Şimdi Ara

Yaptığınız En Saçma Dalgınlıklar ( konu tutacak yerini al :D )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet ben başlayayım arkadaşlar.

    üniversitenin son senesinde iyice kayışı koparırken yaptım. sonraları çok uğraştım da daha iyisini yapmaya ömrüm yetmeyecek sanırım. ayrıca bu sadece benim kişisel dalgınlığım değil tamamen bi ekip çalışması. o amfide o gün kaç kişi varsa herkes sorumlu bundan.

    sınava girmeyi unutan gördüm. sınav günlerini karıştırıp farklı gün gelen gördüm. "sınav mı o ne ki" diyen gördüm. ama böylesini hiç görmemiştim. sabah sabah sınav koymayın ben ikinci öğretimim dedim anlatamadım.

    ulan gece boyu çalışıyosun bi sınava, sabahın köründe kalkıp gidiyosun. sınava giriyosun, yapıyosun. sonra alıyosun kağıdı eve gidiyosun. türk eğitim sistemine tepki olarak doğsam bu kadar olmaz a... k... (:D) ya. ben sınava "sorsalar acaba yapabiliyor muyum lan" diye kendimi test amaçlı giriyorum sanki.

    akışkanlar mekaniği 2 sınavı. tablo, formül kağıdı, hesap makinası kullanılıyor sınav anında. tablodan değer buluyorsun, işlem yapıyorsun, bi yandan formül kağıdından formül bakıyosun. bellek read olunamıyor. öyle bi karambol oldu ki tam çıkarken, sınav sonunda ders notlarımla birlikte sınav kağıdını da alıp çıkmışım. eee hadi ben hayvanım. ulan 3 tane asistan var başımızda bekliyo, ne bileyim arkadaşlarım var. kimse de demez mi sen napıyosun lan diye? yok. elimi kolumu sallaya sallaya çıktım gittim. istesen, planlasan yapamazsın şunu. hatta çıkarken yolda bi asistanla karşılaştık, adama iyi günler dedim. sanki sınav kağıdını çalıp, çaktırmamak için her şey doğal gibi davranıyoruz.

    dışarı çıktım bi arkadaşla soruları tartışırken diğer arkadaşları bekliyoruz. adam diyo ki ben soruyu böyle yaptım. ben diyom ki ben galiba tam öyle yapmadım hatırlamıyom. halbuki yanımda kağıt varmış. herife "bak la ben burda böyle yaptım, nasıl güzel olmuş mu" desem yapabiliyomuşum. herifin aklını alırdım valla.

    otobüse bindik eve doğru gidiyoruz. ders notlarını durduk durmadık yere ters çevirdim. adımı gördüm, numaramı gördüm. yaptığım işlemleri gördüm. "noluyo lan" dedim. hayatımın şokunu yaşadım. otobüsten atladım, elimde biraz önce girdiğim sınavın cevap kağıdı, depara kalktım gidiyorum.

    hayatımın en kötü 200 metresiydi. usain bolt görse ağlar. bütün yol boyu küfrettim kendime. amfiye daldım. hocam dedim ben bunu vermeyi unutmuşum, sınav kağıdımı getirdim dedim. normal normal anlatıyorum ama. sanki aras kargonun 2 yıllık elemanıyım. "bi kere de yerinizde bulalım kardeşim sizi neyse merkezden alırsınız" diye isyan etcem nerdeyse. adamlar şok oldu tabi. dayanamadı sordu:

    -bu daha önce yaptığın bir şey mi?

    öbürü de "olum naptın sen ya" dedi. çok üstüme geldiler. dedim allah belamı versin değiştirmedim hiçbir soruyu. bakın yanlıştır zaten dedim. kendime güveniyorum o konuda. adam baktı. evet yanlış bunlar dedi. oh be dedim. sevindim. güldüm hatta. o gün ilk defa biri "cevapların yanlış" dedi ben sevindim. sonra nasıl yanlış ya, iyi baksana bi daha, yaptık o kadar deyip üzüldüm. sonra tekrar sevindim. sonra bi daha üzüldüm. mona lisa'ya bağladım. kağıdı aldı, 0 alırsan takma kafana dedi.

    "0 alırsam o kağıdı geri verdiğime üzülürüm. çerçeveletip asardım ben onu. çok güzel kağıttı ama. tam eve götürmelik." dedim ve sonuç olarak 60 aldım. en insaflı asistana denk geldik, istese 0'ı basar kopyadan tutanak bile tutardı. öyle bi şey yapsaydı valla okulu falan bırakır, sakal uzatır, sokaklarda yatardım. mahalledeki gizemi bi türlü çözülemeyen, sakallı, bol hikayeli, 4 dil bilen ancak başından trajik bi olay geçtiğinden kendini sokaklara vurduğu iddia edilen adamlardan olurdum. ekşi sözlük yazarı olduğunu tahmin ediyorum kendisinin. seni unutmadım asistan abi. çok yaşa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekiz8. -- 8 Ocak 2016; 19:25:23 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >







  • He tutar he



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 8 Ocak 2016; 18:25:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinirsizban.com adlı siteme ekledim tıklanma rekorları kiriyor şuan senin dalginligin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen yenisin galiba
  • bu konuya girmek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buralarda koyulmuyor öyle her şeye
  • Herkes yer tutarsa anca tutar bu konu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Küfrü kaldır hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikâye güzel anlatım tarzı güzel .

    En son dirilişin yeni bölümünü izlemek için pcde açtım TRT 1 i.Saat 20.00 civariydi eski bölüm vardı, malum özettir dedim.Bi yandan izliyorum bi yandan wpdan mesajlaşıyorum.Artık nasıl daldiysam hahh dedim özet bitti yeni bölüm başlayacak derken... Altta bi baktım öteki gündem ... 2 dk falan yazıyor.Saate bi baktım 22 yı çoktan geçmiş.O an dank etti,2 saat özet bitsin ve yeni bölümü izleyeyim diye eski bölümü izlemisim.Komik olansa normalde hiç canlı izlemem genelde 1-2 gün sonra YouTube de ilerleterek izlerim.O gün oturdugumda yeni bölüm verilmemiş.Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi'min çocukluk arkadaşının düğünü için takım elbise ve ayakkabı almıştık. Düğüne yaklaşık 1 hafta kadar vardı, takım elbise cuk oldu ama ayakkabı biraz sıktı. O mağazada ki abiye dedim böyle böyle sıkıyor bu ayakkabı. "O normal sonuçta deri ayakkabı, düğüne 1 hafta varmış nasıl olsa, 1-2 günde bir giyersin evde şöyle bi tur atarsın açılır, rahatlarsın." dedi. Bende dediği gibi yaptım amma çok yanlış zamanda yaptım.

    Aylardan Ağustos havalar zaten sıcak, kısa şort ve tişörtle takılıyorum evde. Aklıma o abinin dediği geldi, "Hadi giyeyim bari de, açılsın ayakkabı" dedim içimden. O sıra annem yollukları falan yıkamış balkonda duruyor bütün halıdır odur budur. Yerler fayans, her neyse evde takılıyorum ayakkabıyı giydim işte, beyaz kısa çorap var, evde tam -keko- gibi takılıyorum.

    Tak kapı çaldı o sıra, aşağı komşunun da bir kızı var ilik ilik, arada kesişiyoruz hoş kız yani. Neyse annem bu aşağı komşu bir şey için hayır mı ne yapıyormuş kızı dağıtıyor işte apartmana. Kapı çalınca yöneldim direk kapıya ama dalgınlık ya işte unuttum o anki halimi, açtım kapıyı. Işte "Annem bunu gönderdi blablabla hayrımız buyrun" dedi, teşekkür ettim bende aldım tabağı, ayrı bir tabağa boşaltıcam. Mutfağa gidiyorum, yerler fayans tabi, ayakkabının tabanı tahta "Tak tuk tak tuk" sesler geldi, bende jeton anca düştü. Hemen gittim mutfağa ayrı tabağa koyuyorum malzemeyi, bir yandan da "hay ben böyle işin" diye diye sövüyorum. Ben tabağı boşalttım yine tak tuk sesler içinde kıza tabağı verdim. Göz göze geldik, bi inceden güldü, dedim "Apo, bütün mahallenin diline düştün, hadi bakalım" verdim kıza tabağı, kapıyı kapattım. Kapıyı kapatmamla bi kahkaha tufanı duydum, o an düğünmüş, takımmış ne varsa bir güzel sövdüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8E64D309 -- 8 Ocak 2016; 18:58:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Okuldan yorgun dönmem ve asansör kapısını açmak için anahtar çıkarmam
  • Ōnl3rd3n y3rïmįzî âlâlįm

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikaye ve anlatım tarzı, üslup falan çok güzel. Ama arada bir şeye koymuşsun konuyu bitirir orası.
  • Lise 2deyiz o zaman yani 1 sene önce. kazık bir mat sınavının ardından herkes soruları konuşuyor. Kimi 30 alsam iyi kimi 50 alsam iyi derken arkadaş sınıf defterine baktı. Sınıf defterinde birinin sınav kağıdı kalmıştı. Kimin diye falan bir baktık benim arkadaşın. Çocuk bir şaşırdı , bir koktu. Acayip şekillere girdi. Gözetmen soruları incelemek için sınav kağıdını önce verenin kağıdını kullanmış. Sonrada defterin arasında unutmuş.Çocuk koşa koşa hocaya götürdü falan. Hocada yaşlı ama insaflı bir insan olduğundan kabul etti. Yoksa basacaklardı sıfırı. Hayatımda hiç kendime zarar verecek kadar dikkatsiz olmadım. Sınavda cevabı a bulup b işaretleyen mi dersin , sınav kağıdına adını yanlış kodlayan mı dersin. Kaydırma yapıp son dakika fark eden mi dersin daha bir sürü vardı. Bu hayatta heleki bu dönemde dikkatsizlikten yanlış yapma gibi bir lüksümüz yok. Herkes adam akıllı dikkatini toplasın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • yazıcam geceye doğru
  • bunun efsane konusu vardı nerde bulamadım
  • tutmasın olm 50 tane açıldı bu konu
  • Tuvalete girmiştim mıçmak için bi baktım gömleğimi çıkarmışım
    Sürahiye 5 litrelik şişeden su koyuyodum sürahinin kapağını şişeye takmaya çalışmıştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise yıllarımda oyuna çok dalmıştım Vice City herhalde başımı kaldırmıyordum kardeşime seslendim tam diyecektim benim yerime 2 dakika tuvalete git son anda yok birşey dedim :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açılmış konu !
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.