|
Herkese merhaba. Bir konuyla ilgili fikrinizi almak istiyorum. Ben (erkek) 33 yaşındayım. Nişanlımla (32 yaş) 1.5 yıllık bir sevgililik süreci sonunda bu yaz Haziran ayında nişanlandık. Oturacağımız ev konusunda anlaşmazlık yaşıyoruz. İkimizinde işi İstanbul Avrupa yakasında olduğu için ben işimize yakın bir yerde oturmak isterken, nişanlım Anadolu yakasında oturmak istiyor. Doğma büyüme Kadıköy'lü olduğu için tüm hayatı oralarda geçmiş ve değiştirmek istemiyor. Benim şuan oturduğum bina aile apartmanında, dolayısıyla ev kira değil. Aile apartmanında oturmak istemez diye düşünebilirsiniz ancak apartmanda zaten herkes kiracı yani ailemden birileriyle muhattap olma durumu söz konusu değil. Zaten ailemde sehir dışında yaşıyor. İlk başta burada oturmayı teklif ettim ancak kabul etmedi. Anlayış gösterip kiraya çıkmayı kabul etmiştim ancak şuan Anadolu yakasında oturmak mantıklı gelmiyor. Ayrıca İstanbul'da olan bilir, işe gidip gelirken uzun ve yorucu bir yolu da çekmek istemiyorum. Yine işimize yakın bir yerde oturup, mevcut daireyi ailemle konuşup kira verebileceğimizi söyledim, ancak o da Anadolu yakasına alıştığı için orayı bırakmak istemiyor. Ortak bir karar alalım ve ona göre ilerleyelim diyorum ancak konuşma hep kavgaya dönüyor. En azından 1 sene falan mevcut evimde oturalım sonra çıkalım diyorum onu da istemiyor. Sen oradaki düzenine alışmışsın çıkmazsın diyor. İkimizde çalışıyoruz ancak kira olmayan bir evde oturup, paramızı düzgünce değerlendirmek varken neden bir kişinin maaşıyla kira verelim ki? Hadi onu geçtim, bari işe yakın oturalım diyorum o da kabul olmuyor. Az önce bile bu konudan dolayı tartıştık. Ne yaparsan yap ben bu süreçte artık yokum, istediğini yap ama bir sorun yaşarsak sakın beni suçlama vs. gibi mantıksızca konuşuyor. Bir süre görüşmeyelim sen düşün ne yapmak istediğine karar ver artık'lara kadar geldi tartışma. Bu süreç iki taraf için de iyice yıpratıcı olmaya başladı. Her ihtimali değerlendirmeye başlıyorum. Umarım doğru düzgün açıklayabilmişimdir. Şuan bir çıkmazdayım açıkçası. Sizce ne yapmalıyım? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doriden34 -- 24 Kasım 2025; 16:51:54 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı