Şimdi Ara

İş Yerinde Adam 2dir Kafama vuruyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir şirkette çalışıyorum. Bizim üst rütbemizden supervisor bizden sorumlu bi adam var. Adama zamanında çok yüz verip alttan aldık orada haksızım ama 2 dir adam beni gördüğünde naber lan deyip kafama vuruyor. 2 dir gülüyorum simdi sıkıntı cıkmasın diye ama ciddi anlamda içimde büyük bi nefret birikmeye başladı. 3.ncüsünde direk kafayı gömücem o duruma geldim. Bugün yine gördüm abi naber diye bi selam vereyim dedim geldi kız erkek herkesin içinde kafama vurdu naber lan deyip, ama öyle tam anlamıyla bi şaka degil farklı bişey bu. 1 oldu 2 oldu bişey demedim 3.ncü olursa ciddi anlamda adamla kavga edicem. Ne yapmam lazım arkadaslar ?

• Dediğin gibi yapman lazım,
    Ama önce bir uyar el şakalarından hoşlanmıyorum diye, yoksa haksız duruma düşersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vurdugunda niye guluyorsun ki ? Aptal adama guc veriyorsun bu isten hoslaniyormus gibi davraniyorsun. Adam ensene saplakta atar parmakta atar. Vurdugunda donup napiyorsunuz falan diyip tepkini gostermen lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sert ve açık konuş birader. Bu tarz haddini bilmeyenler anında sen beni yanlış anladın şaka şu bu ayakları çekmeye başlayıp hemen geri adım atıyor.

Bu arada ne iş yapıyorsunuz?

• Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
  • Ona pandik at

• Arkadaş ilişkilerinde öğrendiğim en önemli şeylerden biri her boka gülmememek. Sana vurduğunda gülmeyeceksin. Sen gülmedin diye seni kovacak değil ya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşların dediği gibi el şakalarından hoşlanmadığını açık ve kesin bir şekilde söyle. Aynı hareketi tekrar yaparsa amirine şikayet et. Adama saldırıp, haklıyken haksız duruma düşme.
  • naber lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: pr.moriarty

Sert ve açık konuş birader. Bu tarz haddini bilmeyenler anında sen beni yanlış anladın şaka şu bu ayakları çekmeye başlayıp hemen geri adım atıyor.

Bu arada ne iş yapıyorsunuz?

Sağolun beyler gülme olayı tam öyle değil aslında adam vurdu bende abi herkesin içinde ne vuruyorsun deyip gülümdesim yani aptal aptal gülümsemedim ama sorun benden kaynaklanıyor başta koymadım tepkimi.. Deutche messe adlı firmada fuar organizatorluğu yapıyorum hocam.
  • Adamı tenha bir yere çek ve bu durumdan rahatsız olduğunu söyle eğer hala devam ederse adamın yumurtalıklarına sivri uçlu ayakkabıyla sağlam bir tane tekme at.

• SnavS kullanıcısına yanıt
    Hocam boyle densizler sertlikten anlıyor. Bir yurtta kalıyorum ve buranın çamaşır makinesi görevleri yaşlı bir abi. Adama insan gibi getiriyorum kirlileri ama her seferinde hayvan gibi davranıyordu.

Sonra bir gün dedim senin derdin ne abi. İnsan gibi getirip çamaşırı veriyoruz sen ne yapmaya çalışıyorsun falan dedim. Sert konuştum. Sonra baktım yok son zamanlarda canın sıkkın da size denk geliyor da bilmem ne bilmem ne uydurdu da uydurdu. O olaydan sonra şimdi bana gayet güler yüzlü. Önceleri iki poşet getirdiğim de bir sürü laf yapan adam itiraz dahi etmiyor.

Bir diğer örnek de şu: bir arkadaşım vardı herife ters davranıyordum. Sebebi ise 19-20 yaşına gelip hala ortaogretim seviyesinde salak salak hareketlerde bulunmasıydi. Sonra bu sert davrandığimi söyledi ben de haklı buldum ve adam yerine koydum bunu. Sonra 2-3 defa kavga noktasına geldik. Her seferinde dişimi sıktım olay çıkarmaya çalıştı alttan aldım. Bana karşı bu tavrının değişmesi de benim ona karşı taviz vermemdi. Sonra şimdi arama mesafe koydum.

