Şimdi Ara

İPHONE WİFİ ÇOK AZ ÇEKİYOR! YARDIM PLEASE!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
67.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER WİRELESSİM ANCA MODEMIN YANINDA ÇEKİYOR ONUN HARICINDE GORMUYOR BİLE

BOYLE BIR DURUMLA DAHA ONCE KARŞILAŞMADIM NE YAPMAMIZ LAZIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NETMAR -- 22 Aralık 2009; 17:14:09 >

• Ben de şu konu hortlatma mantığını bir türlü anlamıyorum. Kardeşim sorunu googleye yazıyoruz forum sayfası çıkıyor araştırıyoruz sonra sorunu çözüyoruz ve herkes yararlansız diye cevap yazılıyor. Başka araştıran birisi sorunu bu şekilde çözüyor. Bunun konu hortlatmakla ne ilgisi var anlamıyorum. İsterse on yıl geçsin ne farkeder amaç çözüm bulup paylaşmak değil midir. Üzgünüm ama benim doğru bildiğim budur. Teşekkürler.
    Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone Wi-Fi Bağlantısı Zayıfsa Çözümler

iPhone'unuzun Wi-Fi bağlantısı zayıflıyorsa veya hiç çekmiyorsa, günlük hayatınızı ve iş akışınızı aksatabilir. Bu sorunu çözmek için uygulayabileceğiniz birkaç adım aşağıda belirtilmiştir:

• Yönlendiricinizi Yeniden Başlatın: Yönlendiricinizi kapatıp tekrar açmak, genellikle basit Wi-Fi sorunlarını çözebilir. Yönlendiricinizin gücünü kesin, birkaç dakika bekleyin ve ardından tekrar açın.

• iPhone'unuzu Yeniden Başlatın: iPhone'unuzu yeniden başlatmak, Wi-Fi bağlantısını sıfırlayabilir ve sorunu çözebilir. Güç düğmesini basılı tutun ve ardından kaydırıcıyı sürükleyerek iPhone'unuzu kapatın. Birkaç dakika bekleyin ve ardından tekrar açın.

• Wi-Fi Ayarlarını Sıfırlayın: Wi-Fi ayarlarınızı sıfırlamak, kaydedilmiş Wi-Fi ağlarını ve parolaları kaldırarak bağlantı sorunlarını gidermeye yardımcı olabilir. Ayarlar > Genel > Sıfırla > Ağ Ayarlarını Sıfırla bölümüne gidin.

• Yazılımı Güncelleyin: iPhone'unuzun en son iOS yazılımına güncellendiğinden emin olun. Yazılım güncellemeleri genellikle Wi-Fi bağlantısı sorunlarını gideren hata düzeltmeleri içerir. Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne gidin.

• Para?? Kontrol Edin: Mikrodalgalar, kablosuz telefonlar ve Bluetooth cihazları gibi diğer cihazlar Wi-Fi sinyaline para?? edebilir. Bu cihazları yönlendiricinizden ve iPhone'unuzdan uzaklaştırmayı deneyin.

• Yönlendiricinizin Yerini Değiştirin: Yönlendiricinizin yeri, Wi-Fi sinyal gücünü etkileyebilir. Daha iyi bir sinyal almak için yönlendiriciyi daha merkezi bir konuma veya açık bir alana taşımayı deneyin.

• Bir Wi-Fi Genişletici Kullanın: Wi-Fi sinyalini evinizin daha geniş bir alanına yaymak için bir Wi-Fi genişletici kullanmayı düşünün. Bu cihazlar Wi-Fi sinyalini güçlendirerek kapsama alanını artırır.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra iPhone'unuzun Wi-Fi bağlantısı hala zayıfsa veya hiç çekmiyorsa, daha fazla yardım için Apple destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • wifitrak diye bir program var onu yukle wifi yi ac onla arat
  • Bir kac kiside daha ayni sorun var umarim yine iphone lari kapsayan bir sorun gelmez
  • yardım please?!?!?
  • Wifi cekimini artiran ucretsiz bir uygulama mevcut mu suanda appstore'da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phuk

Bir kac kiside daha ayni sorun var umarim yine iphone lari kapsayan bir sorun gelmez

Evet forum da bu şikayet sıklaştı . Umarım kapak çatlaması gibi olmaz
  • Metal kilif kullaniyorsaniz wifi ve gps sinyallerini almakta gucluk cekersiniz,buna dikkat edin arkadaslar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wifitrak. kur tarat bağlan 3 lemi
  • Wifitrakı kurdum giriş yaptım ağıma wifitrak ile ancak hem ayarlardan giriş yapılı hemde wifitrakdan hangisinden bağanıyordur? bazı zamanlarda wifirtak ile çok kopma oluyo nasıl cozebilrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: drserdar

quote:

Orijinalden alıntı: Phuk

Bir kac kiside daha ayni sorun var umarim yine iphone lari kapsayan bir sorun gelmez

Evet forum da bu şikayet sıklaştı . Umarım kapak çatlaması gibi olmaz

iPhone aldım alalı para ödüyorum şuana kadar ona yaptığım masraflar 2670 lira civarı oldu ilk çıktığı zaman almıştım iPhone 3G 16gb black
  • wififofum kullanıyorum çok memnunum.
    bir ara wifitrak kurdum ama pek beğenmedim. sildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NETMAR

BEYLER WİRELESSİM ANCA MODEMIN YANINDA ÇEKİYOR ONUN HARICINDE GORMUYOR BİLE

BOYLE BIR DURUMLA DAHA ONCE KARŞILAŞMADIM NE YAPMAMIZ LAZIM

Kardeş Benim de İphone 3Gs te Wifi sıkıntım vardı. bu konuyu çözdüm. telefon tamircisiyim ben o yüzden ben kendim yapabildim. ama senin ve bu sorunu olan arkadaşların iphone'larını en yakın cep tamircisine getirmeleri gerekiyor. wifi anteni denen ufak bir antenden kaynaklanıyor.. ben değiştirdim şuan 20m'ye kadar çekiyor
  • 3 yıl öncesinin konusunu hortlatmak da ayrı bi beceri olsa gerek!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

3 yıl öncesinin konusunu hortlatmak da ayrı bi beceri olsa gerek!

Ben de şu konu hortlatma mantığını bir türlü anlamıyorum. Kardeşim sorunu googleye yazıyoruz forum sayfası çıkıyor araştırıyoruz sonra sorunu çözüyoruz ve herkes yararlansız diye cevap yazılıyor. Başka araştıran birisi sorunu bu şekilde çözüyor. Bunun konu hortlatmakla ne ilgisi var anlamıyorum. İsterse on yıl geçsin ne farkeder amaç çözüm bulup paylaşmak değil midir. Üzgünüm ama benim doğru bildiğim budur. Teşekkürler.
  • benim ıphone 4 var wiriesin yanında çekiyor tek lütfen yardım para vermekte istemiyorum yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan2584 -- 20 Mayıs 2015; 6:39:49 >
  • Benim ip 4 te olmuştu bu sorun yazilimsal değil olay donanimsal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hard_hacker kullanıcısına yanıt
    abicim bencede donanımsal teknik servise götürdüm ordakiler bunu yapamayız dediler lütfen yardım lütfennnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan2584 -- 27 Mayıs 2015; 23:51:59 >
  • jailbreaklımısın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desider.org kullanıcısına yanıt
    o ne demek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan2584

o ne demek ?

Boşver o zaman. Gerçekten merak ediyorsan Google a yazabilirsin. Bu sorunun tek çözümü jailbreak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desider.org -- 27 Mayıs 2015; 20:21:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.