Şimdi Ara

İş veya Kredi kartı başvurusu sırasında attığınız yalanlar !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HEpimizi iş başvurusu , kredi kartı , kredi ,ne bilim böyle belgeler falan doldururken attığımız hatta bayaa bi desteksiz attığımız şeyler vardır..Bunları burda paylaşalım...orjinal bi konu olsun istedim..

Mesela ben 19 yaşındayken Advantage kart başvurusunda bulundum..Çalışmayana kredi kartı vermediklerini biliyordum..O sırada gittiğim ingilizcen kursunda öğretmen olduğumu yazmıştım..maaşımıda 2 milyar yazmıştım..çocukluk işte....

Gelmemişti tabii kredi kartı...
    Sonra Gold Advantage kartım oldu...kapattım

Sizde neler var bakalım..Cv nizde attığınız yada mülakkatta desteği olmayan atışlar yaptığınız anlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Red Fox -- 27 Ağustos 2005, 18:19:42 >

• ben garanti bankasından almıştım.. BONUS

hani merkezi yerde bekleyen elemanlar varya ufak bir stand açıp millete kart verirler bende onlardan başvuru yaptım. askerden yeni gelmiştim ve çalışmıyordum, du bi şansımı deneyim dedim. ve gittim başladım saymaya

şurada çalışıyorum bu kadar maaş alıyorum bu kadar yıldır oradayım felan die.

kızda kek hemen yedi, imza atıp kimlik fotokopisi çekti bana bi belge verdi, 15 gün sonra arayın bu belgeyle kontrol edin dedi. 15 gün geçti aradım, evet kabul edilmişti başvurum ve 2-3 gün sonra kart geldi ve hala o kartı kullanmaktayım .....
  • PATRONDAN 800 MİLYON ALDIĞIM HALDE BANA 1.5 MİLYALIK BORDRO VERDİ ÖPERİM SENİ PATRONUM SAYGILAR. AKBANK AXESS LİMİMTİM BU SAYEDE 5.5 MİLYAR OHHHHH
  • heaheaea

başka...
  • AMA ayrıca muhasebeyi de ayarlayacaksınız ha unutmayın geri aramada arayıp doğrulama yapıyorlar. başvurdum içim içime sığmıyor hemen muhasebede ayşe hanımı sıkı sıkıya tembih ettim aman ha dedim akbanktan ararlarsa 1.5 milyar alıyorum ha ayrıca primde alır de 2 milyara gelir aslında de. sağolsun 2-3 gün sonra aramışlar Ayşe hanım aynen süslemiş püslemiş anlatmış. aynen ONAY ONAY NAY NAY NOM NOM LAY LAY LOOOM
  • hahaehaehae

yokmu daha..hadi dökün içinizi
  • sadece saf bizmiyik başka anltan olmamış yavu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalinden alıntı: zümera

sadece saf bizmiyik başka anltan olmamış yavu

• aa ahh aahh söylemem sır (herkesin önünde olmaz ayıp)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.