|
İspanya, HÜRJET’in ardından Türkiye’den KAAN ve insansız hava aracı alacak iddiası

-
-
Kesinlikle hürjet tamam ama daha fazla teknoloji transferi yapılmamalı bundan dolayı iştahları kabarmış olabilir dikkatli olmak lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onlarında Future Combat Air Systemsin yapılacağına inancı pek kalmamış sanırım yapılsada çok geç olacak.
O zamana Çin’liler uçak pazarını ele geçirecek. Çok çok gerisinde kalacaklar şu anda 5. Nesili olmayan büyük güç konumumda kalacaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun -- 26 Mayıs 2025; 18:43:37 >
Maket değil miydi bunlar🤣🤣🤣
Neden alıyorlarmış.😁😁😁
-
Yandaş İspanya
-
KAAN kesinlikle ihracat versiyonu olarak satılacaksa satılmalı.
-
ilk defa 5 inci nesil uçak yapılmıyor. artık bu bir sır değil. sır olarak kalacak olan yazılımdır. ihraç versiyonuna özel yazılım olması yeterli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 26 Mayıs 2025; 13:53:02 >
-
Pazarda rakip artıyor
nasıl bir teknoloji transferi yapılacakmış? merak ettim. grafeni kaç nm ile ayrıştırarak işliyorsun da 5. nesil üretebiliyorsun?
-
-
Dh anasayfada konuda 9 yorum görünüyor. Konuya giriyorum 0 yorum. Blok sistemi bi harika dostum
-
-
Haberin kaynağına bakarsanız göz boyama ihtimalinin yüksek olduğunu görebilirsiniz.
-
Şimdilerde ete kemiğe bürünüp bir de ihracat başarısı yakalayan jet uçaklarımız, helikopterlerimiz, iha sihalarımız, füzelerimiz, hava savunma sistemlerimiz, kara araçlarımızla ilgili proje aşamasında, sonra ilk tanıtım haberlerinin altında "seçim yaklaşıyor, yalan bunlar, maket, motoru yerli değil" diye bin türlü çamur atma hikayesi kaynardı. Şimdi sus pus olmuş durumdalar. Arada birkaç tanesi çıkıp "ama aselsan, roketsan, tai bindohuzyüzyetmişlerde kurulmadı mı" diye cahilce nafile çabaya girişiyor ama neden 80-90'larda değil de 2004 ssik kararları sonrası son 25 yılda bu projelerin pıtrak gibi bittiğini açıklayamıyorlar tabi.
-
İspanya, İtalya, Brezilya gibi ülkelerle ortak üretim yapılabilir. Tek başımıza altından kalkılması zor bir iş.
Azerbaycan, Macaristan, Pakistan gibi ülkelere de satış yapılabilir ilk aşamada. F-35 vs gibi uçaklara gücü yetmeyen ülkeler için fırsat uçak halini alabilir tıpkı TB2 gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AKP'liler anca iha siha mastürbasyonu yapıyor, ekonomiyi düzeltin, enflasyonu dünyanın diğer ülkeleri gibi %4.5lara çekin diyoruz düzeltemiyorlar. Yapacakları anca yol yabdı iha siha yabdı.
Ekonomi kötüyse geri kalan herşey boş.
-
İspanya bu uçakların böceklerin yanında Türk vatandaşlarını da alır mı ki acaba hem de parasız olarak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ispanya envanterine girmeden önce bi kendi envanterimizde görelim, operasyonel olarak bir icraati görelim.
-
bu palavraları kim salıyor???
-
Helali hoş olsun. Menfaati olanlar faydasını görsün
Yine de, Ortadoğu coğrafyasında bu tür atılımlar yapılması iyi. Bizim hayatımıza bir katkısı olmasa da, ülkenin çıkarları ve bekası açısından ilerde faydası olabilir. İspanya ve İtalya gibi devletlerin, bir savaş uçağı için TR'le işbirliğinden bahsetmesi daha önce görülmemiş şeyler.
Yıllardır Trmilitary forumlarını takip ederim. Bu son gelişmelere ordakiler de seviniyor. Yabana atılacak bir konu değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 28 Mayıs 2025; 20:47:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Maket değil miydi bunlar🤣🤣🤣
Neden alıyorlarmış.😁😁😁 |
Yandaş İspanya
|
Dh anasayfada konuda 9 yorum görünüyor. Konuya giriyorum 0 yorum. Blok sistemi bi harika dostum
|
Benzer içerikler
- berlin 2. sezon
- instagramdan konum atma
- instagram hesap kurtarma linki
- en iyi fotoğraf düzenleme programı ücretsiz
- vpn instagram
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X