|
İstikbal Göklerdedir! Boeing ve Leonardo'yu geride bırakan Hürjet'in İspanya anlaşmasının perde arkası ve tüm detayları!
-
-
Büyük lider Erdoğanın desteği sayesinde bu projeler hayata geçiyor.
-
saman kafalılar bu anlaşma için tam bir anlaşma değil alt yüklenici felan vs diye dalga geçmeye çalışıyor. ispanya savunma bakanlığı bile yeni eğitim uçağımız hürjet ve türkiyeden dostumuz diye bahsetmiş
-
Kafa içerisinde beyin yerine saman olunca böyle saçmalıyorlar.
-
şimdi motor fetişisti vatansızlar bunu eleştirmek için "ama motooor" diyerek konuşacaklar.
dünyada kurulan, otomobil-uçak vb üreten şirketlerin, %80, belki çok daha fazlası ilk ürünlerini hazır motor kullanarak yapmış iken bunu diyecekler.
neden?
çünkü, abdnin osmanlıya attığı atom bombası olan azınlık okullarından çıkan kripto-etnik kökenleri türkiyenin bir adım ilerlemesini istemiyor, kuduruyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estf -- 17 Mayıs 2025; 2:42:48 >
_____________________________ -
Şu kafaya sahip olmak için, illa lüks araç içinde pudra şekeri mi çekmek lazım bilemedim. 1 şşe viski bitirsem, bu kafayı bulamam.
Bir kere, bu bir başarı ve Hürjeti tebrik ederim.
Motorunu da, tedarik edebildiğiniz sürece, isterseniz İsrailden alın, umrumda değil, yeter ki, bir gün ambargo yiyip, size motor vermiyoruz demesinler. Hatırlarsanız, İHA lar için Kanada lens vermeyi durdurdu. İngiltere miydi, başka ülke miydi, motor vermeyi durdurdu. Sonra ne yaptılar bilmiyorum ama çözüm buldular. Motor yapamıyorsan, motoru yapana kadar sesini çıkarma diyoruz. Söylediğimiz bu! Öyle kürsüden eeeey amerika, eeeey kanada diye bağırmakla olmuyor. Yurtta sulh, cihanda sulh istiyoruz. Bütün komşularına eeeey diye seslenmekle olmuyor. 1 tane kavga etmediğiiz komşumuz yok.
Bizim sorduğumuz soru şu: Bu kadar silahlanıyoruz da, Süleyman Şah'tan, topuklarımız götümüze vura vura niye kaçtık? İsrail, Suriyedeki üslerimizi vurdu, Türk mühendislerimiz ve TSK nın maaş ödediği Suriyeliler öldü. Niye müdahale edemiyoruz, niye sesimizi çıkaramıyoruz?
Biz bu kadar silahı sadece ihracat için mi yapıyoruz?
Sizlere Hürjet İspanyaya nasıl uçak satar, niye satıyoruz diye soran mı var, yoksa siz laflı güneyde bir yerinizden mi anlamakta ısrar ediyorsunuz?
_____________________________ 2007 Volvo S40
-
Bu uçan heykelmi.80 yıl heykel yapmada uzmanlaştik.Bu heykel gibi.tek farkı uçuyor.Birde. bu uçan heykeli satmisiz....??
-
Ovv iha ziha dogg reiz yol yabdı ulen. Enflasyon yarın -%100 olacak. 1 dolar 1 lira.
Kesin bilgi yayalım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İktidara geldiklerinde, sata sata bitiremedikleri heykeller..... Satılıp, içi ve arsaları talan edildikten sonra devlete geri geçen, satıldıktan sonra kapatılan onlarca şeker fabrikası heykelleri var ya.... Şimdi Amerikadan mısır şurubu ithal ediyoruz heykeller için. Ama olsun, uçan heykel sattınız ya, mısır şurubu içer kanser oluruz gerekirse. Ama tedavi için Amerikadan ilaç ithal etmek olmasa şu heykeller için....
_____________________________ 2007 Volvo S40 -
-%180 olmasın.
_____________________________ -
Hürjete saygı🫡
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tfn-90 -- 7 Ağustos 2025; 19:37:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
|
Büyük lider Erdoğanın desteği sayesinde bu projeler hayata geçiyor.
|
|
saman kafalılar bu anlaşma için tam bir anlaşma değil alt yüklenici felan vs diye dalga geçmeye çalışıyor. ispanya savunma bakanlığı bile yeni eğitim uçağımız hürjet ve türkiyeden dostumuz diye bahsetmiş
|
|
Kafa içerisinde beyin yerine saman olunca böyle saçmalıyorlar.
|
|
şimdi motor fetişisti vatansızlar bunu eleştirmek için "ama motooor" diyerek konuşacaklar.
dünyada kurulan, otomobil-uçak vb üreten şirketlerin, %80, belki çok daha fazlası ilk ürünlerini hazır motor kullanarak yapmış iken bunu diyecekler. neden? çünkü, abdnin osmanlıya attığı atom bombası olan azınlık okullarından çıkan kripto-etnik kökenleri türkiyenin bir adım ilerlemesini istemiyor, kuduruyorlar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı