Telefonu buldu mu arkadaşın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iPhone çaldıranlar dikkat! (2. sayfa)

-
-
Mutlaka ve mutlaka e-sim kullanmak gerekiyor. Yadeyse cihaz gitti gider. Hattım kurumsal hat ve mecburi olarak fiziksel sim kullanıyorum ama sırf e-sim yapmak için bir tane faturasız hat alıp cihaza ekleyeceğim.
-
Telegram gruplarında 3 te bir fiyatına satılan iphone lar böyle ele geciriliyor demek ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çaldıran kişinin elinde faturası varsa mutlaka karakola giderek şikayetçi olsun. Hesaptan çıkış yapsalar bile herhangi bir hat takıldığı anda o hat sahibini buluyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
E sim kullanırsak telefonu direk kullanıma kapatabiliyor muyuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
e-sim candır
-
E-sim olursa internet bağlantısını kesemedikleri için, konum takibi yapabiliyorsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Polisler bulamıyormus biraz tuhaf olmuş. Valla şu ülke de kim olursa olsun yeter ki bulmak istesin devlet. Sictigi yere kadar kovalar. Mümkün değil kaçması bulunamaması.
Telefonun şarjı bitip kapansa dahi mi?
-
Polis bulamıyormu cmon bro
Teşkilat ve eminiyete hakarettir ,bu please... yapmayın @mk sıçan deligine girse polis bulur
Eminiyet içinde 100 lerce birim var
Bomba imha terör mücadele özel harekat yunus vs otoyol polisi. Falan geçtim konuyla alakasız..
Siber suçlar için birimde var.
Yani hem asayiş , hem siber suçlar ortaklaşa bu olayı çözer 1 saat içinde.
savcılıktan geniş kapsamlı emniyet müdürlügüne bir emir gelmesi gerekir şikayetlerle ilgili birşey
Bir şekilde enselerler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFruit -- 19 Aralık 2022; 10:0:34 >
bizim eski evin ordan elemanın son model yarış motoru çalındı, GPS ile nerde olduğu belli, polis tutanak tutup gitti, ilgilenmedi. adam ne yaptı ne ettiyse de polis teşkilatından kimseyi ikna edemedi gidip motorun konumunda arama yapılması için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Polis istese bulur ama istemesi lazım. Kamera falan görse bile o kamera ya bozuktur ya da görmemiştir.
Önemli birisi için ise kamera görür ve ne çaldıysa bulunur. Görmeme mevzusu sıradan vatandaş için geçerlidir.
-
Bunu yapanlar bizzat çalanlar değil, bunu yapan düşünen plan kuranlar gerçekten de telefon ile ilgilenen bilgili tamirci kitle. bunlara telefon geliyor, üç kuruşa yedek parça parasına müptezellerden alıyorlar sonra bu tezgahı kuruyorlar..
-
Gasp: malı alınan kişiye cebir yani zorlama ve tehdit uygulanmış olması gerekmektedir.
Senin cebinden çantantan telefonunu çaktırmadan çalarsa bu kanunen hırsızlık
Senin kelime oyunları aldatmaca ile elinden senin rızanla telefonunu alırsa bu dolandırıcılık
Senin gırtlağına çöküp zorla elinden alırsa bu Gasp
hepsinin cezası farklıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albts -- 19 Aralık 2022; 14:58:34 > -
böyle şeylere gerek yok ki. telefoncular artık iphone kilidini kolaylıkla açabiliyorlar.
-
aynı şeyler başıma geldi. iphone 13mü çaldırdım . 1 ay peşini bırakmadıklar. sürekli fake mesajlar ama her türlü whatsapp sms telegram ne varsa. yemeyin bunları. benim telefonumu çalan düşük kapasiteli hırsız telefonu bi ara uçak modundan çıkardığı için uzaktan cihazı kitledim ve kayıp moduna soktum. çöp oldu. büyük ihtimal bataryasını ekranını falan söküp 2. el parça niyetine kullanmışlardır. İşin tek acı tarafı karakola gittiğimde bildiğiniz çöp muhamelesi yaptılar bana. Telefon takibi filmlerde olurmuş . Niye buraya gelmişim onlar ne yapabilirmiş vs vs.. Pardon işinizi böldüm deyip çıktım içimden. Umarım başınıza gelmez .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logitech_5 -- 19 Aralık 2022; 16:18:46 > -
niye iphone kullanmak özel bir yetenek mi gerektiriyor ? Herkes dolandırabilir heleki yaşı ileriyse.
iphone kullanıpta havalara girmek nedir arkadaş.
-
Polisin böyle bir sistemi yok kandırmayalım milleti lütfen. Hattı çıkartan şahsın bilgileride zor her yerde açık hat bulmak mümkün gidip telefoncuda çıkartmıyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X