Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
138.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım. Silikona göre daha dayanıksız tabi ama bence o kadar dayanıksız değil. Deri kılıflar zaten kullandıkça eskidiği için alınıyor o özelliği seviliyor. Dikkatli kullanımda birşey olacağını sanmıyorum. Eskiden doğal deri değildi şimdi doğal deri kullanıyor apple mesela onun için kalitesi hissi çok güzel.
  • -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam yardımınız ve cevaplarınız için.Siyah deri kılıfı sipariş veriyorum şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manager5833 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim güle güle kullanın şimdiden.
  • -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

Kesinlikle pişman olmazsınız gerçekten çok şık bir kılıf. Ben sadece eksilerini de bilin diye yazdım. Eğer kılıfın çizilmesine, kolayca eskimesine takmayacak biriyseniz çok memnun kalırsınız. Ha bir de deri kılıflar haliyle daha kaygan oluyor, bu telefonu tutarken bazen dezavantaj yaratsa da cebe koyup çıkarırken silikon kılıflara göre çok daha rahat oluyor.

• Urancan U kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam siparişi verdim.

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.

• Urancan U kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam sağolun

• Bende burdaki arkadaşların tavsiyesi ile apple siyah deri kılıf sipariş vermiştim dün elime ulaştı, spigen markasını çok beğenen biri olarak ve iki tanede spigen kılıfım olmasına rağmen bayıldım. Umarım uzun ömürlü olur çok kaliteli duruyor ve hissettiriyor:)

• unicornek kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam,kaç günde ulaştı elinize?

Hocam alırken 9 gündü 3 yada 4 günde ulaştı:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auafina47

Arkadaşlar Yeri değil ama kılıf alacak olanlara önerebileceğim bir kılıf var. Ben aldım fazla kalınlaştırmıyor. Yanlar silikon tarzı yumuşak arka kapak ise kırılmaz cam hissi veriyor.

https://www.aliexpress.com/item/Pzoz-Luxury-Ultra-thin-silicone-soft-TPU-case-for-iphone-7-plus-shock-proof-transparent-clear/32735744755.html

kamera kısmını koruyor mu hocam bu kılıf ? masaya konuldugunda kamera temas ediyor mu yuzeyle ?

• Spigen.com.tr hiç bişey almayın aldığız ürünü ne yolluyolar ne telefonu açıyolar. kesinlikle bulaşmayın 2 hafta 3 hafta bekletirler.
  • İndirim felan demeyin spigen.com dan bişey almayın ben ettim siz etmeyin.

• Kendim telefon isi ile ugrasmama ragmen resimdeki kiliftan 2 tane siparis verdim turkcell aksesuardan. Hem cuzdan hem de stant olarak kullanilabiliyor. Platinum sayesinde yuzde 20 indirim hakki kazandim. Ilk aldigimda stok tukendi aradaki tarih farki o yuzden. Herkese tavsiye ederim.

• Dostlar apple silikon kılıfın siparişini verdim dün 7 plus için, ellerinde stok olmasına rağmen teslim tarihi 16 kasım olarak görünüyor. Acaba olabilecek en geç tarihi verdikleri için mi böyle yoksa o tarihten çok önce geliyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CONQUER. kullanıcısına yanıt
    Maalesef dostum korumuyor. Masaya bıraktığında kamera masa ile temas ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt
    Bende deri olanını sipariş verdim bende de aynı tarih hocam,en geç tarihi yazıyorlar oraya.Yetiştirebilirlerse pazartesi kargoya verileceğini düşünüyorum.

• ekkir E kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, ben de bu kılıfı almaya çalışıyorum fakat "This item does not ship to Turkey." diyor. Nasıl alabildiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeizerSoze

Hocam merhaba, ben de bu kılıfı almaya çalışıyorum fakat "This item does not ship to Turkey." diyor. Nasıl alabildiniz acaba?

Hocam şimdi kontrol ettim dediğiniz gibi Türkiye'ye gönderimi kaldırmışlar.

Kılıfı yeniden arattığımda bu linktekinin gönderimi var gözüküyor. Fakat fiyatı 7 dolar daha pahalı. Benim kılıfımın kutusundan %10'luk bir indirim kodu çıkmıştı. Dilerseniz o kodu göndereyim size onunla alın.
    https://www.amazon.com/Supcase-Unicorn-Beetle-Scratch-Resistant/dp/B01KK8TZMU/ref=sr_1_4?s=wireless&ie=UTF8&qid=1478374062&sr=1-4&keywords=supcase+iphone+7&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekkir -- 5 Kasım 2016; 22:31:26 >

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.