Şimdi Ara

İso dosyası sorunu SORUN ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    *rardan çıkardım parça parça uzantısı .001 felandı
    *programla birleştirdim
    *uzantısız bir dosya çıktı
    *iso dosyası çıkması gerekiyordu
    *ama değil
    *açıklamada sadece dosya yazıyo
    *bu iso mudur
    *yoksa bozuk mu dosya
    iso dosyasını oluşturup xdvdmulleter programından .dvd dosyasını çıkartmam lazımki yazdırabileyim. sorun ne olabilir.
    birde o uzantısız dosyayı xdvdmulleter programında load ettiğimde bu xbox dosyası değil yada hatalı diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalemistik -- 28 Mart 2010; 16:22:08 >

• indirdiğin dosya birçok parçadan mı oluşuyor

mesela part1.rar part2.rar diye mi gidiyor yoksa dosya adı.001 002 olarak mı ?

eğer bilgisayarında magic iso türü bi program kurulu ise iso dosyası cd sembolünde görünür ama iso programın yoksa winrar dosyasıymış gibi görünür

dolayısıyla extract etmemen gerekir

indirdiğin dosya ile ilgili daha detaylı bilgi verir misin ?

dosya tek parça mı yoksa birden fazla parçası mı var

uzantısı ne? dosya adı.001 dosya adı.002 gibi ise hjsplit ile birleştirmen gerekebilir
  • yaklaşık 35 parça çıktı rar dosyalarından .001 .002 diye devam ediyordu isimleri. sorunu çözdüm ben. meğer bu uzantısız dosyalar rar dosyasıymış. 001 yazanı winrar ile dışarı çıkartığımda .iso dosyasına kavuştum.
  • Bu bir sorun değil ki

Belli bi torrenti ya da download ile pek ilgilenmiyorsunuz , acemi talihsizliği işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: +1905

Bu bir sorun değil ki

Belli bi torrenti ya da download ile pek ilgilenmiyorsunuz , acemi talihsizliği işte

Bu arada sorun çözüldüyse konu başlığına çözüldü yazarsanız diğer arkadaşların yardım alması açısından sağlıklı olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Messie

quote:

Orijinalden alıntı: +1905

Bu bir sorun değil ki

Bu arada sorun çözüldüyse konu başlığına çözüldü yazarsanız diğer arkadaşların yardım alması açısından sağlıklı olabilir..

Acemi şansı mı diyim

• ilk defa xbox 360 oyunu indirdiğim için acemilik diyebiliriz. dolayısıyla benim için bir sorundu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar internetten indirdiğim Xbox 360 oyunu iso olarak çıkmadı Saolsun yükleyen ''Sığır'' XDVDMulleter ile bütün dosyaları çıkartmış (dağınık halde dosyalar tek parça felan değil)daha sonra rar ile 30 parçaya bölmüş şimdi ben bunları hangi program ile nasıl tekrar birleştirip image burn ile yazılabilecek halde olan iso dosyası haline getirebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.