Şimdi Ara

iPhone 6s 4.5G sorunu yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10.3.3 Türk Telekom 6s de "LTE" inanılmaz yavaş ve lte aktifken çekim gücü 1-2 oluyor 3G ye alınca 4-5 oluyor çekim gücü ama
    3g de çok yavaş indirme 1.5mb lerde ping 200 lerde
    4g de çok yavaş indirme 1mb lerde ping 80 lerde
    yani çekim gücünün 1-2 veya 4-5 olmasıyla alakalı değil sanırım
    ve arkadaşlar bulunduğum konumdan dolayıda değil 6s den daha düşük olan bir Lg telefon 4.5G ile çok çok daha hızlı 27mb indirmeye çıkabiliyor 6s 1 de sürünüyor

Bu cat kategorisi olarakda eminim ki 6s ondan daha yüksektir ya olmasa bile 1mb normal değil

ne yavaşlatıyor olabilir mobil interneti kullanamaz haldeyim resmen 3g ee 4.5 g de 2g hızında resmen şaka gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • Bu durum 1 haftadır falan mı var ? Ayrıca operatör güncellemelerini yaptınız mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Tamam da hocam Lg örneği de TT idi sorun telefonda gibi ya.. ya da farklı birşey operatör kaynaklı değil gibi TT 27 veriyor Lg de, 6s ise 1mb bu ilginç

@Project Scorpio

Hocam operatör güncellemesini bilmiyorum nereden nasıl yapabilirim? Ve "Hakkında" kısmında 28.3 diyor güncel mi bu bilmiyorum
    Ve aynen son bir hafta gibi bir süreçte oldu paketim yenileneli 9 gün oldu bu 9 gün içinde ara ara mobil veri kullandım bulunduğum ortamda wifi var o yüzden hep mobil veri değil ama son 9 günde kullandıkça yavaş.. Geçen aylarda da ara ara mobil veri kullanıyordum ama onlar normal hızlıydı

Şöyle diyim arkadaşlar instagram da sadece bir "fotoğrafı" abartısız 15-20 sn ye yüklüyor LTE

• çikko kullanıcısına yanıt
    Şöyle yapın bence, itunes a bağlayın telefonu o otomatik olarak operatör güncellemesini kontrol eder var ise uyarı verir. Ayrıca son 1 haftadır tt da yavaşlık olduğunu söylüyor arkadaşlarım, buna ev interneti de dahil tt. Başka bir sim kart ile deneyin birde. Ayrıca sim kartınızı güncellemediyseniz yenisini alın tt dan. Nano sim kart diye geçiyor sanırım en yenisi

• TT sorunlu türkcell 4.5g de çok çok iyi 40-60 arası hız alıyorum. Daha fazlasını alan rahat vardır.

• Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız Türkcell daha iyi ama ben TT de LG telefonda 25-30 arası alırken 6s 2mb alıyor yani ben burada TT nin kötülüğünü değil de Lg nin aldığını 6s nasıl alamıyor.. Yani çıkıpda 100mb alsın demiyorum önce bi 2mb'yi LG nin ki gibi 25-30 a çıkartsın sonra 60 lara bakarız :/

@Physicist_Emre

Hocam operatör güncelmiş, SİMde zaten Nano sim eskide değil ya Mayıs 2016 da geçtim..

Bir de speedtest'ten kontrol yaparken (Herkes de böylemi oluyor bilmiyorum) ilk önce bar baya bi yükseğe çıkıyor hani 20-30a geliyor sonra 0 a inip 2 ye ıkına ıkına çıkıyor

@cctekin

Bi 6s Kullanan ve TT olan var mı durum ne sizin 4.5G de yazabilir mi varsa lütfen artık canımı sıkmaya başladı ya :/

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: çikko

Hocam haklısınız Türkcell daha iyi ama ben TT de LG telefonda 25-30 arası alırken 6s 2mb alıyor yani ben burada TT nin kötülüğünü değil de Lg nin aldığını 6s nasıl alamıyor.. Yani çıkıpda 100mb alsın demiyorum önce bi 2mb'yi LG nin ki gibi 25-30 a çıkartsın sonra 60 lara bakarız :/

@Physicist_Emre

Hocam operatör güncelmiş, SİMde zaten Nano sim eskide değil ya Mayıs 2016 da geçtim..

Bir de speedtest'ten kontrol yaparken (Herkes de böylemi oluyor bilmiyorum) ilk önce bar baya bi yükseğe çıkıyor hani 20-30a geliyor sonra 0 a inip 2 ye ıkına ıkına çıkıyor

@cctekin

Bi 6s Kullanan ve TT olan var mı durum ne sizin 4.5G de yazabilir mi varsa lütfen artık canımı sıkmaya başladı ya :/

Sorunun telefondan mı yoksa simkarttan mı olduğunu anlamak için ya kartınızı başka bir cihaza takıp deneyin, ya da telefonunuza farklı bir sim kart takıp deneyin, seçenekleri azaltırsak daha çabuk sonuç alabiliriz o nedenle söylüyorum bunu. Deneme şansınız varsa farklı lokasyonlarda deneyin bu durumu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.