Şimdi Ara

İsrail çöpü DOME, Arrow , daha iran yapımı füzeleri durduramıyor. israil'de 50 yıl sonrasının teçi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekleme: Videoda iki tip anti hava saldırı füzesi kullanılmış. iki tanesi çöp iron dome ve diğeri çöp arrow

bilgilendirme: Ne amerika ne efendisi israil nede kölesi avrupa'da 5 mach hızı geçen bir füze sistemi (balistik kıtalar arası haricinde) yok! hadi batı çöplerini övmeye devam edin

yemede ve ırakta bulunan şiiler son 3 gündür, güdümlü, manevra yapabilen füzeleri ile israil'i vuruyor. Şu anlık tek tuk atışlar yapılsa da bizdeki sol liberallerin çok övdüğü bu sistemin dün amatör kamera kayıtlarına yansıyan görüntüsünde; bir halta yaramadığı ortaya çıktı! Kırmızı yuvarlak içinde iran füzesi manevra ile çöp dome'dan sıyrılıp hedefine kafadan daldığı görünüyor.

solcu arkadaşlarımızın sevinmesi için şu notu bırakıyorum: Amerika'da 50 yıl sonrasının tekbolojisi var. Biz daha bilmiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 27 Eylül 2024; 17:38:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aşırı sağcıyım telefonum samsung boyum 1.90
    Iron dome goat ve dünyada adam akıllı gerçek deneyim yaşayan tek sistem oluyor şu an anlık
    Dolayısıyla her gün yeni ettiği tecrübelerle de geliştirilecek ve en iyi haline gelecektir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • videoyu izledim

gerçek mi değil mi bilmiyorum

rusya-ukrayna savaşından bir videonun üzerine seslendirme eklenmiş olabilir.

manevrayı göremedim.

öndeki füze sanki ikinci kademe motoru çalıştırıp hız arttırıyor gibi geldi bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adolf1 -- 27 Eylül 2024; 14:37:30 >
  • ayrıca bir yere düşüp patladığı da gözükmüyor,

hepsi doğru olsa bile bu iron dome HSS değil.

iron dome çok alçak ve yavaş topru roketleri için geliştirilmiş bir sistem.

bu çok yüksekte uçuyor.

muhtemelen

orta irtifa davutun sapanı

veya yüksek irtifa arrow serisi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adolf1 -- 27 Eylül 2024; 14:38:19 >
  • Gerçekse arkasında Rusya olması nedeniyle İsrail Rusya ya asimetrik kapsamlı sağlam bir savaş mı açsın ? Ya o füze(ler) İsrail ile alakası yoksa düzmeceyse ?

• Kalaşnikof mermisine bile reaksiyon gösteren bir sistem o

Bu yalanlar ile kendinizi mutlu edecekseniz ufak dar vizyonsuz dünyanız da evet evet doğru çöp diyelim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adolf1 kullanıcısına yanıt

dikatli bakanlar olmuş. aslında orada 3 adet hava savunma var. sanırım çöp iron dön ve arrow! arrow son bir umut hızlanıyor ama yakalayamıyor :)))))))))))

manevra: işleyişe etki etme hamlesidir. hızlandırıyor ve alçak veya yüksek irtifa yapıyor böylece çöpleri şaşırtıyor :)))))))))

rusların birde onyx p800 sistemleri var. galiba bu füze ayağı olursa ruslar anında iran ve yemene satacaklar. iran ve suriye'ye sınırsız s400 tor-m2u gibi sistemler yağacak :)))))

ortalık çok şenlenecek çok! daha adını tam anımasamadığın nasrallah füzesi bile ingiliz destroyeri yaralamış ama batıramamıştı. sonra birden batı gazeteleri bunun bakım çalışması olduğunu yazmışlardı. evet kızıldenizde birden bakım olduğu akıllarına gelmiş ve kıbrıs'a çekmişler.

yiyene afiyet olsun İsrail çöpü DOME, Arrow , daha iran yapımı füzeleri durduramıyor. israil'de 50 yıl sonrasının teçi? 

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    daha önce de vurmuştu. manevra kabiliyeti olan hızlı füzeler daha önce de israili vurmuştu.

ilk defa olmadı yani. hamasın attığı sabit takoz 1950 model kızkaçıranlara benzemiyorlar.

bir başka solcu övücü teç daha çöp çıktı. ben asıl f35 ve f22 çöplerinin sağlam rus veya çin sistemlerine karşı denenmesini bekliyorum.

