Şimdi Ara

iPhone 7 şebeke sorunu yaşayan var mı... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
166
Cevap
2
Favori
57.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim iphone 7 turkcell hattım hep 3 nokta çekiyor full çektiğini pek görmedim ama ulaşılamama durumuda yaşamadım, izmirin merkezindeyiz neden full çekmiyor ilginç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 7 Plus 32 GB Mat Siyah, Avea yı 4 ay kullandım o sorun olmadı, Turkcell e geçtim o bahsettiğiniz sorun olmaya başladı, konuşurken hiç olmadı, sadece web sayfasını açarken internet ile çalışan uygulamaları kullanırken oluyor. web sayfasını ve bu uygulamaları ilk çalıştırdığımda oluyor kullanmaya devam ederken sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey

quote:

Orijinalden alıntı: SerkanGD

Eşimin kullandığı iPhone 6s'de konuşma esnasında kesilme olmaya basladi. Konuşma kesilince ekrana bakınca Şebekenin gittiği gözüküyordu. Bazen 10 dk boyunca her aramada kesildi. Ekranda şebeke olmasına rağmen, arayinca kapalı diyordu ve arama da yapamıyorduk. Sonrasında sim kart arızası olacağını düşünüp Vodafone olan hattı Turkcell'e taşıdım. Sorun çözülmek yerine daha da büyüdü. Vodafone sim kartı ile arada bir olan kesilmeler Turkcell sim kartı ile şebeke yok, sim yok, geçersiz sim boyutuna taşındı. Defalarca ağ ayarı sıfırlama veya SIM'i çıkarıp takma sonunda bazen şebeke geliyordu. Sonunda garantiye yolladım. Bakalım cihazı değişecekler mi.

Hocam garanti dönüşü sonucu paylaşırsanız sevinirim. Hem de arkadaşların da bilgisi olur.

Genpa servis takipten baktım şimdi, "CİHAZDA ŞEBEKE ARIZASI GÖRÜLMEDİ SIM KART KONTROL EDİLMELİ PİL DEĞİŞİM PROGRAMINA UYGUN PİL YENİSİ İLE DEĞİŞECEK" yazmışlar. benim kullandığım tüm simkartlar hemde bayiden sıfır aldığım simkart bozuk yani.Şu an iphone 7'de sorunsuz kullanıyorum bu kartı. Pille ilgili sorunumda henüz yoktu ayrıca. Tavsiyesi olan arkadaş var mı. Hiç müdahale ettirmeyip, Pupa'ya falan mı versem.

• quote:

quote:

quote:

Eşimin kullandığı iPhone 6s'de konuşma esnasında kesilme olmaya basladi. Konuşma kesilince ekrana bakınca Şebekenin gittiği gözüküyordu. Bazen 10 dk boyunca her aramada kesildi. Ekranda şebeke olmasına rağmen, arayinca kapalı diyordu ve arama da yapamıyorduk. Sonrasında sim kart arızası olacağını düşünüp Vodafone olan hattı Turkcell'e taşıdım. Sorun çözülmek yerine daha da büyüdü. Vodafone sim kartı ile arada bir olan kesilmeler Turkcell sim kartı ile şebeke yok, sim yok, geçersiz sim boyutuna taşındı. Defalarca ağ ayarı sıfırlama veya SIM'i çıkarıp takma sonunda bazen şebeke geliyordu. Sonunda garantiye yolladım. Bakalım cihazı değişecekler mi.

Hocam garanti dönüşü sonucu paylaşırsanız sevinirim. Hem de arkadaşların da bilgisi olur.

Genpa servis takipten baktım şimdi, "CİHAZDA ŞEBEKE ARIZASI GÖRÜLMEDİ SIM KART KONTROL EDİLMELİ PİL DEĞİŞİM PROGRAMINA UYGUN PİL YENİSİ İLE DEĞİŞECEK" yazmışlar. benim kullandığım tüm simkartlar hemde bayiden sıfır aldığım simkart bozuk yani.Şu an iphone 7'de sorunsuz kullanıyorum bu kartı. Pille ilgili sorunumda henüz yoktu ayrıca. Tavsiyesi olan arkadaş var mı. Hiç müdahale ettirmeyip, Pupa'ya falan mı versem.

hakkaten ilginç bir durum.

• Arkadaşlar note 5 kullanıyorum ama yakın zamanda 7 plus almayı düşünüyorum.

Şebeke sorunu halen devam ediyor mu? Bu sorun beni korkutuyor. Son deneyimlerinizi paylaşır mısınız.

• Turkcell'de son durum nedir? 7 plus kullanıyorum Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum da.

• wiru5 kullanıcısına yanıt
    Turkcell plusa yarayo turktelekom a geç rahat et..

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom bulunduğum bölgede hiç çekmiyor

• wiru5 kullanıcısına yanıt
    Ozaman güncellemeyi bekle düzelir düzelmez ise servise gönderirsin..

• Bende iPhone 6 kullanıyorum aynı sorunları yaşıyorum, hattım turkcell.

LTE Açıkken sms atınca şebekeden düşüyorum, lte den 3g ye 3g den 2g ye ve sonra servis yok diyor.

Telefonu açıp kapatmadıgın sürece bu döngü böyle devam ediyor.

Arama yapmaya çalışıyorum 3g açıkken arama başarısız oldu hatası alıyorum. Hücreseli kapatınca sorunsuz bir şekilde arama yapabiliyorum.

Çoğu zaman arayan kişilerin mesajı geliyor öyle anlayabiliyorum.

Cihazı 4 kere garantiye yolladım, 3 ünde sorun yok dendi, 2 kere ekran değişti. En sonuncusunda video çekip öyle yolladım cihazı, bu sefer cihaz değişti. Ama yeni gelen cihazdada bu sıkıntı devam.

