Şimdi Ara

Yalova'dan İstanbul'a Ucuza Gitmenin En İyi Yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün sadece 13,50 liraya Yalova'dan İstanbul Kartal'a gittim.

Yalova merkezden anlatıyorum.

Arkadaşlar ilk öncelikle minibüslerin kalktığı yerden Tavşanlı minibüslerine binip sadece " tavşanlı negmar feribot" diyorsunuz ve 3,5 lira veriyorsunuz. Yolculuğunuz yaklaşık 25 dakika sürüyor.

İndiğiniz zaman feribotları göreceksiniz. 24 saat boyunca kalkıyor ve ido gibi saat yok. Dolunca hemen kalkıyor gidiyor. Bilet fiyatı ise bir yolcu 4 lira.

Feribottan indiğiniz zaman çok az yürüdükten sonra yeşil otobüsleri göreceksiniz. 416 numaralı yeşil otobüse binip "marmaray" diyorsunuz. Ücret ise 2,75 lira.

Yaklaşık 10 dakika sonra sizi ışıklarda bırakacaktır. Zaten o ışıklardan önce başka ışık yok. Işıklarda inince hemen karşıya geçip "gebze marmaray istasyonunu göreceksiniz"

Marmaraya binip İstanbul'a geçiş yapabilirsiniz :) 5,75 lira basıyor. İndiğiniz yerin istasyon çıkışlarında kartı basıp iade yapıp fazla verdiğiniz parayı geri İstanbul karta yüklüyorsunuz. Ben Kartal'da iade yaptım ve 2,45 lira aldım.

Yani ortalama sizin Yalova merkezden İstanbul'a gitmeniz 13,50 lira. Yolunuz ise yaklaşık 1.30 - 2 saat sürüyor. Negmar feribotlarına konumunuz yakın ise hem yol saati hem de ücretleriniz değişiklik gösterebilir :)

Toplam ücret 13,50 lira.

Not: Ben ido ile geçmek isterim derseniz sadece Yalova'dan Pendiğe en az 20 lira bilet parası alıyorlar.
    Not: Dönüşü ile yine aynı sistemle dönebilirsiniz. Dönüşte son durak gebze istasyonunda inersiniz. Oradan caddeye çıkıp sağa dönüp petrol ofisinin oradaki durakta bekleyip 416 numaralı yeşil otobüse binip feribota geçebilirsiniz. Feribottan inince Yalova minibüsleri orada bekliyor olacak zaten.

Sorunuz olursa PM atabilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 30 Ağustos 2019; 21:5:10 >

• Koşmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koşmak.

• Koşmak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.