Sana bir tek şey söylim. Senin iyi niyetini suistimal edenden ne dost olur ne de başka bir şey. O yüzden nasıl davranılması gerekiyorsa öyle davran

• Adama karsi bi sert ol bak bakalim bidaha yapiyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: pr.moriarty

Hocam boyle densizler sertlikten anlıyor. Bir yurtta kalıyorum ve buranın çamaşır makinesi görevleri yaşlı bir abi. Adama insan gibi getiriyorum kirlileri ama her seferinde hayvan gibi davranıyordu.

Sonra bir gün dedim senin derdin ne abi. İnsan gibi getirip çamaşırı veriyoruz sen ne yapmaya çalışıyorsun falan dedim. Sert konuştum. Sonra baktım yok son zamanlarda canın sıkkın da size denk geliyor da bilmem ne bilmem ne uydurdu da uydurdu. O olaydan sonra şimdi bana gayet güler yüzlü. Önceleri iki poşet getirdiğim de bir sürü laf yapan adam itiraz dahi etmiyor.

Bir diğer örnek de şu: bir arkadaşım vardı herife ters davranıyordum. Sebebi ise 19-20 yaşına gelip hala ortaogretim seviyesinde salak salak hareketlerde bulunmasıydi. Sonra bu sert davrandığimi söyledi ben de haklı buldum ve adam yerine koydum bunu. Sonra 2-3 defa kavga noktasına geldik. Her seferinde dişimi sıktım olay çıkarmaya çalıştı alttan aldım. Bana karşı bu tavrının değişmesi de benim ona karşı taviz vermemdi. Sonra şimdi arama mesafe koydum.

Sana bir tek şey söylim. Senin iyi niyetini suistimal edenden ne dost olur ne de başka bir şey. O yüzden nasıl davranılması gerekiyorsa öyle davran

Haklısın hocam. Cidden bazen sert davranmak gerekiyor. Mesela geçen günde yemek yiyorduk yine bu adamla, Sandviçin içinde zeytin var tadını bozmuş dedim. Oda zeytin mi var deyip sinirlendi bende sevmem dedi, Bende şaka olsun diye abi yemezsen ben yerim deyip gülümsedim al ye deyip ekmeği yüzüme fırlattı. Orada bile güldüm ama kendimi zor tuttum ne yapacağımı bilemedim. Saygısızlık yapmamak için hep sustum ama artık benimde bir sınırım var inşallah bidaha vurmaz cidden sert çıkıcam artık.

• abi rahatsız oluyorum bir daha yapmazsan sevinirim diyemiyonmu ağzın yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: askaskaskk

Adama karsi bi sert ol bak bakalim bidaha yapiyormu

İşte böyle bir adam daha var herkes adamla ters ama saygısını bozmayan bi benim gelip beni yine azarlamıştı, bende o azarlayınca sert çıktım buna geri çekti kendini artık azarlıyamıyor. Bu kafama vuranlada bişeyler olacak ama bakalım bilmiyorum.
  • Bence o işi terk et kızların gözündede itibarın düşmüş ben olsam şirketin penceresinden atlarım direk o öyle yapınca

ben bunları haketmediiiiim diye bağırarak atlarsan daha dramatik olur

ya da atlarken bu yaptığın onur kırıcııııı de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 28 Nisan 2016; 22:37:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

abi rahatsız oluyorum bir daha yapmazsan sevinirim diyemiyonmu ağzın yokmu?

Dedim kardeş ne olacak lan deyip sırtıma bidaha vurdu.
  • Ona bunun onur kırıcı bir davranış oduğunu söyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: SnavS

quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

abi rahatsız oluyorum bir daha yapmazsan sevinirim diyemiyonmu ağzın yokmu?

Dedim kardeş ne olacak lan deyip sırtıma bidaha vurdu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.