Şimdi Ara

iPHONE PİŞMANLIKTIR. (Hayır, stabil falan değil.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
12
Favori
61.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
373 oy
Sayfa: önceki 12345...15...33
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefona verilecek en fazla para 1.500-2.000 TL olmalı şahsi fikrimdir
    Vermeyin gidipte 4.000 TL , şuan bir iPhone gördüm 10.000 TL mi ne şaka gibi yahu para kolay kazanılmıyor arkadaşlar.Coğu iPhone kullanıcıları lise yaşında üniversite ye yeni geçmiş kişiler, meraklı hep. Ha çok para kazanırsınız alın ama şuan bu forumda aşırı zengin kişinin olacağını sanmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Nordem

Telefona verilecek en fazla para 1.500-2.000 TL olmalı şahsi fikrimdir
    Vermeyin gidipte 4.000 TL , şuan bir iPhone gördüm 10.000 TL mi ne şaka gibi yahu para kolay kazanılmıyor arkadaşlar.Coğu iPhone kullanıcıları lise yaşında üniversite ye yeni geçmiş kişiler, meraklı hep. Ha çok para kazanırsınız alın ama şuan bu forumda aşırı zengin kişinin olacağını sanmam
    Telefona 5bin üstü veren çevremdeki kişiler genelde para yok diye agliyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Parası olan varsa İphone güzeldir tavsiye ederim.
    12 bin tl olayına gelirsek ben suan almam, İphone 8 plus ne zaman bozulursa veya bana yetmeyecek duruma gelirse işde o zaman 10 - 13 bin tl lik iphone 11 pro max değerlendirebilirim çünkü dengi telefonlar zaten 7-10 bin tl arasında satılıyor.

Orijinalden alıntı: Tw Scott

Telefona 5bin üstü veren çevremdeki kişiler genelde para yok diye agliyorlar.

Alıntıları Göster
    Al işte şekli örneği. Ya babalarından para alıyorlar ya zora sokuyorlar kendilerini. Ne gerek var yahu elhamdülillah iyi denecek para kazanıyorum ama kullandığım telefon 3-4 yıllık zaten belli başlı işlemeleri yapsa yeter

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Kardeş Garantim kasım 27 de bitiyor, Eylül de cihazda problem oldu ve Apple yeni ürün ile değiştirdi.

Parası olan varsa İphone güzeldir tavsiye ederim.
    12 bin tl olayına gelirsek ben suan almam, İphone 8 plus ne zaman bozulursa veya bana yetmeyecek duruma gelirse işde o zaman 10 - 13 bin tl lik iphone 11 pro max değerlendirebilirim çünkü dengi telefonlar zaten 7-10 bin tl arasında satılıyor.
    Demek istediğim şu ; yani sırf gösteriş için kendilerini ya da ailesini zora sokarak alınmamalı he paran vardır al kim ne diyebilir Ama 10.000 de kazansam bana absürd geliyor almak bilemedim , sonuçta telefon ya işimizi görsün yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-751620F32

Bu mesaj silindi.
    Sadece iPhone olarak söylemedim ki Genel olarak ,konu iPhone olunca öyle oldu

Androidi bir kere kulak hizasından düşürsen perti çıkıyor, kırılmasa bile ekran çalışmıyor. iphone ekranı paramparça oluyor yine de çalışıyor.

Androide 180737 mp kamera koyuyolar, iphone gelip 12 mp lik kamera ile tokatlıyor

2 yıl boyunca problem olursa yeni cihaz verilecek
    İphone 8 Plus kullanıyorum ürün yetmeyince neden daha alt model ürün alayım ?
    Yeni ürün almışken İphone 8 Plus ayarında veya üst model için en az piyasası 7-10 bin tl vermem gerekiyor. Samsung vs garantide ne yapacağı belli değil bu kadar pahalı bir ürün için alirsam İphone alırım.
    1 İphoneyi 5-6 yıl kullanabilirim.

İçki ve sigaram yok Kumar oynamıyorum.

Mesela Samsung S8 İphone 8 PLus ile aynı anda çıktı ve Samsung S8 piyasada yok :) Samsung Alsaydım ürün elimde patlardı
    -HOROZ TYLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Bu mesaj silindi.
    Bak bak laflara bak sanırsın Android amiraller çok ucuz apples mundar diyen androide mundar demiyor niye acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Korsan

Söylediklerinin çoğunun çözümü Apple'ın vereceği yazılımlarla düzeltilebilecek şeyler. En saçma bulduğum özellikler kulaklık girişinin olmaması ve gömülü batarya olayı.

Not : Android kullanıyorum
    İşte olay bu, VERECEĞİ. Vermiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi Bomba gibi geliyor

• iPHONE PİŞMANLIKTIR. (Hayır, stabil falan değil.)

• Macbook evet çok iyi, SSD update ile ilk günkünden daha hızlı (late 2011) ama program sıkıntısı ve ve 2019 yılında olmamıza rağmen bazı sitelerin Explorer olmadan kullanılamaması, NTFS için extra yazılım gerekmesi ... Gibi Microsoft hegemonyası dan dolayı bazan can sıkıyor. Eğer oyun oynuyorsanız keza aynı durum. Macbooka Windows kurmanız gerekmekte, ama işin güzel yanı Apple sürücü desteği mevcut ve günümüzdeki pek çok Windows bilgisayardan daha iyi ve stabil çalıştırıyor windowsu😊

• 
Sayfa: önceki 12345...15...33
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.