araplar isyan ettiyse yahudilerde isyan etmiştir zamanında israil kimseyle kardeş olmaz gözünüzü açın |
İsrail ile yakın dost olsaydık ne ermeni lobisi kalırdı ne pkk (5. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Namaste.Atan kim senin?
Alıntıları Gösterşeyh sait ve türevleri
-
bilmiyorsan sus demişler atalar Hazarlar sonradan yahudiliği seçmiştir
-
şaka mısın gerçek misin?
sonradan seçmeden nasıl yahudi olacaklar zaten onu söylüyoruz. yoksa yahudiler ırk olarak türklerden geldi demiyoruz. israili kuranlar türkler diyoruz.
yahudileşmiş türkler.
-
bu neyi değiştirir yardım gemisine baskın yapanlardan
YPG/PKK'ya sahip çıkanlardan
büyük israil kafasında olanlardan ne bekliyorsunuz
adam çıkarına bakar he dostuz israille
-
arapların peşinden koştuğumuzun onda biri bu adamlara yanaşsaydık dediklerinin hiç biri olmazdı.
yardım gemisini türkiye bile reddetti terörist bir eylem olarak gördü
pkk yardımlarını adamlar türklerin ve arapların yahudi nefreti kırmak için yapıyor üçüncü bir güç olarak kürtleri destekliyor ki olay kendisinden çıksın kendilerini koruyabilsinler diye. türkiye israile garantör olsaydı durum asla böyle olmayacaktı.
büyük israil diye bir şey yok. bunu savunan ve isteye insanlar israilin radikalleri. bizim içimizde de osmanlıyı tekrar isteyen atinaya viyanaya şama bağdata mısıra bayrak dikmek isteyen yok mu. adamların kapasitesi belli. büyük israil adı verilen o sınırların korunması için dahi israilin 10 milyonluk nufusu bile yetmez. senin nasıl turan ya da yeniden osmanlı hayalin varsa onlarında büyük israil hayali var adı üstünde hayal.yani olmayacak şeyler.
biz de çıkarımıza bakalım diyoruz. bizim çıkarımız filistinlilerle değil israillilerle beraberdir. filistinle ne çıkarımız var.
-
Yahudiler:Ben türklere hayranım.1 adım yanaşsalar 100 adım gelirim.Ah türkler o ilk adımı atsa
-
maalesef doğru..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-96DE7F07EAklın alıyor mu.
Lanet ne demek biliyor musun.
Üstelik ALLAHIN Laneti ne demek farkında mısın
Koskoca Allahın laneti kafirlerin üzerinde olacak ama kafirler asırlarca dünyaya egemen olacak.
Saka misin sen. Allah bu kadar mı aciz yoksa lanet ne demek bilmiyecek biri misin.
Allahın laneti ne demek farkında mısın bak Allahın laneti.
Öbür dünya laneti.Ya da ben öldükten yedi bin yıl sonra falan
-
quote:
Orijinalden alıntı: kızgınjaponAlmanlar türk, Japonlar türk, koreliler Amerikalılar türk, he kardeşim he herkes türk 😂 çok cahilsiniz çooook
Alıntıları GösterHitler türkleri çok severmiş
-
dediğim şeyle senin yazdığın şey alakalı değil.
yahudiler türktür demiyorum yani yahudiler türklerden meydana geldi ataları türk demiyorum.
türkler içinde yahudileşmiş olanlar (bunlar hazarlar) israile giderek israil devletini kurdu diyorum bu kadar mı anlamak zor. ben mi anlatamadım.
-
İsrail Asala terörünün bitmesinde önemli rol oynadı ama PKK'ya destek veriyor.
-
Hitleri Türkleri çok mu severmiş eğer emellerine ulaşsaydı yahudileri bitirdikten sonra Türklere neler yapacaktı biraz araştır derim yani kimse kimseyi sevmiyor ya ülkemizdeki insanlar artık birbirini sevmiyor başka ırk Türklere hayranmış bırakın devletlerin çıkar ilişkisi vardır ve bu politika konusunda tabii ki israil ilk aşamada bize yararı olacaktır çıkarlarımız için körlemesine bağlanmak israil bizi seviyor demek aptallıktır bana göre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dwhoHitleri Türkleri çok mu severmiş eğer emellerine ulaşsaydı yahudileri bitirdikten sonra Türklere neler yapacaktı biraz araştır derim yani kimse kimseyi sevmiyor ya ülkemizdeki insanlar artık birbirini sevmiyor başka ırk Türklere hayranmış bırakın devletlerin çıkar ilişkisi vardır ve bu politika konusunda tabii ki israil ilk aşamada bize yararı olacaktır çıkarlarımız için körlemesine bağlanmak israil bizi seviyor demek aptallıktır bana göre.
Ciddi değildim tabi ki
-
İsrail sadece Ermeni Soykırımını değil, dünya üzerine hiçbir soykırımı tanımaz.
Bunun en temel sebebi, kendilerine kardeş olarak başka bir mağdur millet yaratmamak içindir.
Bunu analiz etmek bu kadar mı zor.
Herkes her kafadan bir şey söylüyor.
Tekrar söylüyorum, İsrail, Yahudi soykırımına kardeş olacak bir soykırımı gerçekten yapılmış bile olsa kabul etmez.
İsrail Ermeni soykırımı hakkında çekimser durarak Türkiye ve Türk dünyasına selam filan çakmıyor yani !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atade28 -- 11 Mayıs 2021; 15:3:7 > -
Sen kanına bi baktir
Hatirladigim kadariyla israil ile Turgut Özal ve S. Demirel zamaninda herhangi bir büyük problemimiz yoktu hatta S. Demirel e mason filan bile diyorlardi.
Fakat o zaman dahi Israil Pkk yi desteklemekten hiç geri kalmamişti. Duygusal hareket edip düşmanlık besleyerek ülke menfaatlerimizi kaybetmeyelim, eyvallah. Fakat dost olsak dahi Israil'in asıl hedefinin arz-i mevud hülyasindan vazgeçmeyeceğini iyi bilmeli, ona göre hareket etmeliyiz
BABAYA SON KOŞUŞ... çocuklara üzülüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: teknocu_guvercinBABAYA SON KOŞUŞ... çocuklara üzülüyorum.
Bu korkak sürüsünün gücü ancak bunlara yeter, YALANCI AHLAKSIZ HERİFLER!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X