Şimdi Ara

iPHONE PİŞMANLIKTIR. (Hayır, stabil falan değil.) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
12
Favori
61.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
373 oy
Sayfa: önceki 1234567...14...33
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hades333

Günün sonunda benim için iphone 11 ile kullandığım xiaomi mi8 lite arasında pek fark yok. Bence iphone yerine o parayı macbooka gömmek daha mantıklı.
    macbook konusunda katilmiyorum ama saygi duydugumu belirteyim.

not: gnu/linux kullanicisi.

Orijinalden alıntı: darknes1905

Bu mesaj silindi.
    kullanmayı bilirseniz Android de de rahat edersiniz. Android telefonların hemen hepsi ilk alındığında süper akıcı hızlı oluyorlar. ama, amiral gemi bile olsa 2-3 seneye çoğu Android telefon hayli değişiyor. ancak, rom atarsanız ilk günkü haline dönüp süper kullanabiliyorsunuz. arkadaşım galaxy S3 ü 6 sene kullandı. biz general mobile discovery 'yi 5 buçuk sene kullandık. ama rom atmayı bilmezsen kullanması kolay değil bir süreden sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sar değerlerinin android telefonlarda gerçeği yansıtmadığını biliyorum zira bu ölçümü avrupada bir yer yapıyordu.Androidleri orada test ettiklerinde verilen sarların çok daha üstünde değerlere sahip.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknes1905

Bu mesaj silindi.
    hocam xiaomi rmn3 kullaniyorum 2 seneden fazla oldu hic yavaslama yok bu duruma ne diyorsunuz?

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Bu mesaj silindi.
    Iphone beğenmiyorsan recep ivedik izle
  • Herkesin kişisel tercihi farklıdır. Mate 20 pro kullanıyorum fakat iphone 11 alacağım. İkisinin de + ve - yönleri var elbette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Bildirim ledi var.
    Facebook 440 değil 250mb.
    İphone 6 ile günü çıkarabiliyorum gayet eski bir telefon şuan aynı dönem androidler ölü gibi.
    İtunes indirmeden dosya kopyalayabilirsin.
    İstediğin şarkıyı zil sesi yapabilirsin.
    Rehberde çoklu seçim yapıp silebileceğin uygulamar mevcuttu kullanmıştım.

Yukarıdakilerin haricinde haklısın :)

• Zodion Z kullanıcısına yanıt
    yok kamil koç

Sar değeri firmaların verdiğini koşullardan ziyade Anroid telefonların günlük koşullardaki sar değerleri ile karşılatırmak lazım. Aşırı bir fark varsa evet bu bir eksi.

Hafıza kartından ziyade yüksek hafızalı modeller için bu kadar fark istenmemeli. Hafıza kartı o kadar pratik değil.

Facebook 253 MB, 440 değil. Android'te cihazdan cihaza değişen boyut var. Bu arada Facebook Lite ise sadece 11.1 MB iOS'ta.

Kulaklık takabiliyorsun. Ama dönüştürücüyü şuan ki modellere koymamalı çakallıktan öte değil.

Amiral gemilerine batarya testi yaptıklarında iPhone en uzun batarya süresini elde etti ama neyse. Android kullananlarda powerbank ile dolaşmak zorunda kısaca. Keşke alıp tüm gün şarjı yetenek telefon olsa. Telefonla aşırı aktif olmadığı sürece anca şarjı yetiyor.

iTunes'tan dosya atmaktan rahatsız değilim. Hatta daha rahat. Bir videoyu, veya pdfi sadece istediğim uygulamaya atıyorum. Gereksiz gereksiz galeri de karşıma çıkmıyor.

Video çekerken video duraklatmak hiç lazım olmadı. He edit bilmeyen biri için evet önemli bir özellik olmalı. 4K video çekerken ısınan Androidler, 4K 60FPS videoyu hafıza kartına çekmeye izin vermeyen Androidler varken...

İstediğin şarkıyı zil sesi yapabilirsin. Tabi parasını verdikten sonra. Niye lisansı olan bir şarkıyı kaçak kullanamadığın için Apple'a kızıyorsun ki? Bu mantıkla korsan oyun oynatmayan konsollara da kızmak lazım.

Çift hat desteği var, esim olarak. Ama ülkemiz geriden geldiği için esim yok hala. Hatta Apple Pay gibi pratik bir şey de yok hala. Ayrı ayrı sim kartlar takmaktansa esim daha kullanışlı ama malum, halkın işine yarayacak bir şey ya gelmez ya da yasaklanır(uber,paypal vb...)

Arama geldiğinde ki olay evet büyük bir eksi

Rehberde çoklu seçim yapamamak evet bu da eksi

Android telefonlar kahvaltıyı hazırlayıp, kahve yapıyor sanırım.

Ses açıp kapatırken iOS 13 itibari ile ekranın ortasını kaplayan hoparlör resmi yok. Bak bunu onca zaman sonra yeni getirdiler. 5 Sene önce getirmeliydiler.

iPhonelarda global anlamda son yıllarda(X serisi itibariyle) bir fiyat artışı oldu. Ama batık ekonomide değersizleşen TL nin etkisiyle ülkede her şeyin fiyatı 2-3 sene de, 2-3 katına çıktı.

Saydıklarından gerçekten eksi olanlar 1 elin parmaklarını bile geçmiyor. iPhone'un eksikleri var mı evet dolu, ama yukarıda sayılanlardan 1-2 tanesi hariç gerçek eksik bile diyemem.
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless

• Samsung S7 ve ayfon 7 var suanda, ayfon evde nerede bilmiyorum bile nasil bukadar kullanissiz bir telefon yapabilmisler anlayamadim.

• Telefonu alıp kalan hiçbir şeye kafa yormak istemeyen ve rahatlık arayan iPhone alabilir.

Ben özgürlük severim derseniz android.
    Alfa Kurt'u yanında uluyanlar değil, ne kadar güçlü uluduğu belirler.
  • Mantık dışı arayüzü de sinir krizine sokuyor.Herşeyi ters androide göre ve akla yatkın değil.Yedeklemesi, backupu ayrı dert.Android de 1 dk içinde bitiyor yedeklemeniz.

Origin ID: Steelo91
  • Apple iyi pazarlama dehasıdır.Bir elmayı bile kilosu 20 tl den satar öyle çakal firmadır

• Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    100 lira bilet parası yolla da kendime bir j7 alayım öderim sana

• 
Sayfa: önceki 1234567...14...33
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.