< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
iPhone çaldıranlar dikkat! (3. sayfa)

-
-
icloud kıramazsın ama androidi kırarsın imeide değiştirirsin
-
Trol cevap olmaması durumu için yazmak istiyorum sadece,
Geçen sene evime hırsız girip ne var ne yok toplayıp 130k lık zarar verdi. bunun 80k sı bilgisayarımdı. Bilgisayarımı buldum, satan adamı buldum. Satan adamın TC sini buldum, imaketgahını buldum, dükkanını buldum herşeyini buldum ama ilgilenen 1 polis bulamadım. Polis adamın ifadesini almaya 8 ay sonra gitti. Bu ülkede polisin vatandaş için değil güçlüler için çalıştığının farkına vardım. o yüzden bu ülkede vatandaşa polis yok. Başka herkese var.
-
Androidede kiramazsin, google hesabı şifresi olmadan samsung da böyle, huawei de bootloader kilidi paylasmiyor zaten, soyle bakalim nasıl kiracaksin ekran şifresi olan bu telefonlari??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 sene önce telefon çalındı, adam bulundu ancak telefon yok. Adam ceza alsa ne olur benim malım gitmiş telefonum gitmiş devlet bana yapacak bir şey yok diyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cihazın faturasıyla hemen savcılığa gidip kullanıma kapattırabilirsiniz. Imei de değiştiremeyeceği için artık telefon olarak kullanamaz.
Hattınızda mulaka pin kodu olsun bu şekilde sizi arayıp dolandırıcılık da yapamaz.
-
Polis savcı uğraşmaz , kuzenimin iphone çalındı karakola gitti polisin dediği şu benimkide çalındı.
En iyisi bir iki kişi alıp hırsızı buluşmaya ikna edecen . Ondan sonrada tüm dişlerini kırıp kulaklarını kesecen bir daha kimseyi dolandırmasın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim merak ettiğim bir şey var ve bu konu hakkında doğru düzgün bir bilgi bulamadım.
Diyelim ki, cihazınız çalındı ve çalan kişi doğal olarak önce SIM'i yuvasından çıkarmaya çalışacak ama bir baktı ki SIM yuvasında SIM yok, yani cihaz eSIM'li.
Ardından cihazı kapatmaya çalıştı, cihazı kapamadan önce "iPhone Kapalıyken Bulunabilir" yazıyor.
Bu teknoloji, cihaz kapaylıyken sadece yakınlardaki Apple cihazları sayesinde sinyal alarak mı kişiye bilgi veriyor, yoksa eSIM içerisinde olduğu için eSIM sinyal aldığı sürece takip etmenizi mi sağlıyor?
Bir süre daha bunun cevabını bulamazsam telefon çalınmış gibi yapıp kendim deneyeceğim :)
polis ayın 15 inde bankamatiğe koşmayı çok iyi biliyor ama .
-
Arkadaşlar konuda açtım kimse yardımcı olmadı bide buradan yazayım dedim
Evet arkadaşlar hırsızlığın az olduğu yerler arasında olan Taylandda Sıfır olarak aldığım iphone 14 pro yu otel odasından çaldılar
Polis tutanak tutuldu.Aldığım yere bilgi verildi
olay 5 aralıkta oldu 8 aralıkta Türkiyeye döndüm
Polis ve aldığım yere orada yaşayan Türk bir arkadaşın numarasını verdik
Ona mesajlar gelmiş
Apple kmlik kodunuz ....... kodu kimseyle paylaşmayın
Gelen kodu iCloud a girdiğimde hata veriyor
bu ne anlama geliyor arkadaşlar bilen illaki vardır
Şimdiden teşekkürler
-
Hocam gelen mesaj sahte olabilirdi, keşke bir şey yapmasaymışsınız.
-
Hocam mesaja herhangıbır sey yazılmadı ozelden yazdım hocam
-
Şimdi fark ettim de, telefonun kilit ekranında acil durum yazan yerde. Tüm aile üyelerimin telefonu benim adım soyadım vs var. Bu tıbbi kimliği de iptal etmek lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen maaşın yattığı günden 1 hafta sonra mı koşuyorsun bankamatiğe?
Söz konusu vergi olunca, imesinden türkiyenin neresinde olduğunu bulan sistemin, çalınma durumunda kılını kımıldatmaması
Daha önce paylaşıldı mı, bilinen bir şey mi, yararlı mı bilmiyorum ama paylaşmak istedim.
Ekran kilitliyken herkes denetim merkezini açabiliyor. Ayarlardan face id ve parolaya girip oradan kilitliyken erişime izin ver altından denetim merkezini kapatınca ekran kilitliyken face id harici denetim merkezi açılamıyor cihaz uçak moduna alınamıyor, ayarlar değiştirilemiyor.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X