• Velvet Golet V kullanıcısına yanıt

qantas sen misin kankito?

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Rusya nın füzeleridir.

Gerçek bir hava saldırısı var ama o görseller gerçek olmayabilir de ...

Baya şiddetli saldırılar olmuş :

IDF'in resmi kanallarındakileri ciddiye alırım veya önceliğimdir.

İşte :

İsrail çöpü DOME, Arrow , daha iran yapımı füzeleri durduramıyor. israil'de 50 yıl sonrasının teçi?Israel Defense Forcesyoutube
    This is the damage Hezbollah caused just last night.
    https://www.youtube.com/shorts/YbHJgKzTmzs?feature=share

İsrail Lübnan'a karadan saldırmaya meşrulaştırıcı kanlı gelişmelerdir. Kimse de artık ses çıkaramaz ... Hizbullah tan arındırılmış İran kuklası olmayan bir YAPI Lübnan için kurtuluş olacaktır.

Hizbullah yüzünden on yıllar boyunca Lübnan sürekli devasa patlamaları ülke insanlarınca kanıksanmıyor artık! ... Rezalet! ...

İsrail bu düzene son vereceğini düşünüyorum.

Hamas, Hizbullah ve diğer İslami görünümlü ve İslami Terör Örgütlerin alayı kimseye faydası yoktur sadece maşayı tutan ellere faydası vardır ... Proxy War ...

• Bu israil bu kadar vasatsa etrafındaki ateş çemberi ve bu ateş çemberini destekleyen ziyasalislam kültürü nasıl israili yutamıyor

• Haber güzel.

Biri öyle demiş biri böyle demişleri bırakmalı Türkiye,

herkesin niyeti açıkça belli sayılır artık. Herkes görsün, anlasın.

Tüm yıllık siyasetimiz seçim haftalarına sıkışsa keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 27 Eylül 2024; 20:6:59 >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

geçenlerde f16 ve s400 takası hakkında konu açmıştım. orada da başka bir amerikancı vardı s400 imha edilde yeğenüm kafasında takılan. tamam imha edildi ama nasık? tek s400 sisteminde 4 batarya her bataryada 16 füze var. harika nato taktiği ile 14 - 16 tane arası HIMARS sistemlerinden ATACMS ve GLMRS füzeleri ve 8 adet de stand off storm shadow atılıyor. tabi 50 civarı uydu rusya ve ukrayna topraklarını izliyor. en iyi yolu bulup saldırıyorlar. 16 adet füze hedefini vuruyor ama geriye kalanlardan 4 tanesi ise sistemleri vuruyor.

şimdi bu s400 vurulması değil, s400 yormak için yani pire için yorgan yakılması.

diğer ise iran roketini iki tane iron dome füzesi ve muhtemel arrow füzesi de vuramamış. zaten bu işler çok spesifik bilgi birikim isteyen işler. o yüzden Türkiye'nin eğitim ve bilim alanında hiç bir atılım yapmadan "bunu örettig yeghenım" saçmalıklarına inanmıyorum.

evet ruslar birşeyler verdiler iran'a. iran da bunun üstüne koymaya çalışıyor işte birşeyler deniyor.

• EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

bunun için israil bizim sünni müslimlere müteşekkir. netanyahu bugün elinde iki resim gösterdi. PS falan değil gerçek resim :) Adam iyi müslüman kötü müslüman diye çizmiş. herhalde tayyib ile arayı bozmamak için bizi eklememiş.

İsrail çöpü DOME, Arrow , daha iran yapımı füzeleri durduramıyor. israil'de 50 yıl sonrasının teçi?

• İsrail bugün bizi natodan attırıp buraya saldırsa çöp mü değil mi anlarız

• hizbullah bu sefer daha gelişmiş füzeler atmış. hareket kabilyieti olan bu füzelerin de çöp dome sistemini ekmesi şaşırtmadı. lakin hava savunma sistemi olmayınca amerika ve abisi istediği gibi bombalayabiliyor.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

onyx p800

çok eski bir füze.

sanırım şu an tek kullanıldığı yer destroyerler.

batan moskova kruvazörünün yanında ikili büyük füzeler var ya onlar işte.

gemi savar füzesi.

bunun çok daha gelişmişi kıyı savunma Bastion-P sistemi.

• adolf1 kullanıcısına yanıt

22 yıllık füze. pek eski sayılmaz. neredeyse 50 yıllık kh31 leri zar zor vuruyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.