Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
138.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bundan aldım tavsiye ederim. Baya araştırdım güzele benziyor. Bana da daha gelmedi kargoda şuanda.
    https://www.amazon.com/gp/product/B01F1MRGYY/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
  • scarface6 S kullanıcısına yanıt
    Kargo elinize ulaşınca da yorumlarsanız çok memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gduman G kullanıcısına yanıt
    Tabi ki gelsin yazarım size tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekkir

quote:

Orijinalden alıntı: KeizerSoze

Hocam merhaba, ben de bu kılıfı almaya çalışıyorum fakat "This item does not ship to Turkey." diyor. Nasıl alabildiniz acaba?

Hocam şimdi kontrol ettim dediğiniz gibi Türkiye'ye gönderimi kaldırmışlar.

Kılıfı yeniden arattığımda bu linktekinin gönderimi var gözüküyor. Fakat fiyatı 7 dolar daha pahalı. Benim kılıfımın kutusundan %10'luk bir indirim kodu çıkmıştı. Dilerseniz o kodu göndereyim size onunla alın.
    https://www.amazon.com/Supcase-Unicorn-Beetle-Scratch-Resistant/dp/B01KK8TZMU/ref=sr_1_4?s=wireless&ie=UTF8&qid=1478374062&sr=1-4&keywords=supcase+iphone+7&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011

Hocam çok teşekkürler ama attığınız link plus için. Görmüştüm bunu da ne yazık ki 7 için olanının Türkiye'ye gönderimini kaldırmışlar şansıma :) Ancak diğer supcase ürünlerinden alabilirim hocam kod işime yarayabilir, teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: manager5833

Bende deri olanını sipariş verdim bende de aynı tarih hocam,en geç tarihi yazıyorlar oraya.Yetiştirebilirlerse pazartesi kargoya verileceğini düşünüyorum.

Teşekkürler hocam bilgi için inşallah dediğiniz gibi olur.

• Spigenden kılıf alamıyoruz bari amazondan bakıcaz artık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekkir

quote:

Hocam merhaba, ben de bu kılıfı almaya çalışıyorum fakat "This item does not ship to Turkey." diyor. Nasıl alabildiniz acaba?

Hocam şimdi kontrol ettim dediğiniz gibi Türkiye'ye gönderimi kaldırmışlar.

Kılıfı yeniden arattığımda bu linktekinin gönderimi var gözüküyor. Fakat fiyatı 7 dolar daha pahalı. Benim kılıfımın kutusundan %10'luk bir indirim kodu çıkmıştı. Dilerseniz o kodu göndereyim size onunla alın.
    https://www.amazon.com/Supcase-Unicorn-Beetle-Scratch-Resistant/dp/B01KK8TZMU/ref=sr_1_4?s=wireless&ie=UTF8&qid=1478374062&sr=1-4&keywords=supcase+iphone+7&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011

Hocam çok teşekkürler ama attığınız link plus için. Görmüştüm bunu da ne yazık ki 7 için olanının Türkiye'ye gönderimini kaldırmışlar şansıma :) Ancak diğer supcase ürünlerinden alabilirim hocam kod işime yarayabilir, teşekkür ederim.

Haklısınız dikkat etmemişim. Kusura bakmayın. Yine de hızlıca göz attım ve 7 için köşeleri oval olmayan kırmızı-siyah bir model var aklınızda olsun.

Kodu özel mesaj olarak yolluyorum.

• Iphone 7 gold için apple uçuk kahve deri kılıfı sipariş geçtim biraz önce bakalım sabırsızlıkla bekliyorum elime ulaşmasını. kullanan var mı hissiyatı nasıl ?
     *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

• Arkadaşlar iphone 7 silver 32 gb kullanıyorum iş icabı resmî kıyafet kullanıyorum ve silver iphone takım elbise ile mükemmel oluyor spigen modelleri arasında Türkiye'de çok fiyat farkı var fakat Amazon'da öyle değil .
    Amazon'da hepsi 10-15 dolar civarı

Spigen neo hybrid var 70 tl
    Spigen ultra hybrid var o da 70 tl

Değişik renk modelleri var neo hybrid olan 2 parça bumper ve kılıf olarak.

Daha önce space Grey iPhone 6 da gold bumper kullanmıştım çok yakışmıştı

Neo hybrid mi ultra hybrid mi

Ve eğer neo olursa çerçeve rengi gümüş mü , gold mu dersiniz?
    Edit ; modeller ve renkleri

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01GIVXR0O/ref=ox_sc_act_image_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A2SFKRF5TPZMT5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatrros -- 6 Kasım 2016; 20:41:28 >

• Bende bugün orjinal Apple silicon Okyanus mavisi aldım dokunma hissi gerçekten çok kaliteli resimlerde biraz parlak çıkmış daha Mat görünümlü aslında. .
     *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

• fohnpole kullanıcısına yanıt
    Ben de bundan almak istiyorum ama renk değişimi olup kirli bir görüntü olacaktır zamanla.. Onun için taba rengi olan daha iyi gibi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ultra ince şeffaf slikon kılıf almayı düşünüyorum internetten iPhone 7 Jet Black cihazıma. Acaba kaliteli birşey nereden bulabilirim sizce?

• Giansello G kullanıcısına yanıt
    şeffaflar güzel durmuyor jetblackta, önceki sayfalarda eklemiştim.
  • Hocam bana da o resmi atar mısın detaylı bakayım sana zahmet
  • Giansello G kullanıcısına yanıt
    Buyrun

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandeDiscus

Bende bugün orjinal Apple silicon Okyanus mavisi aldım dokunma hissi gerçekten çok kaliteli resimlerde biraz parlak çıkmış daha Mat görünümlü aslında. .
     *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

Güle güle kullan dostum çok iyi olmuş :)

Hissiyatı çok iyi yumuşak deri çok kaliteli.
    Teşekkür ederim umarım sizin kılıfta yakın zamanda elinize ulaşır. :))

• Arkadaşlar önce şuna karar vermemiz lazım.
    Kılıfı estetik için mi alıyoruz yoksa koruma için mi ?

Bir telefona 3000-4000 tl veriyoruz değil mi?
    Burada çoğu arkadaş telefonu kalınlaştırmasın ultra ince olsun vs diyor kılıfsız kullanın o zaman ?bu tarz kılıflar çok şık ama koruması da çok düşük oluyor.Geçen yıl avm de amca kızı yürüyen merdivenlerden aşağı düşürmüştü iphonu ekran ortadan ikiye kırılmış ve kasası da berbat olmuştu üstelik ince bir kılıf da vardı.

Benden size tavsiye apple nin çok şık ama koruma düzeyi çok düşük olan ve fiyatı acayip pahalı olan kılıflarından uzak durun derim.

Ekran giderse bu pahalı cihaz çöp oluyor ,para benim mal benim sanane durumu var tabi ki ama yazık günah yani milli servet sonuçta, benden tavsiye riske girmeyin ve spigen ,supcase ,caselogy vs gibi koruması üst düzey olan ürünler kullanın derim.

• Uag süper ...Koruma hissiyat 10 numara

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.