Binbaşı
15 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 34 (Bu ay: 0)
Gönderileri

millenicoma yeni geçiş yaptım modem kurulumunu yapıyorum internet ışığı kırmızı ve internete girmiyor. Acaba verilen kullanıcı adını mı yanlış giriyorum diye düşünüyorum @millenicom olarak giriyorum domain adını bilen varsa yazabilirmi turknetinki @turk.net di

Destek kaydı oluşturmama rağmen olumlu ya da olumsuz bir cevap alamıyorum İnternet hızım 0.8 mbps civarlarında iki haftadır modem değiştirdim sonuç aynı

Elime ipad 3 tablet geçti 9.3.5 versiyonda. Jailbreak yapmaya çalışıyorum phoenix jailbreak aracını kullanmaya çalışıyorum fakat cydia impactor ile yüklenmiyor ve pc olmadan kululabilen versiyonu da hiç bir yerde bulamadım. bu 9.3.5 versiyonu jailbrek yapabilen varmıdır tşk.
Merhabalar. Uyumlu online paketinde 8gb internet var ve spotify uygulamasında internet paketinden yemiyor deniyor. Acaba modlu yani dışardan apk yüklediğim spotify uygulamasında da geçerli midir.
IPHONE 5 10.3.4 JAİLBREAK VAR MI?
Merhabalar. Daha önce yalın internet kullanmaktaydım. Doğal olarak ev telefonu hattım yoktu. Sonra Türknet e VDLS tarife olarak geçiş yaptım. Fakat evimde telefon hattı olmadığı için VDSL aboneliğim başlayamadığını söylüyorlar. Tam üç aydın onlarca kez mesaj atıyorum her seferinde "Türk Telekomdan kaynaklanan bir hata nedeniyle ev telefonunuz aktik hale getirilemiyor. Sizin şu anda hernagi bir işlem yapmanıza gerek yok" şeklinde mesaj atıyorlar. Birebir muhatap alacağım müşteri hizmetleri de yok malesef. Her seferinde aynı mesajı atıyorlar ama sorunun nedenini bir türlü söylemiyorlar. Elim kolum bağlı bekliyorum. Ne yapmam gerekiyor. Bu yazdıklarımı okuyan türknet yetkilisi varsa Allah rızası için iletişime geçebilirmiyiz. Sonunda iptal ettireceğim aboneliğimi.
Merhabalar. 16 mbps 75gb AKN Vodafone Net aboneliğim vardı. Yaklaşık iki sene oldu ve taahhüdüm bitti. Şimdi 01 Ocak tan itibaren AKN kaldırdılar ama hızımı 10mbps ye indirdiler. Şu anda taahhütsüz ve AKN siz 10mbps 49tl fiyat iyimidir. Türknet 35mbps 65tl pakete geçiş yapmak istiyorum. Sizce hangisi daha uygundur. Teşekkürler.
Ben şu anda bir operatörün yalın internetini kullanmaktayım. Türknet e geçiş yapmayı düşünüyorum. Türknete geçtiğimde yine yalın internet olarak devam edebilirmiyim veya telefon hattı da mı olması gerekiyor. Bilgisi olan varsa cevap bekliyorum. Teşekkürler.
Merhabalar. Özellikle son zamanlarda yayınlanan, politikayla siyasetle hiç ilgisi olmayan bazı içeriklere bile devletimiz vatandaşlarımız ve cumhurbaşkanımıza hakaret derecesinde yorumlar görüyordum. Bunlara bir cevap vermeden geçemedim. Öyle yorumlar yapılıyor ki bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak kanıma dokunuyor ve cevap yazmadan geçemiyordum. Kullandığım cümlelerde küfür ve hakaret olmamasına rağmen (cahil demek küfür veya hakaret sayılıyor anlaşılan )iki defa banlandım sadece milleti ve cumhurbaşkanımızı küçümseyen kimseler cevap yazdım diye artık kaç kişi şikayet ettiyse. Özgür internet ortamında bu kadar kolay üstelik bunu da kutsal saydığım değerleri savunurken ban yemek ağırıma gitti. Bu yazdığımı forum yöneticileri okursa ve kimse yorum yapmazsa sevinirim. İyi forumlar.
Bilgisayarı açarken siyah ekranda imleç yanıp sönüyor. Sonra kapatma düğmesine basıp tekrar açıyorum. Açarken F2 tuşuna basılı tutup bios ekrana geçiyorum. F10 tuşuyla kaydet diyorum ve bilgisayar açılıyor. Bu sorundan dolayı format atmaya korkuyorum sorun ne olabilir acaba teşekkürler
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.035
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 13.407 (Bu ay: 165)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.463 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.