baharat kahve öğütücü tavsiyesi
dostlar araştırmalarım sonucunda vatan bilgisayardan grundig marka elektrikli öğütücü aldım. 1090 lira. avantajı haznesinin yıkanabilir olması. arayış içinde olanlara tavsiye olması için yazıyorum. kullanımı çok basit keten tohumu ve tuz denedim 10-15 saniyede un haline getirdi.
smoothie blender tavsiyesi
dostlar her ürün hakkında bilgi tavsiye var ama smoothie blender hakkında kimse bişey yazmamış, kullananlar ne önerirler acaba. en çok satılan şu model iyimidir.
arçelik buzdolabı asansörlü raf tamiri
arkadaşlar içerik bulamadım chatgpt ye sorarak tamir ettim, benim gibi arayan olursa kayıtlı kalsın diye yazıyorum.
sorun: arçelik soğutma bölümü altta olan model bunun en üst rafı asansörlü bi düğme var sağa sola gidiyor bu hareket ettirince raf aşağı yukarı oynuyor, tahmin ettiğiniz üzere bu düğmeye bağlı plastik bi zincir var rafın 4ayağında da plastik vidamsı zımbırtılar var bu çekme hareketi ayakları döndürerek aşağı yukarı oynattırıyor. bendeki sorun raf aşağı sola doğru eğimli duruyordu ve rafın sağından soluna solundan sağına rahatça hareket ettilebilen düğme yarıya kadar geliyordu. tamr aşamalarını yazıyorum.
- rafın üstündeki cam bölmeyi alttan bastırıp çıkarttım.
- ayakların alt kısımlar delik parmağınızı sokunca buzdolabı gövdesine yakın kısımda plastik klips var basınca bırakıyor ve yukarı doğru çıkıyor, dörtdünüde açmanız gerekiyor (bırakınca geri girip kilitleniyor yardım alın isterseniz) hepsi çıkınca yukarı doğru (önce önceki iki ayağı yukarı kaldırınca arka daha kolay çıkıyor)
- daha sonra dışarı alıyoruz bende öndeki ayaktaki plastik manivela diğer 3 ü gibi aşağıda olması gerekirken yukardaydı ve muhtemelen yarıda durma sebebi oydu. hepsini hizalayıp tekrar taktım sorun düzeldi.
Vestel 32PH5065 sinyal yok
|
dizel c3 hakkında görüşleriniz
50 inç ve üzeri tavsiye
|
|
pdf şifrelemeden yazdırma ve indirme engelleme
Meslek: Mühendis
|
vızzzzzt tokai.
|
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.765
İkinci El Bölümü Mesajları: 124
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.752)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.104 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 
Yanıt Yok
0