Şimdi Ara

iPHONE PİŞMANLIKTIR. (Hayır, stabil falan değil.) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
12
Favori
61.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
373 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erzurumlunun biri kendisine 10 bin liraya son model bir telefon alır. Arkadaşlarına hava atmak için kahveye doğru yola çıkar. O sırada telefonu arka cebine koyar ve kahvede arkadaşları ile buluşur. Tam oturduğu anda "çat" diye bir ses gelir ve yutkunarak şöyle der;

– Rebbim sene Gurban olim İnşallah belim kırılmıştır.

Oxygen os stabilitesi yeter.

Pro Max i bilmiyorum ama iPhone kamera konusunda çok geliştirmeli kendini. Gece fotoğrafı rezalet ( eşime xs Max almıştım abd den, gece fotoğrafında resmen çöp, bir önceki yılın teknolojisi sayılacak note 9 resmen yanında pro. Kalıyor😉

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kedi ciğer muhabbetiyle hiç alakası yok bence. Konu sahibi ve diğerleri kendince saçma gördüğü şeyleri sıralamış siz gelmiş ne diyorsunuz. Kışkırtıcı veya aşağılayıcı bir şey söyleyene kadar siz de Android'in kötü yönlerini sayın veya Iphone'un iyi yönlerini sayın olsun bitsin.

Iphone düşse ekran paramparça olsa bile çalışıyor diyorsunuz ama onun ekranın parası Android'in ekranının tamir parasından çok daha fazla tutuyor. Üstelik Anroid'lerin çoğunda ekran fabrikasyon olarak korumalı cam geliyor. Pil ömrü sıradan Anrdoid'lerde bile 3000mah civarı.

Android uzun ömürlü değil hemen bozuluyor diyorsunuz ben Samsung A5 2017 kullanıyorum tamam 2 yıl çok bir süre olmayabilir ama pil süresinde %5-10 luk bir azalmanın haricinde hiçbir sorun yok ki o da normal bir şey. Eğer ileride bir sorun görürsem evet Iphone kötü sevmiyorum ama Android'de hemen eskiyor derim fanboyluğa gerek yok. Ki bunlar da hem planlanmış eskitme hem kullanım hem de telefon ömründen dolayı. Telefonumda da mesela amiral gemisi olmasa bile muadil Iphone'ların çoğunda olmayan su ve toza karşı dayanıklılık var. Camında kendi koruması var.

Iphone'un da tabiki üstün yanları vardır ama bence Android kullanım kolaylığı, faydalanılabilirlik, kişiselleştirilebilirlik, sağlamlık ve özellik bakımlarından çok daha üstün. Daha sayabileceğim şeyler var ama gereksiz uzun olur.

• Ucuzdur vardır illeti, pahalıdır vardır hikmeti... diye bir ata sözümüz var. hiç iphone kullanmamayan heveste etmeyen birisi olarak bence bu cihazlar bu kadar para ediyorsa malzeme kalitesi olarak veya yazılım olarak mutlaka artıları vardır. önemli olan kişinin ihtiyacına ve bütçesine göre telefon almasıdır. sonuçta en iyi telefonun bile ortalama 3-5 yıllık ömrü var. sıkıntı olan, maddi gücü olmayan kişilerin sırf özentiden dolayı hava attığını zannederek bu cihazları almak için canla başla mücadele etmesi. haberlerde gördüyseniz ipohone almak için böbreğini satan bir genç en son diyalize bağlanmıştı... naçizane tavsiyem, cep telefonuna gereğinden fazla anlam yüklemeyelim, işimizi görenden daha lüksüne fazla para vermeyelim, yazıktır...
  • Bu konuları hatırlayanlar olur 8-9 sene önce de aynı konu açılırdı hep açılır içeriği de aynı olurdu. Ben iphone kullanmaya başladığımda androidin hantallığından kaçmışım şuan bi süre android kullanmak durumundayım ve hala hantal hiçbir şey değişmemiş

Orijinalden alıntı: Swonz

En azından paslanmaz çelik diyerek kandırmıyorlar milleti.

Androidi bir kere kulak hizasından düşürsen perti çıkıyor, kırılmasa bile ekran çalışmıyor. iphone ekranı paramparça oluyor yine de çalışıyor.

Androide 180737 mp kamera koyuyolar, iphone gelip 12 mp lik kamera ile tokatlıyor
    androidi dusurunce perti mi cikiyor
    hocam telefon kasasinin saglamligi icindeki isletim sistemiyle mi alakali oluyo. Androide camur atmak icin biraz yanlis taraftan ataga gectiniz bence
    Nedense benim cevremde apple kullanan her 10 kisiden 5 i kirik ekranla dolasiyo. Acaba neden...

Bi de su iphone gelip 12 mp ile tokatliyor bolumune bi ara ayrica gülecegim attim hafizaya

• Yıllarca hem Android hem de iOS cihaz kullandım. En son Galaxy S10'dan iPhone 11'e geçtim.

Ayarlanabilir Bildirim LED'i yok. Hos, Bildirim LED'i de yok.
    Android'de de hiç kullanmadım. İhtiyacım yok.

- hayvani radyasyon (iphone 11, 0.95 W/kg SAR degerine sahip, gunumuzde cogu android cihaz 0.35 civarlarinda)
    Android cihazlarda yüksek olanı da var, düşük olanı da var. Ama iPhone'un yüksek. Haklısın.

- Hafiza karti takmak yok.
    S10'da da kullanmadım. Hiç ihtiyacım yok.

- uygulamalar androide gore 7-8 kat daha fazla yer kaplar (facebook androidde 54 mb, iosta 440)
    Hiçbir zaman hafıza sorunu çekmedim.

- Kulaklik takmak yok.
    Kulaklık takıyorum. Girişi farklı diye söylüyorsun sanırım. Evet evrensel giriş olsa daha iyi olur.

- Yanina powerbank almadan sokaga cikamazsin (iphone 11 bile 3000 mAh)
    Alakası yok. Şarjdan yana çok memnunum.

- iTunes indirmeden dosya kopyalayamazsin.
    İçine kopyalamak sıkıntı doğrudur. Ama içinden dışarı aktarmakta sıkıntı yok. İçine zaten S10'da da kopyalamıyordum.

- Video cekerken videoyu duraklatamazsin.
    Bak bu çok ilginç. Bence olması lazım. Kesinlikle haklısın.

- Istedigin sarkiyi zil sesi yapamazsin
    Android'deki gibi basit değil, haklısın.

- Cift hat destegi yoktur
    İhtiyacım yok. Bilakis sevmiyorum çift hatlıları.

- Arama geldiginde aramayi kenara, saga sola tasiyamazsin. Ya olumlu/olumsuz cevap vereceksin ya da karsidakinin kapatmasini bekleyeceksin.
    Haklısın.

- Rehberde coklu secim yapip silemezsin.
    Haklısın.

- 5 yil oncesinin teknolojisini yeni gibi gosterip fanboylarinin salyasini akitir. (Hucresel butonu hizli erisime eklenince bir hafta agizlari kulaklarindaydi)
    Haklısın. Hala konumu kısa yola ekleyemiyoruz.

- Ses acip kaparken ekranin ortasini kaplayan hoparlor resmi
    iOS 13 ile değişti bu olay. Kenarda çok az yer kaplıyor.

- Pahali olmasi
    Bu uzun bir tartışma konusu. Note 10'da pahalıi Huawei'de pahalı vs vs.

• Apple fanboylari ekran parlakligi acmaya korkarken biz sabah aksam telefondan oyun oynuyoduk. Bakiyorum adam siyah ekrana bakiyo, diyorum knk ne bakiyon ekrana oyle, diyo ki knk parlakligi azalttim sarj cabuk bitiyo Yav o kadar para gömup aliyon, bi de gozlerin parlakligi kapali ekrani zor goruyo gözlerini de bozuyon. Garip
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bence iphone tüm bunlara rağmen başarılı. Şu an 6s plus 64gb kullanıyorum ortalama 4 senedir. Şu anda gırtlağına kadar dolu. Aynı özelliklere sahip bir android cihazı şu an sadece çöpe atabilirsiniz. Ek olarak log derdi yok. Cihaz kullana kullana şişmiyor. Yok arkadaki uygulamaları kapatmaktır bilmemnedir. Ben cihazı açınca 6 ay kapatmadığım oluyor. tarayıcıda bile 70 den fazla sekme açıktır.
    Android birçok makine üreticilerin saçma arayüzlerine maruz kalarak insanı çileden çıkarıyor. Eskiden htcnin arayüzü çok tutarlı idi ama onlar da kalmadı malesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • darknes1905 kullanıcısına yanıt
    huawei honor 5x kullanıyorum, cayır cayır. geçiniz yani o olayı. giriş telefonu android telefon dahi kasmıyor etmiyor.

adamların global fiyatlarına bakmalısın

Senin devletin seni vergilerle düdüklüyorsa apple çok pahalı diyemezsin.