Başkasının turkcell hattını takıyorum telefonuma hiç bir sıkıntı yok, kendi hattımı takıyorum bu sorunları yaşıyorum. Kendi hattımı android cihazlara takıyorum, o taktığım cihazlarda hiç böyle bir sıkıntı olmuyor. Hattımı değiştirdim yine devam ediyor sorun.

Çok ilginç bir durum, artık yeter bugün hattımı vodafone a taşıyacağım.

Ekleme: Sorunun ios sürümüyle hiç bir ilgisi yok arkadaşlar boşuna güncellemeyle düzelcek diye beklemeyin.Cihaz ios 9 dayken bile bu sorunu yaşıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 23 Mart 2017; 14:38:53 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam soruna ilişkin video çekip cihazınızı İstanbul Etiler Genpa ya gönderin.

Benim cihaz 4 kere servise gitti.

İlk Antalya KVK ya gitti, ekran ve şebeke sorunum vardı, sorun yok diyip geri yolladılar.

Sonra apple müşteri hizmetlerindeki kıdemli birim çalışanlarının tavsiyesi üzerine Ankara genpa ya gitti. Ekran değişti ama telefonun içine etmişler. Takılan ekran ve kasa çizik bir şekilde geldi. Ayrıca ön kamerası kayık ekran takılmış.

Sonra sinirlendim istanbul'a gitmem gerekiyordu, gitmiştiken telefonuda göstereyim dedim randevu alamayınca sabah sıraya girdik ama Apple store lar eskisi gibi hizmet vermiyor anladıgım kadarıyla. Cihazda gözle görülen bir sıkıntı olmayınca randevu verilmiyor. Benim ön kamera kaymıştı o şekilde randevu verildi. Ama şebeke sorunu ile ilgili hiç bir işlem yapılmadı cihaza, tekrardan ekran değişti.

En son Apple kıdemli birimden adam akıllı birisi denk geldide onun önerisiyle İstanbul etiler genpa ya yolladım cihazı, işim garanti olsun diyede bir video çekip cihazla yolladım.

Cumartesi servise giren cihaz pazartesi değişim kararı çıktı, çarşamba kargoya verildi, Cuma günü teslim aldım. 1 haftada cihazı teslim aldım.

• Night_Noise kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle teşekkür ederim paylaşımın icin. cihaz batarya değişimi olup tekrar geldi. Ben sonrasında kullanırken cihazın neden arıza yaptığını buldum. Cihazın yoğun kullanım sonucu ısınınca şebeke sorunu verdiğini keşfettim. Oyun oynarken, uzun süreli konuşmada, şarj olurken şebeke gidiyor, Servis yok, hatta sim yok, vs hata veriyordu. Hatta kalorifer peteginin üzerine koydum orda bile ısınınca şebeke arizasi verdi.

Sonuç olarak Izmir genpaya elden teslim ettim. Arızasını direk göstererek. Sonuç değişim kararı çıktı. 2 günde yeni telefon geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam,
    iPhone 7 Plus kullanıyorum.
    Türk Telekomdan Turkcell e geçmeyi düşünüyorum.
    Hattında şebeke sorunu yaşar mıyım? Sorunlar devam ediyor mu?
  • İphone 7 Plus. Vodafone

Onceden gun icinde 1-2 kere sebeke gidiyordu. Simdi 4-5'e cikti.

2-3 sn'lik bir olay. Tek dise dusuyor. Sebeke yok diyor. Heme geliyor. Ama adamin canini sıkıyor. Telefon yurtdisi degisim de yapamiyorum. Takiliyoruz oyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

İphone 7 Plus. Vodafone

Onceden gun icinde 1-2 kere sebeke gidiyordu. Simdi 4-5'e cikti.

2-3 sn'lik bir olay. Tek dise dusuyor. Sebeke yok diyor. Heme geliyor. Ama adamin canini sıkıyor. Telefon yurtdisi degisim de yapamiyorum. Takiliyoruz oyle.

Acaba güncelleme ile mi bozuldu ki. Benim ki 10.3 ile bozuldu

• Türkbey kullanıcısına yanıt
    Sanmiyorum benim 10.2.1 ama guncelleme oncesi de sorun vardi. 10.3 yapsam yine sorun devam edecek. Acaba telefon mu bozuk dicem de babam ve kardesimde de ayni sebeke sorunu var.

• Ayni sorun bende de var Vodafone hattım g2 de bu sorunları yaşamıyordum. Arkadasın 6se takıyorum sıkıntı yok arkadaşda ki Turkcell'i takıyorum sıkıntı yok benim hattı benim iPhone 7 ye takınca olmuyor interneti stabil koruyamıyor ne yazık ki izmire gidince göndereceğim servise

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Sanmiyorum benim 10.2.1 ama guncelleme oncesi de sorun vardi. 10.3 yapsam yine sorun devam edecek. Acaba telefon mu bozuk dicem de babam ve kardesimde de ayni sebeke sorunu var.

Ben çözemedim Hocam. İşin içinden çıkamadım. Sence sorun GSM den mi telefondan mı yoksa 10.3 den mi kaynaklı Hocam.

• Türkbey kullanıcısına yanıt
    Telefondandir. Gsm'den olsa simdiye kadar da olurdu.

• İp7 kullanıyorum şu ana kadar dediğiniz problemi yaşamadım bende de aksine 6s kullanırken çok sorunluydum sim kartını değiştirdikten sonra sorun çözüldü tamamen. ( Turkcell kullanıyorum. ) Sim kartınız deforme olmuş olabilir tahminim yada yuvanın içinde sorun olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.