arkadaşın verdiği numarayı arayıp bilgi alacağım. Konuya biraz daha yardım bekliyorum belki giden olur o gün otostopla atar bizi de

ben yarin gidegiz, gidelim mi?

• gelirken pişmaniye getir

• Usame Bin Potter kullanıcısına yanıt
    böbrekçiler bekleniyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.