Şimdi Ara

işe gelirken 4 defa arabayı söndürdüm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Işıklarda falan durunca ayağımı gazdan çekmemle sönmesi bir oluyor. soğuklar etkiler mi acaba. eskiden bir iki tekliyor sonra sönüyordu şimdi anında sönmeye başladı.

Mesajlarda aracımın özelliklerini belirtmediğimi belirten arkadaşlar için;

Aracım 1998 model benzinli hyundai accent, lpg yoktur sadece benzinlidir.
    950 kg ağırlığında, motor gücü 1341 cc silindir sayısı 4.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tangmuch -- 9 Aralık 2011; 14:41:34 >

• Soğuk hava elbette etkiler. Araçta LPG varsa ayar yaptırın derim.
  • yok benzinli. aracı çalıştırıp hareket etmeden önce biraz boşta çalışssın diyorlar bir etkisi var mı acaba gerçekten. aracımda lpg falan hiç bişey yok sadece benzinli. benzinide çok yemeğe başladı çünkü her durduğum yerde ya boşta ya viteste gaza yükleniyorum. fırsat bulsam bi servise götürecem de bulamadım.
  • Sonme degilde stop etme desene suna.Basligi gorunce senin konun oldugunu anladim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 4 defa araba alev aldı sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

bende 4 defa araba alev aldı sandım

+1 :)) ulan dedim kendi kendime ne kadar bahtsız sabah sabah araba yanmış
  • Sabahları beklemek uygun olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne bileyim arkadaşlar banada stop etmek ters geliyor :)
    bu ay maaşımdan 450 tl ayırabildim. şimdi servise götürsem ne kadar alacak bilmiyorum. 250den fazla tutarsa sıkışırım. o yüzden söne kalka idare ediyorum şimdilik umarım daha büyük bir zarar yol açmaz yaptırana kadar.
  • Ya elektronik jiklede yada gaz kelebeginde sorun var.Cunku motor sogukken zaten stop etmesin diye kendisi gaz verir.
  • Aracınızın marka ve modeli nedir? Garanti durumu yoksa servise gitmenize gerek yok, sanayide iyi bir ustaya baktırın bence..
  • Servise götür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi North Korea -- 9 Aralık 2011; 11:49:28 >
  • Doğal start stop var sizin arabada ne güzel işte start stoplu araçlar 40-50 binden başlıyor Çok yakında benzin tasarrufu yaptığını göreceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 9 Aralık 2011; 11:54:54 >
  • Jikle ile ilgili bir sorun olabilir, gaz kelebeğine baktırın sorun muhtemelen çözülür.
  • araba yandı sandım
  • Bende araba yandı sandım
  • 4 defa sürttürdüm diye okudum. bende ne şansız bir arkadaşmı diyorum içimden. konuya girince anladım

benimde benzinli kontağı çeviriyorum ışıkların sönmesini bekliyorum sonra bir 30 sn daha bekliyorum. sonra çalıştıryorum 1 dk daha bekliyorum ve yol alıyorum.
    böyle bir dene. olmadı servis yolu

ekleme;HALA SÜRTTÜRDÜM DİYE OKUYORUM YA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoudoxias -- 9 Aralık 2011; 13:31:47 >
  • boğaz kelebeği varsa onu temizletmek gerekebilir, arabanın markası modeli ne ?
  • quote:

vallahi bende araba 4 kez yandı da 4 kez söndürdü zannetim
  • Söndürmek ne ya
    Alev aldı sandım ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahimKıraslan

quote:

vallahi bende araba 4 kez yandı da 4 kez söndürdü zannetim

AYNEN BENDE
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.