|
Merhaba arkadaşlar. Foruma daha önceki yıllarda çok iş görüşmesi tecrübesi yazmıştım ama bunları tek bir çatı altında toplayabilmeyi umuyorum. Günün birinde bir firma beni görüşmeye çağırdı, görüşme saati 14 idi. Ben de saat 13:45 gibi mekana gitmişim. Güvenliğe iş görüşmesi için geldim dedim. O da isim olarak kiminle görüşeceksin dedi. Dedim bilmiyorum arayan numara bu. Neyse bir yerleri aradı, bana lobideki koltukları gösterip otur dedi. Akabinde ise telefonu kapayıp saat 14 de gelsin dediler burada bekleyemezsin git dışarıda bekle dedi. Siz otur dediniz dedim, neyse şimdi kalk dedi. Ben de tartışmak istemediğimden dışarı çıktım. Dışarı dediysem yanlış anlamayın binanın en dışını kastediyor. Biraz dışarıda oyalandım geldim geri. En dışarıya zil yapmışlar bastım ona. Kapı açıldı gittim yine biraz evvel görüştüğüm güvenliğin yanına. "Saat 13:58 yalnız daha iki dakika var git dışarıda bekle " dedi. Tam gidiyordum ki tamam gel dedi ve beni bir yerlere yönlendirdi. Benim saatim 14:00 idi bu arada ama önemi yok açıkcası zira mühür kimdeyse Süleyman o muhabbeti buralarda geçerli oluyor baya. Boş bir oda gösterdiler orada oturmaya başladım. Saat 14:15 oldu. Genelde kalkıp giderim ama bekledim. 14:20 gibi birisi geldi, bizim toplantımız var seni bekleteceğiz dedi. Ben de ne kadar dedim o da bilemeyiz dedi. Dedim ben gideyim en iyisi başka zaman gelirim. Yok neyse ben birini yollayayım sana gitme sen otur dedi. Az sonra bir kadın geldi ve görüştük. Oradan hiçbir şey çıkmadı ama çıksa da gitmezdim muhtemelen diye düşünürüm aklıma geldikçe. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 17 Mayıs 2024; 18:18:34 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı