Şimdi Ara

atmden bir başka banka kartı ile para çekme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
36.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu forum sitesi gerçekten insanların işini çok yarıyor bu forum sayesınde bılmediğimiz konularda 7/24 aydınlana biliyoruz
    benim şuan bilmek istediğim türkiye finans bank kartı ile ziraat bankası atmsinden para çekecem tam 1000 lira acaba ne kadr masraf kesilir bilen varmı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ziraat Bankası ATM'lerinden Diğer Banka Kartları ile Para Çekme

İhtiyacınız olduğunda başka bir bankanın ATM'sinden para çekmek mümkündür. Bu işlem için yapmanız gerekenler şunlardır:

• Ziraat Bankası ATM'sine gidin: Herhangi bir Ziraat Bankası ATM'sini kullanabilirsiniz.
    • İş Bankası kartınızı takın: İş Bankası kartınızı ATM'ye takın.
    • Ekranda "İşlem Seçin" seçeneğini seçin: İşlem seçenekleri listesinden "Para Çekme" seçeneğini belirleyin.
    • Hesap Türünü Seçin: İş Bankası kartınızla hangi hesaptan para çekeceğinizi seçin.
    • Tutarı Girin: Çekmek istediğiniz tutarı girin.
    • İşlemi Onaylayın: İşlemi onaylamak için ekrandaki talimatları izleyin.
    • Parayı Alın: İşlem tamamlandıktan sonra nakdinizi ATM'den alın.

Önemli Notlar:

• İş Bankası kartı ile Ziraat Bankası ATM'lerinden para çektiğinizde işlem ücreti uygulanabilir.
    • İş Bankası kartı ile Ziraat Bankası'ndan para çekerken günlük ve aylık para çekme limitlerine dikkat edin.
    • İş Bankası kartı bilgilerinizin güvenliğini sağlamak için ATM'yi kullanırken dikkatli olun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gugıl açılmıyo galiba....

Sitelerinde yazıyo meblağ.....

• expertadvisor kullanıcısına yanıt
    ne diye aratıyoruz sabahtandır aratıyorum yalova çiftlikköyde türkiye finans yok
  • Çiftlikköyde GOOGLE açmıyomu....?

Yalova merkezde dene...

• türkiye finans
    Ürün ve Hizmet Ücretleri | Bireysel | Türkiye Finans
    http://www.turkiyefinans.com.tr/tr/bireysel_bankacilik/tuketiciverileri/default.aspx

-------------------------ATM Kullanım İşlem Ücreti
    Yurtiçi Para Çekme -----------> 1 TL / %1
    Yurtiçi Bakiye Sorgulama-----> 0.25 TL
    Yurtdışı Para Çekme-----------> %1.5
    Para çekme işlemlerinden alınan komisyona işlem başına 1 TL eklenir. ATM kullanım komisyonları bankamız müşterilerinin, diğer banka ATM kullanımı için geçerlidir.

bilgiler böyle muhtemelen başka atmden para çekince %1 + 1 TL ücret kesilecek
    mesela 500 tl çeksen 5 tl komisyon + 1 tl = 6 tl
    800 tl çeksen 8 Tl komisyon + 1 tl = 9 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 22 Kasım 2014; 13:58:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Çiftlikköyde GOOGLE açmıyomu....?

Yalova merkezde dene...

açılıyorda :D atm yok demek istedim bide googlen ne diye aratacağımı bılmedım :D
  • mehmetmetingülcan kullanıcısına yanıt
    çok teşkkürler %1 demiş 1000 liranın %1 10 lira oluyor ozmn 10 lirama kesecekler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1000 tl çeksen
    10 tl komisyon + 1 tl = 11 TL kesilecek
    beni aydınlattıgın için çok saol 11 lira kesecekelrse burdan araba kiralar merkeze yalovya giderim parayı çeker geri gelirim
  • Yalova Çiftlikköy ATM
    Ana Sayfa
    ATM
    Yalova
    Çiftlikköy
    Bankalara Göre ATM

Akbank ATM (3)Denizbank ATM (1)Garanti Bankası ATM (1)Halk Bankası ATM (1)İş Bankası ATM (3)Vakıfbank ATM (1)Yapı Kredi ATM (3)Ziraat Bankası ATM (1)
    BankaŞehirİlçeATM
    AkbankYalovaÇiftlikköyDenızcalı Koyu Karamursel Yolu13.Km Pk115 ATM
    AkbankYalovaÇiftlikköyHava Meydanları Komutanlıgı Taskopru Yalova ATM
    AkbankYalovaÇiftlikköyYalova Izmıt Karayolu 4Km Sahıl Mahallesı No85 Cıftlıkkoy ATM
    DenizbankYalovaÇiftlikköyİzmit Karayolu Salih Mah. No:85 ATM
    Garanti BankasıYalovaÇiftlikköyÇiftlikköy Mevkii İzmit Karayolu Üzeri ATM
    Halk BankasıYalovaÇiftlikköyIzmıt Karayolu Sahılmah.No:85 ATM
    İş BankasıYalovaÇiftlikköyDenızcalı Koyu Mevkıı ATM
    İş BankasıYalovaÇiftlikköyYalova Izmıt Karayolu Uzerı Ozdılek Avm ATM
    İş BankasıYalovaÇiftlikköyYalova-Izmıt Karayolu Uzerı No:5 ATM
    VakıfbankYalovaÇiftlikköyYalova İzmit Karayolu No:85 ATM
    Yapı KrediYalovaÇiftlikköyDenızcalıkoyu Taskopru Mevkıı ATM
    Yapı KrediYalovaÇiftlikköyOzdılek Avm Cıftlıkkoy Sahıl Mh.Cıcekcı Sok.No:23 Cıftlıkkoy / Yalova ATM
    Yapı KrediYalovaÇiftlikköyYalova Istanbul Karayolu 13.Km ATM
    Ziraat BankasıYalovaÇiftlikköyIzmıt Karayolu Uzerı 3 Ncu Km Sahıl Mh. Cıftlıkkoy ATM

para çekebileceğin atm listesidir.

cok sağol hocam emeğine sağlık
  • Merhabalar söyle bir sorum olacak
    Benim zirrat bankası hesabımda 400 TL var. Ve çekmem gerek . yakınimda zirrat bankası ATM Si yok. Yakınimda sadece iş Bankası Garanti Bankası ve PTT atmleri var zirrat kartımla bu parayı bu armlerden cekebilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar şöyle bir sorum olacak. Benim zirrat bankası hesabımda 400 TL var ve acil çekmem gerek. Ve yakınimda zirrat bankası ATM Si yok. Yakınimda sadece iş Bankası Garanti Bankası ve PTT atmleri var. Zirrat kartımla bu ATMlerden çekme şansım varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yufgt1 Y kullanıcısına yanıt

Çekebilirsin, olmaması için bir nedeni yok. Sadece küçük bir miktar işlem ücreti alacaktır ve bu ücreti almadan önce de senin onayını alıyor zaten. Yani 400 değil de 390 falan çekebilirsin. ATM'lere gidip denemen lazım.

• pttde işlem ücreti almayabilir. Geçen yıl eylül ayında almamıştı bu devlet bankaları basit işlemleri ücret almadan ortak kullandırıyordu, devam ediyor olabilir ama ptt atmleri kartı yutar mı bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera şakası mı bu ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.