Binbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 243 (Bu ay: 3)
edremit söke rota
|
5-10-30-60 ıncı dakikalarda ses gitmiyor karşının sesi gelmiyor. Görüşmeyi kapatıp tekrar aramak zorunda kalıyorum. Hat türkcell
sata3 ve msata sorunsalı
merhaba arkadaşlar. elimizde 256 gb sata3 ssd var. bilgisayarda ise msata ssd portu varmış. cd sürücüyü çıkartıp takalım dediler ama çok randımanlı olmadığını duymuştum mevcut hdd yi çıkartıp yerine taksakta kapasite düşecek. sizce yeni bir msata ssd alıp mı takmalıyım. ne dersiniz?
Merhaba dostlar başlıkta yazdığım 12196 frekansta çıkan paketi 1 hafta falan şifresiz izledik ama artık şifrelidir yazıyor. Herhangi bir abonelik olmadan artık izlenemez mi? Ona göre listeden kaldıracağım. Bilenler bi yazsa.
ddr3 1333 mhz notebook ram
merhaba arkadaşlar yeni konu açmayacaktım ama başkasının konususun altına yazmak ta ayıp olur diyerek açıyorum.
dell n5030 model 12-13 yıllık laptopa ssd taktırdım performansı bayağı güzelleşti. üzerinde 2 gb ram var. (resimdeki elpida olan) trendydan kingston marka ddr 3 1333 mhz 10600 4 gb aldım dün geldi taktım ama çalışmadı. laptopun açma düğmesine basıyorum ışık yanıyor ses geliyor ama ekrana hiçbişey gelmiyor kapanıyor gibi oluyor ram uyarı sesi de gelmedi. rami tek taktım yine aynı oldu. firmaya sordum ramleri kontrol edip yolluyoruz dedi ama satış ekranındaki ram yeşil bana gönderdikleri siyah. bende iade yolladım. nasıl bir ram almalıyım arkadaşlar. 2 nin yanına kaç alırsam yeterli olur, gereksiz ise eğer 4 almayayım. (laptopu ara sıra kullanıyorum internet chrome tarzı basit işler)
Laptop işlemci nesli önemi
Değerli arkadaşlar merhaba yine bilmediğimiz bir konuda bilen arkadaşların fikirlerine ihtiyaç duydum.
elimde 2011 yılında aldığım dell 5030 marka gerçek çift çekirdekli olmayan laptop var, internete girmek ve borsa programını takip etme dışında kullanmıyorum işimi görüyor ama borsa programı 2 saatten sonra donma falan yapmaya başladı.batarya aldım 6 ay ancak gitti dolaylısıyla yeni bi laptop almayı düşünüyorum temiz ikinci ellerde ilgimi çekiyor. sormak istediğim uzun yıllar (en az 10 yıl) sorunsuz kullanmak için i3-i5-i7 lerden kaçıncı nesilden aşağısını almamalıyım (yine oyun falan oynamayacağım)
huavei nin 5-6-7 bin lira olan modeli çok satanlar arasında görüyorum bunu önerirmisiniz yoksa yine dell veya lenovo mu alayım.
Zte türk telekom modem arızası yardım
Forumdaşlar 1 yıllık modem. Sadece power ışığı yanıyor 15 saniyede bir tüm ışıklar yanıp sönüyor. Bilgisayarda görmüyor. Reset düğmesine 40 saniye basılı tuttum değişen bişey olmadı. Sanırsam cortlamış ne dersiniz
kayıt olurken sağlıkçı olarak kayıt olmak gerekiyor sanırım, bi kurcalayın bakalım :))
Film meraklısı dostlara bir sorum olacak; eski medeniyetlere ait filmler çoğunlukla yunan mitolojisi veya mısır mitojisi ile ilgili. Ben daha çok Maya, Aztek, İnka, Sümer, Babil, Asur, Hitit, Frig, Lidya, İyon, Urartu vd. medeniyet filmlerini izlemek istiyorum. Bu konuda önerilerinizi yazabilirmisiniz.
Meslek: Mühendis
vızzzzzt tokai.
|
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.025
İkinci El Bölümü Mesajları: 124
Konularının görüntülenme sayısı: 59.672 (Bu ay: 761)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 695 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar