Şimdi Ara

ipod touch+n79'mu,ipod touch+t10+n79 mu?n8 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

ipod touch+n79'mu,ipod touch+t10+n79 mu?n8 mi?

(En Son Oy Tarihi: 28.11.2010)
Giriş
  • Beyler ipod touch 4.nesil ve t10 alırsam n79 kenarda duracak satmayacağım telefonumu.n8 meselesi hakkında kızmayın çok iyi değil biliyorum ama 999 liraya alınabilecek daha iyi bi telefon göremedim piyasada.

• Up
  • n79 kullanıyrm rezil bi telefon sistem olarak sat kurtul
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj gamer

n79 kullanıyrm rezil bi telefon sistem olarak sat kurtul

satmam onu Çok seviyorum nedense müzeye bile koyabilirim o derece.Nedendir bilmem çok bağlıyım.malzeme kalitesi hariç tabiki.
  • n8 sipariş ettim 1 haftadır bekliyorum. şuan itouch + n95 8gb var
  • quote:

N79'da rezil diyen tek seni gördüm , ciddiyim . O telefona Nokia'nın en son çıkardığı en iyi telefon diyorlar ve bu görüşe tüm herkes katılıyor .
  • Nokia Shop'a vereceğim ve telefonda bi şey yok deyip 2-3 gün sonra verirler. Ardından da gene saçma saçma sorunlar olursa nokia'a büyük bi saygı olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ipod nano veya ipod touch???
    16 yıl önce açıldı
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

N79'da rezil diyen tek seni gördüm , ciddiyim . O telefona Nokia'nın en son çıkardığı en iyi telefon diyorlar ve bu görüşe tüm herkes katılıyor .

Tüm herkes olmaz anlatım bozukluğu olur.
  • Itouch + n79

t10 da mesaj yazmak imkansız gibi birşey bide telefon çok yavaş arkadaş aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 27 Kasım 2010; 15:22:42 >
  • adamda para boll
  • itouch+n79 ama ikisini yanında taşımak güç olacaksa iphone 3g-gs gayet yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

adamda para boll

Para bol olsa direk 3gs yada 4 alırım.
  • quote:

N79 kullanıyorum ve rezil diyen ilk seni gördüm nokia'ya nalet eden iphone'cular bile seviyor N79'umuzu.

Konuyu açan arkadaş da, hazır n79'un varsa bence direk ipod touch al. Iphone 4'ten farkı yok hem de şöyle birşey yapabilirsin N79'a joikuspot programını yüklersin bu program n79'un internetini AP olarak çevreye veriyor. Böylece ipodla 3gden internete girme imkanın olur. Sonuçta iphone 4'ten farksız olur.
    Programı bizzat denedim çalışıyor fakat uzun süreli denemedim sadece çalışıp çalışmadığına baktım. Samsung monte ile sorunsuz bağlandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

quote:

N79 kullanıyorum ve rezil diyen ilk seni gördüm nokia'ya nalet eden iphone'cular bile seviyor N79'umuzu.

Konuyu açan arkadaş da, hazır n79'un varsa bence direk ipod touch al. Iphone 4'ten farkı yok hem de şöyle birşey yapabilirsin N79'a joikuspot programını yüklersin bu program n79'un internetini AP olarak çevreye veriyor. Böylece ipodla 3gden internete girme imkanın olur. Sonuçta iphone 4'ten farksız olur.
    Programı bizzat denedim çalışıyor fakat uzun süreli denemedim sadece çalışıp çalışmadığına baktım. Samsung monte ile sorunsuz bağlandım.

n79da var o porgram zaten t10da modem olarak kullanılıyor.n79 un tuş takımı çıktı media tuşu dediğimiz tuş ve camı kırıldı.yaptırayımmı sizce? tuş takımı tekrar çıkarmı?medya tuşu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 27 Kasım 2010; 15:44:59 >

• Ne Kadar Çok Cihaz, O kadar kötü N79+3. Nesil Itouch 8gb var bende. Tavsiye etmem. Keşke zamanında Iphone 700 Lira dediklerinde ondan alsaymışım. Ipodu Cebime koyamıyorum çizilir darbe gelir endişesiyle. Bu yüzden 2.5'' HDD kılıfına koyuyorum onu da heryere taşıman gerekiyor al başına belayı. N8 al Tek Cihazla bütün işlerini hallet derim.
  • Medya tuşu için nokiaya garanti kapsamında ver. kendi üretim hatası. ücretsiz yaparlar
  • bunar kaç para tutuyor ?
  • quote:

Medya tuşu için nokiaya garanti kapsamında ver. kendi üretim hatası. ücretsiz yaparlar

gerçekse mükemmel olacak
  • benim çıktı yapaıştırdım 3-4 kişiden de duydum ücretsiz yapmışlar onlarınkini dersin cebimde idi durduk yere çıkmış. Garanti kapsamında sorunun giderilmesini istiyorum diyeceksin bu kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.