Şimdi Ara

telefonun kapalıyken alarm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
22.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ya alarm kurdum fakat telefon kapalıydı çalmadı.Bu ne saçmalık ya tüm iphoneler oylemı yoksa benımkımı sorunlu

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefon Kapalıyken Alarm Çalar mı?

Telefonunuz kapalıyken alarmınızın çalıp çalmayacağı, cihazınıza ve alarm ayarlarınıza bağlıdır.

Bazı Cihazlarda Alarm Çalar:

• Bazı akıllı telefonlar ve tabletler, güç kapalı olsa bile dahili bir saate sahiptirler. Bu cihazlarda alarm, dahili saat kullanılarak çalabilir.

Bazı Cihazlarda Alarm Çalmaz:

• Güç gerektiren geleneksel alarmlar, telefon kapalıyken çalmaz.
    • Bazı akıllı telefonlar, güç kapalıyken dahili saatlerini kaybederler ve bu nedenle alarmları çalmaz.

Alternatif Çözümler:

Telefonunuz kapalıyken alarm çalması konusunda endişeleriniz varsa, aşağıdaki alternatif çözümleri düşünebilirsiniz:

• Harici Alarm Saati Kullanın: Güç kapalıyken çalışan harici bir alarm saati kullanarak zamanında uyanabilirsiniz.
    • Akıllı Saat Kullanın: Akıllı saatler genellikle dahili bir saate sahiptir ve telefonunuz kapalıyken bile alarmları çalabilirler.
    • Alarm Uygulaması Kullanın: Telefonunuzun alarm uygulamasının, güç kapalıyken bile alarm çalmasına izin verip vermediğini kontrol edin. Bazı uygulamalar bu özelliği destekler.

Sonuç olarak, telefonunuz kapalıyken alarmınızın çalıp çalmayacağı, cihazınıza ve alarm ayarlarınıza bağlıdır. Kapalıyken alarmın çalmasını sağlamak için harici bir alarm saati veya uygun bir alarm uygulaması kullanmayı düşünün.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sorunlu değil iphone kapalıyken alarmı çalmıyor :) Kapamak yerine alternatif olarak uçak moduna alabilirsiniz..
  • Evet, kapalıyken alarm çalmaz. En iyi çözüm arkadaşın da dediği gibi uçak moduna almak.
  • anladım sagolun cok. sacma ya walla en adı telefonlarda bıle war neden yapmazlar acaba nasıl bı acıklamaları vardır komedı ya
  • Bu duruma çok iyi bir alternatif var. Kendim de kullandığım sistemdir ayrıca.

aTimeTool programı ile telefona açılış ve kapanış saatleri belirleyebilirsiniz.

Kendi kullandığım sistem şudur. aTimeTool programı ile iphone 12.00 da kapanır. 06.53 de açılır. Alarmı da 06.55 e kurmuşumdur. İphone açılır ve bir süre sonra da telefon çalar.

aTimetool crack lisini cydia üzerinde bulabilirsiniz.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReJim -- 3 Haziran 2010; 15:48:37 >
  • Gerçek anlamda işletim sistemi kullanan telefonlarda, işletim sistemi yüklenmeden alarm çalmaz.. Alışmanız gerek Bundan önceki tüm WinMo, Symbian UIQ vs kullanan telefonlarım da böyleydi yani. Yapacak bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReJim
    Bu duruma çok iyi bir alternatif var. Kendim de kullandığım sistemdir ayrıca.

Kendi kullandığım sistem şudur. aTimeTool programı ile iphone 12.00 da kapanır. 06.53 de açılır. Alarmı da 06.55 e kurmuşumdur. İphone açılır ve bir süre sonra da telefon çalar.

Çok güzel yöntem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber_brain

anladım sagolun cok. sacma ya walla en adı telefonlarda bıle war neden yapmazlar acaba nasıl bı acıklamaları vardır komedı ya

sen bilgisayarını kapattığında alarm kurarsan o alarm bilgisayarın kapalıyken çalar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0sferatu

quote:

anladım sagolun cok. sacma ya walla en adı telefonlarda bıle war neden yapmazlar acaba nasıl bı acıklamaları vardır komedı ya

sen bilgisayarını kapattığında alarm kurarsan o alarm bilgisayarın kapalıyken çalar mı ?

Evet, açıklama aynen budur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

quote:

quote:

Ben bu duruma katılmıyorum. Tamam iphone çok acayip bir alet olmasına rağmen bazı elzem gereksinimleri karşılamadığı bilinen bir durum. Bence bu da var olan eksikliklerden birisidir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben bu duruma katılmıyorum. Tamam iphone çok acayip bir alet olmasına rağmen bazı elzem gereksinimleri karşılamadığı bilinen bir durum. Bence bu da var olan eksikliklerden birisidir.

yahu bu o kadar da buyuk bi eksiklik değil.Buna gelene kadaaar...

• quote:

quote:

quote:

benim bu acıklama aklıma gelmişti arkadas yazmış...
    cok guzel ornekleme bencede... iphone'u aynen kucuk bir bilgisayar gibi dusunun...
    komple kapalı iken bilgisayar gibi resmen "off" cihaz... kendi kendini acmaya kalksa zaten en az
    30 40 saniye suruyo...
    alarm olayı cok buyuk bir eksiklik degil... ucak moduna alıp kurunca zaten cok az pil harcıyo...

• Ben size katılmıyorum tamamem saçmalık pc le de alakası yok bılgısayar gıbı telefon o ayrı ama deiijik :D ayrıca rezıllık.neyse yapcak bıse yok
  • ayrıca bılgısayar o alarma gerek yoktur o zaman arabada ole istedıgın zaman calıssın sana gore ayagına kadar gelsın :Dbılgısayar mantıgı gıbıda buda kımse yanlıs anlamasında saçmalamaya gerek yok arkadaslar..
  • bir insan telefonunu ne diye kapatır ki, en azından ihtiyacı olmadıkça.

şöyle anlatayım, geçenlerde gece 1 ve sabah 9 kalkacam. alarmı kurmam gerekti lakin başka biyerde kaldığımdan şarj imkanım yoktu. şarj da %6 daydı. bütün ram yiyebilecek, işlemciyi yoracak, bataryayı tüketecek olan programları özellikleri kapadım. wifiden 3gye -ki zaten normal şebekede internet kullanmadıkça 3g yi kapatıyorum-, data vs..

yaklaşık 8 saat bekleme süresinden sonra alarm çaldı ve şarjında hiç bir eksilme yoktu. üstelik eve gidene kadar da beni idare etti.

%1 şarj bile kalsa iphone şarjı sonuna kadar sağlıklı bir şekilde ihtiyaçları karşılayabileceği şekilde çalıştırabiliyor.

iphone bilgisayar mantığı ile, işletim sistemi ile çalışıyor. en fazla yapılabilecek telefonun da kendisini bilgisayar gibi uyku konumuna getirip sonra açmak vs..

ki bu zaten beklemedeyken şarjı en az tüketir şekilde çalışmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0sferatu -- 5 Haziran 2010; 4:03:51 >

• quote:

bir insan telefonunu ne diye kapatır ki, en azından ihtiyacı olmadıkça.

uyurken demek istedin sanırım onun için cevap yazıyorum; uyku anında vücudun bağışıklık sistemi zayıfladığı ve manyetik daldanın vücuda daha da zararı olduğu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toran_aga

quote:

uyurken demek istedin sanırım onun için cevap yazıyorum; uyku anında vücudun bağışıklık sistemi zayıfladığı ve manyetik daldanın vücuda daha da zararı olduğu için.

Uçak modu?
  • quote:

Bu duruma çok iyi bir alternatif var. Kendim de kullandığım sistemdir ayrıca.

aynen bu yöntemle kurtula bilirsin ama şarjına dikkat et telefonun olmadı uçak moduyla idare edersin artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

quote:

quote:

Uçak modu?

Uçak moduna alınca telefon kapatılmıyor, sadece bazla bağlantısı kesiliyor. iPhone elektronik bir cihaz ve içinde pil var. Dolayısıyla uçak moduna almak zararı sadece belli bir oranda azaltıyor. Uçak modunda bile olsa telefonu yastığınızın altına koymayın, çok zararlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: noteb00k

quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

quote:

quote:

Uçak modu?

Uçak moduna alınca telefon kapatılmıyor, sadece bazla bağlantısı kesiliyor. iPhone elektronik bir cihaz ve içinde pil var. Dolayısıyla uçak moduna almak zararı sadece belli bir oranda azaltıyor. Uçak modunda bile olsa telefonu yastığınızın altına koymayın, çok zararlı.

Yok ben zaten hayatta kendime 1 metreden daha yakına yaklaştırmam telefonu uyurkende, telefonun en çok zararlı olan kısmını devre dışı bırakmış oluyoruz yani. 10'da 9 zarar yerine 10'da 1'e düşüyor diyelim (rakamlar sallamasyondur).. Elektronik cihazların tümü ztn EM dalga yayar.. Ama 1000 yayan var 1 yayan var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.