Şimdi Ara

iPhone çaldıranlar dikkat! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
4
Favori
9.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Troll yazı mı bu ona göre yazacağım.

Koca 2 tonluk teneke araba çalındı gps konumu varken polis gibi enselemedi, bmw patlatan hırsızları tanıyan polisler uğraşma abi sonuç çıkmaz dendi. Daha neler dendi neler, mv kızı oğlu yeğeni falan değilseniz maalesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogecoin kullanıcısına yanıt

icloud kıramazsın ama androidi kırarsın imeide değiştirirsin

• iFruit kullanıcısına yanıt

Trol cevap olmaması durumu için yazmak istiyorum sadece,

Geçen sene evime hırsız girip ne var ne yok toplayıp 130k lık zarar verdi. bunun 80k sı bilgisayarımdı. Bilgisayarımı buldum, satan adamı buldum. Satan adamın TC sini buldum, imaketgahını buldum, dükkanını buldum herşeyini buldum ama ilgilenen 1 polis bulamadım. Polis adamın ifadesini almaya 8 ay sonra gitti. Bu ülkede polisin vatandaş için değil güçlüler için çalıştığının farkına vardım. o yüzden bu ülkede vatandaşa polis yok. Başka herkese var.

• enesemin28 kullanıcısına yanıt

Androidede kiramazsin, google hesabı şifresi olmadan samsung da böyle, huawei de bootloader kilidi paylasmiyor zaten, soyle bakalim nasıl kiracaksin ekran şifresi olan bu telefonlari??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce telefon çalındı, adam bulundu ancak telefon yok. Adam ceza alsa ne olur benim malım gitmiş telefonum gitmiş devlet bana yapacak bir şey yok diyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cihazın faturasıyla hemen savcılığa gidip kullanıma kapattırabilirsiniz. Imei de değiştiremeyeceği için artık telefon olarak kullanamaz.

Hattınızda mulaka pin kodu olsun bu şekilde sizi arayıp dolandırıcılık da yapamaz.

• Polis savcı uğraşmaz , kuzenimin iphone çalındı karakola gitti polisin dediği şu benimkide çalındı.
    En iyisi bir iki kişi alıp hırsızı buluşmaya ikna edecen . Ondan sonrada tüm dişlerini kırıp kulaklarını kesecen bir daha kimseyi dolandırmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim merak ettiğim bir şey var ve bu konu hakkında doğru düzgün bir bilgi bulamadım.

Diyelim ki, cihazınız çalındı ve çalan kişi doğal olarak önce SIM'i yuvasından çıkarmaya çalışacak ama bir baktı ki SIM yuvasında SIM yok, yani cihaz eSIM'li.

Ardından cihazı kapatmaya çalıştı, cihazı kapamadan önce "iPhone Kapalıyken Bulunabilir" yazıyor.

Bu teknoloji, cihaz kapaylıyken sadece yakınlardaki Apple cihazları sayesinde sinyal alarak mı kişiye bilgi veriyor, yoksa eSIM içerisinde olduğu için eSIM sinyal aldığı sürece takip etmenizi mi sağlıyor?

Bir süre daha bunun cevabını bulamazsam telefon çalınmış gibi yapıp kendim deneyeceğim :)

• polis ayın 15 inde bankamatiğe koşmayı çok iyi biliyor ama .

• Arkadaşlar konuda açtım kimse yardımcı olmadı bide buradan yazayım dedim

Evet arkadaşlar hırsızlığın az olduğu yerler arasında olan Taylandda Sıfır olarak aldığım iphone 14 pro yu otel odasından çaldılar

Polis tutanak tutuldu.Aldığım yere bilgi verildi

olay 5 aralıkta oldu 8 aralıkta Türkiyeye döndüm

Polis ve aldığım yere orada yaşayan Türk bir arkadaşın numarasını verdik

Ona mesajlar gelmiş

Apple kmlik kodunuz ....... kodu kimseyle paylaşmayın

Gelen kodu iCloud a girdiğimde hata veriyor

bu ne anlama geliyor arkadaşlar bilen illaki vardır

Şimdiden teşekkürler

• barisx3 kullanıcısına yanıt

Hocam gelen mesaj sahte olabilirdi, keşke bir şey yapmasaymışsınız.

• Mr. Ketmut M kullanıcısına yanıt

Hocam mesaja herhangıbır sey yazılmadı ozelden yazdım hocam

• Şimdi fark ettim de, telefonun kilit ekranında acil durum yazan yerde. Tüm aile üyelerimin telefonu benim adım soyadım vs var. Bu tıbbi kimliği de iptal etmek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Sen maaşın yattığı günden 1 hafta sonra mı koşuyorsun bankamatiğe?

• Söz konusu vergi olunca, imesinden türkiyenin neresinde olduğunu bulan sistemin, çalınma durumunda kılını kımıldatmaması

• logitech_5 L kullanıcısına yanıt

Daha önce paylaşıldı mı, bilinen bir şey mi, yararlı mı bilmiyorum ama paylaşmak istedim.

Ekran kilitliyken herkes denetim merkezini açabiliyor. Ayarlardan face id ve parolaya girip oradan kilitliyken erişime izin ver altından denetim merkezini kapatınca ekran kilitliyken face id harici denetim merkezi açılamıyor cihaz uçak moduna alınamıyor, ayarlar değiştirilemiyor.

• Dupp kullanıcısına yanıt

Şarjı bitip kapanırsa internet üzerinden canlı takip yapamazsınız ancak airtag gibi çalışır ve konum vermeye devam eder bir süre daha. Haftalar geçip şarjı 'iyice' biterse belki o zaman tepki vermeyebilir. 'iPhone'umu Bul' açıkken cihazı kapatsanız bile bulur. Kapatmaya çalışırsanız cihazın kapalı halde bile bulunabileceğini cihaz size bildirir.

iPhone çaldıranlar dikkat!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.