Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
138.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: axil

Hocam şimdi araştırdığım kadarıyla wrapsol, buff, bodyguardz gibi kaliteli markalar yapışkanlığın kalitesi ve kuvvetli olması için daha etkili malzemeler kullanıyor. Bu yüzden kaldırınca yapıştırıcının etkisiyle kalktığını düşünüyorum. Oysa ki örneğin cihazı ilk kutusundan çıkardığımızda da üzerinde jelatinle geliyor ama çok etkisiz bir yapıştırıcı var ki üzerinde rahat bir şekilde çıkıyor. Yani demem o ki az kaliteli ürünlerde yapıştırıcı etkisi az olacağından yazıyı sökme ihtimali az olacak diye düşünüyorum. Yine de deneyip görecez bakalım

Cihazın ilk alındığı jelatin ile aldığınız kaplamanın yapısma oranları farklı olacaktır. Yanı cok guclu yapıstırmakla alakası yok:) Dedim ya hizalama için bir sefer üzerine yapıstırıp kalktıgında yasandı soru sunger ıle bastırmadı yapısması ıcın. Insallah dedıgınız gıbı olur yasadıgım sıkıntıyı yasamazsınız:)

• STATIC-X kullanıcısına yanıt
    Deneyimlerimi paylaşırım :) zaten spigen ultra hybrid de sipariş verdim yakışacağını düşünüyorum. Bakalım bir gelsin de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iar İ kullanıcısına yanıt
    Saol hocam sende gelince güle güle kullanırsın inş

• Orijinal silikon kılıf mı alayım yoksa spigen liquid armor mu alayım sizce arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

Orijinal silikon kılıf mı alayım yoksa spigen liquid armor mu alayım sizce arkadaşlar?

Şeffaf spiegen kılıflar ne yaparsaniz yapin 4-5 ay sonra sararıyor

• Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt
    Şeffaf en kalitelisi bile sararıyor Liquid Armor aldım memnunum üstte fotoğrafları ekledim ya da bir önceki sayfada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

Orijinal silikon kılıf mı alayım yoksa spigen liquid armor mu alayım sizce arkadaşlar?

Bende orjinal silikon alacağım deri olanlar daha çabuk yıpranıyor.

• Thathurts kullanıcısına yanıt
    Şeffaf kılıf demedim ki hocamhttp://www.spigen.com/products/iphone-7-plus-case-liquid-armor bu kılıf ile Apple orijinal silikon kılıf arasında kaldım. Apple orijinal kılıf için tuşlara basış hissiyatı kötü diye bir yorum okudum doğru mudur acaba?

• Alt tarafının tamamen açık olması ve tuşlara basış hissiyatının kötü olduğunu duydum hocam bu yüzden endişeleniyorum. Bir de 150 tlye değer mi sizce?

• iDenis kullanıcısına yanıt
    Bu siyah renk de tozları çok gösteriyor. Kılıf aldınızmı ? 70₺ de çokmuş ya

• Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt
    Ben apple ın deri olanını aldım tuş basınları çok iyi ama dediğiniz gibi alt kısmı açık

• OnurD7 kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 10 günde.
  • KeizerSoze kullanıcısına yanıt
    Ben cam sevmiyorum, ama sonuç itibariyle filmi de pek beğenmedim. İyi tarafı ekanın kıvrımlarını da sarıyor, ama burdan aynı zamanda iki önemli dezavantaj doğuyor - uygulaması ıslak oluyor (uğraştıracak biraz) ve film yüzeyi yumuşak. Tırnakla filme dokunduğunuzda lastiksi bir his veriyor ve çok iyi kaymıyor parmak.
    Bu açıdan işte Spigen Ultra Crystal daha iyi, ama ekranı sarmıyor ve i7 versiyonu yok.
  • Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    Hocam film için tam olarak dediğiniz sebepten dolayı temperli cam olanı geçtim sipariş olarak Bir de ekranı çok iyi koruyamaması var tabii. Benim kafama takılan, bildiğimiz cam gibi durmaması, hani telefona yeni çerçeve taktırıyormuş gibi sanki. O açıdan pek hoşuma gitmedi. Siz neden tercih etmiyorsunuz camı?
  • Jet black 7 plus icin ne yapacagima karar veremedim hala. Kilif kullanmayi dusunmuyorum ama guzel bir kaplama bulamadim hala. Yapiskanin yazilari cikarma muhabbeti de iyice titizlestirdi beni. Var mi bir oneriniz?

• http://urltag.net/BkRDX BEYLER YÜKLENİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
  • KeizerSoze kullanıcısına yanıt
    En ince olanları bile filme göre çok kalın oluyorlar, home tuşu çok içerde kalıyor ve bazen yakınlık ve ışık sensörleri bazı camlarla kafayı yiyor. Bir de tabi filme göre çok daha pahalı oluyorlar genelde.
    En basit örnek 25-30 liraya Spigende kutuda 3 film çıkarken, 7 Plus'ın camı 100 liraya geliyor. Biraz makas müdahalesiyle film uydurmayı tercih ederim bu durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

Kılıf olarak 7 jet black'e apple'ın kırmızı silikln kılıfını aldım müthiş durdu şimdi ön cama normal jelatin arıyorum cam olmasın istiyorum çünkü çok kalınlaştırıyor. Heryer ağızbirliği etmiş gibi cam var jelatin yok diyor beklemedeyiz &#128517;

Hocam bir kaç tane fotoğraf atar mısınız? Bende alacağım da ne alacağıma tam karar veremedim.
  • Dün cihazı 1.5 metreden yere düştü, alt kısmı diklemesine düştü. İyikide orjinal kılıf almamışım yoksa alt kısım pertti.. spigenin gözünü seveyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

Dün cihazı 1.5 metreden yere düştü, alt kısmı diklemesine düştü. İyikide orjinal kılıf almamışım yoksa alt kısım pertti.. spigenin gözünü seveyim..

Hangi kılıfı kullanıyorsunuz hocam spigenin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.