Şimdi Ara

iPhone'u yere düşürdüm kamerada sorun var (sanırım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iphone 4 telefonumu bugün şirkette yaklaşık 1 metreden yere düşürdüm.etrafında slikon kılıf vardı.yere ekran üstü düştü ama çat diye bir ses felan gelmedi.telefonun herhangi bir yeri yere temas etmedi.kılıf olduğu için yumuşak bir sesi çıktı.

neyse kamerada bir tuhaflık seziyorum yoksa çok mu pinpirikliyim ?

şimdi sorunum şu ;

1- zifiri karanlıkta örneğin odada ışığı felan kapattınız hiçbir ışık kaynağı yok.o zaman kamerayı açtığınızda flashlı çekim yaparken telefon bulanık fotoğraf çekiyor. odaklanmıyor. daha doğrusu nereye odaklanacağını bilmiyor. bu normal midir ?
    2- yine zifiri karanlıkta kamera açıkken çok hafiften bazen belli bile olmuyor çizgiler yukardan aşağıya ara sıra geçiyor ekrandan.çok hafif saydam çizgiler ama noise gibi birşey . fotoğraf çektiğimde çizgi felan yok. sadece ekrandan bakarken zifiri karanlıkta çıkıyor.
    3- telefonda odaklanma yaptığımda sanli biraz karanlık çekiyor ve hafiften bir bulanıklık var.

resimler :

1 - zifiri karanlıkta sıfır ışıkta flaşlı çekim bulanıklık ( karanlıkta çok az bir yer ışık alıyorsa orayı görüp odaklayıp çekiyor o zaman sıkıntı olmuyor ) ;

2 - zifiri karanlıkta ekrandan geçen çok hafif çizgiler ve noise yakalayabildiğim bu çizgi ( dikkati bakın ) bu sadece kamerada oluyor ve çekmeden önce

3- saat sabah 7 hava kapalı kar yağıyor. evin içinden pencere önünden çektim. sanki karşıdaki binalar biraz karanlık ve bulanık çıkmış. yoksa normal mi sizce ?

4- buda kitaplar üzerindeki yazıların bulanıklığı aşırı noise ( akşam evde odada çekildi ) ve karanlık çekim.

evet arkadaşlar kamerada sizce sorun var mı? yoksa gereksiz yeremi kuruntu yapıyorum sizce ? yoksa garantiye mi vereyim ?

eletronik eşya takıntısı olmak çok kötü birşey.

• o kadar güvenderdern sonra beyin bedava :)

kardeşim yok bir şey telde rahat ol sıkma canını eğer ilerde sorun çıkartırsada satarsın
  • Sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu konuda çok profesyonel sayılmam fakat sanıyorum kuruntu yapıyorsunuz
    Bu güne kadar bu tarz bir düşme şikayeti duymadım
    Kısaca ya odaklanır yada hasar meydana gelmiştir odaklanmaz karanlık yada aydınlık etki etmez yani

• peki arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

yeter ki bir eşyam yere düşmesin illa bulucam bir kusurunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

peki arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Arama hocam aradıkça kuruntu yaparsın illakide bulursun birşeyler bendede ses takıntısı var sırf bu yüzden 1 saatlik arabama serviste bakım yaptırdığımı bilirim
    Yazık adamlar baktı ben manyak manyak ses var diyorum aradılar hertarafı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

peki arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Arama hocam aradıkça kuruntu yaparsın illakide bulursun birşeyler bendede ses takıntısı var sırf bu yüzden 1 saatlik arabama serviste bakım yaptırdığımı bilirim
    Yazık adamlar baktı ben manyak manyak ses var diyorum aradılar hertarafı :)

Cok kotu birsey ya allah yardimcimiz olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.