Pahalı olmasının sebebi 3kdan başlayan vergilerin olması.

--

Bildirim ekranı diğer cihazlara nazaran kullanışlı ve anlaşılır.

--

Ses kalitesi android cihazlara göre daha içten kaynaktan bası tizi daha albenili tatlı. (normal apple kulaklık ile) +spoitify

--

Gece modu xs'e kadar fiyaskoydu haklısın

--

Yenilikleri yavaş yavaş çıkartıp her sene telefon değiştiren kitleyi maalesef kandırıyor olabilirler.

--

Şarj konusunda kesinlikle katılıyorum 4000mah android cihazlar ekran süresinde ezip geçiyor appleyi.

yani kısacası artıları da var kalite keyif ios işletim sistemi

eksileri de var.

not : ip11 f/p olarak daha iyi prolardan

Android kötümü hayır değil , sadece iphone stabilitesini özlüyorum. Şimdi değiştirsem yine iphone bakardım. Negatif yönleride var vs alışınca hepsi güzel.
    Anakart: Gigabyte B550 Gaming X V2 // Cpu: AMD Ryzen 5600 // Ram: Corsair Vengeance RGB RT 2x8 16 GB // Ekran Kartı: Zotac RTX 3060 Twin Edge 12 GB // SSD: Western Digital Blue 250 GB // HD: Sandisk Ultra 3D Nvme SSD 1 TB // PSU: Evga 750GQ Gold Psu // Monitör: LG 32GN600-B // Klavye: Asus Gaming K3 // Mouse: Razer Deathadder Essential
  • gömülü bataryaya bende kızıyorum

yahudi taktiği

> > < <
  • yok crysis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

stabilite diyen olmuş ama Android artık hayli gelişti. gayet stabil Android telefonlar senelerdir mevcutlar.

iphone un stabilitesi de biraz gerçek dışı çünkü etrafımdaki iPhone kullanıcılarından telefonu kasan bir sürü insan gördüm.

zaten Apple'ın eski iPhone ları güncelleme ile yavaşlattığı kanıtlandı ve Apple da bunu kabul etmek zorunda kaldı (işlemciyi kasıtlı olarak daha düşük hızla kullanıyor telefon güncelleme alınca) yani böyle akıl almaz rezilliklerin olduğu bir platform. Android de masum değil ama Android'de iki sene sonra sıfır rom atıp telefonu ilk günkü hızla tekrar kullanmaya başlama şansınız var gene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: fatih_ogu

Erzurumlunun biri kendisine 10 bin liraya son model bir telefon alır. Arkadaşlarına hava atmak için kahveye doğru yola çıkar. O sırada telefonu arka cebine koyar ve kahvede arkadaşları ile buluşur. Tam oturduğu anda "çat" diye bir ses gelir ve yutkunarak şöyle der;

– Rebbim sene Gurban olim İnşallah belim kırılmıştır.
    doğru bir tespit. tamamen iphone kullancılarını anlatıyor. telefonda iphone arabada ww adamlar ciğerini satıp gidip bu ikisini alıyor sonra bunları ölümüne savunuyorlar
    | SAMSUNG 32&amp;amp;quot; LS32BG850NPXUF 1Ms (GTG) 240Hz 4K CURVED MONITOR | | GamePower Saber RGB Mekanik Klavye | | Razer Basilisk V3 Pro RGB Kablosuz Mouse |

| PC | | PLAYSTATION 5 | | NINTENDO SWITCH |
    | STEAM ID : ybilgili19|| PSN ID : ybilgili19 || NINTENDO FC : SW-5113-6672-0918 |

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.