Şimdi Ara

İş Yerinde Adam 2dir Kafama vuruyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pr.moriarty

Son durum nedir hocam?

Selam hocam bu konuyu açtıktan bir sonra ertesi gün bi şirket fuarda çakı dağıtıyordu gittim aldım geldi utanmaza bak gitmiş almış şimdi onu bana ver dedi elimden almaya çalıştı ben vermedim şaşırdı çekti alamadı vermiyorum dedim. Hafif böyle sert yaptım sonra gülmeye başladı suanlık böyle bakalım diğer günler neler olacak
  • SnavS kullanıcısına yanıt
    Güzel güzel. Yola gelecek o herif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durum?

• sen niye bu kadar meraklandın kardeş
  • Ben de merak ettim adam şuan nasıl hala kafana vuruyor mu

• İşten atıldım arkadaşlar
  • SnavS kullanıcısına yanıt
    O herif mi attı hocam ne oldu? O adamla sorun nasıl çözüldü?

• quote:

o adama artık taviz vermedim hiç yanıma yaklaşamadı ama geçen gün yine fuar işi vardı eğitime çağırdılar işi tanıtmak için benimde o gün ingilizce kursum vardı gidemeyeceğimi söylememe rağmen ertesi gün aradılar niye gitmedin dediler, bende kursum vardı söyledim dedim ( bir sürü insan gitmiyor bile) bu şahısta yaptıkların için teşekkürler cv'ni iptal ediyorum dedi bende rica ederim deyip yüzlerine kapadım telefonu. Yani 1 yıldır bu işi yapıyordum bi anda sildiler ki işte herkes tarafından tanınan biriydim tecrübeliydim. Ama nasip bu kadarmış dedim ve üzülmedim. O adamı şikayet bile etmedim.
  • hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnavS

quote:

o adama artık taviz vermedim hiç yanıma yaklaşamadı ama geçen gün yine fuar işi vardı eğitime çağırdılar işi tanıtmak için benimde o gün ingilizce kursum vardı gidemeyeceğimi söylememe rağmen ertesi gün aradılar niye gitmedin dediler, bende kursum vardı söyledim dedim ( bir sürü insan gitmiyor bile) bu şahısta yaptıkların için teşekkürler cv'ni iptal ediyorum dedi bende rica ederim deyip yüzlerine kapadım telefonu. Yani 1 yıldır bu işi yapıyordum bi anda sildiler ki işte herkes tarafından tanınan biriydim tecrübeliydim. Ama nasip bu kadarmış dedim ve üzülmedim. O adamı şikayet bile etmedim.

Şuan ne yapıyorsunuz hocam? Nerde çalışıyorsunuz?

• Kötü son olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SnavS

quote:

Şuan ne yapıyorsunuz hocam? Nerde çalışıyorsunuz?

Maalesef çalışmıyorum hocam.

• Kardes silik misin. Adamin cikis saatinde yakala tenhada agzini burnunu kir.

• 1 yıldır çalışıyordun ve nasıl süpervizör olamadın hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSky

1 yıldır çalışıyordun ve nasıl süpervizör olamadın hocam?

hocam süpervisor olmak kolay degil en az 3 yıl felan çalışmak gerekiyor ki banada süpervisor sinyalleri gelmişti.. Ama çalışanlara köpek muamelesi yapıyorlardı sabah 7 de gidiyorduk 1 de bi sandwich veriyorlardı akşam 7 ye kadar o sandwichle idare etmek zorundasın ve sürekli hakaret.
  • Kafanın arkasına raptiye yapıştır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.