Şimdi Ara

iPhone 7 den SE'e geçen var mı? Geçilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki gibi iPhone 7 cihazım var, SE'e geçmek istiyorum. Sizce bu olay mantıklı mı? Kompakt daha ilgimi çekmeye başladı. Görüşleriniz nedir?

• Canınız sıkılıyor, kendinize bir iş, hobi edinin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız ona birşey diyemem. Sadece değişiklik iyi olur diye düşündüm.
  • Bu tamamen ihtiyacınıza, zevkinize ve kullanım alışkanlığınıza bağlı. Se gayet iyi bir cihaz neden olmasın ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam fiyat farki bayagi olacak. zaten iphone 7 de yapip, se de yapamayacaginiz birsey yok. bende s7 edge den se ye gecmemek icin zor tutuyorum kendimi. bu se gercekten boyut / donanimi ile mukemmel bir alet.

• iphone 7'nin ana ekran tuşuna alıştıysanız se'ninki biraz can sıkabilir
  • Siz aslında SE'ye geçmek istemiyorsunuz. Elinizdeki cihazdan sıkılmışsınız. Bir süre sonra SE'den de sıkılabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6 dan se ye geceni duydum 6s den kullanişli olsun kucuk olsun diye se ye gecenide duydum ama 7 den se ye gecmek istiyeni ilk defa duyuyorum helal olsu:))pişman olmazdin umarim

• Gecilmez

• Gecilmez touch id yavas on kamera kotu gelir

• DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt
    Touch ıd ve ön kamera ile cihazın iyi veya kötü olduğu anlaşılmaz se iphone 7 ile aynı hıza sahip stabil bir telefon fiyatıda gayet iyi iphone 7 yi iyi bir fiyata satıp alınabilir

• 7 plusdan askere gidecegim için SE'ye geçmiştim. Cihaz tatmin ekran dışında her açıdan tatmin ediyor ama terhisimi alır almaz gidip tekrar 7plus aldm. SE'yide pedere verdim.

Sonuç ilk postu atan arkadaşında dedigi gibi, canınız sıkılıyor herhal. Öyle birşey yapmayın..

• SaB0 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. SE e geçmeyeceğim karar verdim. Belki ikinci cihaz olarak alabilirim duruma göre bakacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.