Şimdi Ara

İstanbul'dan Bursa'ya karadan gitmeye deger mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sabah Bursa' ya yola cikicam ama bildiginiz gibi feribot 45 tl.

Ayrica ben hic karadan Bursa' ya gitmedim.. Bir denesem pisman olur muyum? Bir de nelere dikkat etmek gerekir ?

Cevap verenlrre simdiden tesekkur ederim :)

• 45 tl ye gidin bence
  • Zaman sıkıntınız yoksa karadan mis gibi gidilir ancak benim tek sıkıldığım nokta irili ufaklı köy kasaba vs gölcük karamürsel vs. yerlerde çok trafik ışığı oluyor dur kalk sıkıntı oluyor onun dışında radar oluyor topçular iskelesinden sonra dikkat gidilir mi? gidilir..
  • Tek başınıza iseniz karadan gitmenin mantığı yok, gereksiz masraf olur. Ama hani birkaç kişi gideceğiz diyorsan yardırcanexpress forever

Karadan gitmeye karar verirseniz arkadaşlar açıklamış zaten, izmitte temden çıktıktan sonra yalovaya kadar çok fazla trafik ışığı var, sonrasında da radarlar var. Yalovadan sonra aheste aheste gidersiniz..
  • aman kardeş sakın.. o kadar diyim..
  • 45 tl ye sizin 1.2 64 hamsterlık araç körfezde gider gelir. feribota verilen paraya acırım ben.
  • Astar yüzünü geçer trafiğe takılırsanız. Feribot varken gereksiz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • feribotla gecin zaman ve para tasarrufu yapın
  • bu arada belirtmeyi unuttum ama benzine para vermiyorum sanırım bu durumda mutlaka karadan git diyeceksiniz ki, radar kelimesi çok korkuttu beni. daha geçen ay 100 küsüsr tl radar cezası ödedim, şimdi 45 tl ekonomi yapıcaz diye zarara girmeyelim...

herkese çok teşekkür ederim
  • Benzine para vermiyorsan ve uzun yolu seviyorsan karadan git derim.
    Ancak tek başına uzun yol sıkıcı ve tehlikeli olur, feribotla git en iyisi :)
  • O yol çekilmez.45 Tl verin gidin.Fantezi aramaya gerek yok
  • Şimdi bir dakika, feribottan kastınız eskihisar-topçular arası mı, yenikapı-bursa arası mı?
  • Ben her zaman karadan gidip gelirim.
  • eskihisar-topcular 50 tl olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: autoholic

bu arada belirtmeyi unuttum ama benzine para vermiyorum sanırım bu durumda mutlaka karadan git diyeceksiniz ki, radar kelimesi çok korkuttu beni. daha geçen ay 100 küsüsr tl radar cezası ödedim, şimdi 45 tl ekonomi yapıcaz diye zarara girmeyelim...

herkese çok teşekkür ederim

Para yerine ne veriyorsunuz. :)
  • ekonomi için değil karadan gidilecekse zevk için gidilir.

boşuna macera aramayın bence
  • Feribot ile git karadan gidilmez cok dur kalk olur ilcelerde
  • İzmit-Yalova yolu bana göre Türkiyenin en sıkıcı yolu..Bir ilçeden çıkıp diğerine girersiniz her girdiğiniz ilçe de de 3-4 ışıkta durursunuz..
  • 50 tl 45 değil
    ayrıca izmit-yalova arası pek hoş bir yol değil... hem hızlı akıyor ama ışık v.s. bol birden şehir içi oluyor.

yalova pendik dinamik bilet oldu.. 70 küsür oluyor son saatlerde.. yolcularla birlikte 90 falan olabiliyor ... ama çok önceden 15-20 gibi fiyatları takip edebilirsiniz. uçak gibi yani...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.