![]() ne yaptıysam yapayım diskleri gösteremedim shift + 10 yazıp komut satırına girdiğimde sadece usb bellek gözüküyor fakat biostan baktığımda ssd gözüküyor ne yapmalıyım edit: intelin sitesinden F6flpy-x64 (Non-Intel® VMD).zip isimli dosyayı indirip rardan çıkartıp kurulum usb'sine kopyaladım. kurulum yaparken ssd'nin gözükmediği yerdeki Sürücü yükle seçeneğine tıklayıp usb bellekten bu zipten çıkarttığım klasörü bulup seçtim ve 2 driver gözüktü fareyle ikisini birden seçip kurdum düzeldi not: başka bilgisayar modelleri için başka driver kurmanız gerekebilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macella -- 8 Mayıs 2021; 2:45:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
windows kurulumunda diskler gözükmüyor [ÇÖZÜLDÜ]

-
-
Biosu default ayarlarina getirip deneyin ,eğer olmazsa diski başka bir bilgisayara takıp biçimlendirin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam şuan laptopı açıp sökemiyorum maalesef daha yeni aldık. usb belleğe driver attım onu deneyeceğim ama içine nasıl erişip kurabilirim
-
saatlerce uğraşın sonucu hâlâ çözüm yok maalesef
-
Kardeşim
Selamun aleyküm
Niye format atıyorsun windows yüklü mü mavi ekran veriyo mu bunları bana söyle çözüm %80 gelecek
hocam pc sıfır daha bugün geldi freedos windows kurmaya çalışıyorum mavi ekran vermiyor biosta ssd var gözüküyor fakat hiçbir şekilde kurulum ekranında göstermiyor
-
İxtech thinbook mu
HP 15S-FQ2045NT 2N2n8EA olarak geçiyor
-
Bekle kardeşim (10 dk filan) çözümü bulup geliyorum
Bu arada kurulum cd usb bozuk olabilir onu da hatırlatayım
3 farklı usb bellek ile farklı iso dosyaları denedim refus programı ve windows kendi yükleme aracı ile usbye kurup denedim gene olmadı
-
Ya kardeşim bişey sorcam sıfır bilgisayara niye format atıcaksın ki?
Belki win 10 da kaldırmıyor olabilir
Şunu izledin mi https://www.youtube.com/watch?v=fBaRvlfEAao&feature=youtu.be
hocam formattan kastım windows kurulumu. i3 11. nesil işlemcisi var yanında gelen kitapçıklarda windows 7 ve windows 8 desteklemez windows 10 kurun diyor
-
evet ama benim diskler gözükmüyor videodaki gibi değil
-
diski gptye çevirin sorunun çözülmesi lazım
Kurulum sırasında hata veren yerde Shıft + F10 tuşlayıp komut satırını açıp aşağıdaki kodları girermen lazım
- Diskpart
- List disk
- Sel Disk X ( Bu X senin SSD )
- Clean
- Convert gpt
- Exit
- Exit
Çıkış yaptıktan sonra CMD'den disk bölümleme kısmında yenile yapıyorsun ilk sonra bildigin gibi disk bölümleme yapıp işletim sistemini kuruyorsun.
-
Lan ben bunu biliyodum ama kafa şimdi çalıştı armagan reis jsjsjsjs
Benzer içerikler
- realtek rtl8723be wireless lan 802.11n pci-e nic
- ncz dosyası açma
- anakart neden yanar
- youtube ses kayması
- klavye bozuldu
- silinen dosyaları geri getirme
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- root nedir
- telefon neden ısınır
- ekran görüntüsü alma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X