Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
138.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar hocam, spigen şeffaf kılıf ve 7+ mat cihaz sahibisiniz konudan okuduğum kadarıyla mümkünse farklı açılardan cihazın kılıflı fotoğraflarını çekip atabilir misiniz?
  • Tavsiye olarak arkadaşlar Spigen kendi sitesi üzerinden yaptığınız alışverişlerde dikkat edin stoğa girince haber ver'den sipariş ver'e döndü ürün cumartesi siparişimi verdim şimdi canlı destekle görüştüğümde ürünün ne zaman geleceği belli değil stoğumuzda olmadığı için beklemede diyor satın almadan önce stok sorarsanız bence boşuna beklemezsiniz

Spigen Liquid Armor Komik çünkü şu an sitede ürünün yanında hızlı gönderi ibaresi var
    http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Plus-Kilif-Spigen-Liquid-Armor,PR-2130.html

• quote:

Orijinalden alıntı: canb95

Merhabalar hocam, spigen şeffaf kılıf ve 7+ mat cihaz sahibisiniz konudan okuduğum kadarıyla mümkünse farklı açılardan cihazın kılıflı fotoğraflarını çekip atabilir misiniz?

Merhaba, akşama atarım hocam. Bendeki kılıf Ultra Hybrid Black..

www.spigen.com/products/iphone-7-plus-case-ultra-hybrid?variant=21600182465

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 18 Ekim 2016; 15:36:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elago slim fit 2 şeffaf kılıf bugün elime ulaştı, ancak kılıfın içine toz kaçtıgı için biraz sildim. Titizimdir, biraz sildikten sonra kılıf çok çizildi. Bu kadar çabuk çizileceğini düşünmüyordum. Tavsiye etmiyorum.
    Jet Black cihaz için şeffaf kılıf alan var mı? Cihazın tam olarak rengini gösterebilen bir kılıf arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fairfight94

Satın aldığım spigen böyle duruyor telefonla. Bence en şık,telefonu gösteren ve bunla beraber en iyi koruyan kılıflardan biri. Tavsiye ederim size de. Bu arada kılıf parmak izini çok göstermiyor dikkatli bakmanız gerekiyor. Fotoğrafları kılıfı silmeden çektim daha rahat görün diye :)

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

@canb95 hocam burda bulabilirsiniz kılıf ve 7+ mat siyahın nasıl durduğunu. Ben kullanıyorum gayet memnunum.

• SeRcCaN kullanıcısına yanıt
    Bende hazırlanıyor yazıyor o değilde beğenilmemiş kılıf kararsız kaldım iade mi etsem

• quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

Bu kılıftan alan var mı? varsa şayet nasıl güzel mi memnun musunuz? ve fOto olursa güzel olur.

Ben bu kılıf ile beraber bu üç kılıf arasında kaldım bu kılıfları kullanan arkadaşlar fikir verme açısından fotoğraf paylaşırsa sevinirim.

http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Plus-Kilif-Spigen-Liquid-Armor,PR-2130.html

http://www.spigen.com.tr/iPhone-7-Plus-Kilif-Spigen-Slim-Armor,PR-2089.html

Slim armor kullanan arkadaşlar kılıf ne derece kalınlaştırıyor bunu merak ediyorum.

• tempered cam için hangisini önerirsiniz?
  • Bende bunu sipariş ettim iphone 7 plus jetblack için.pahalı ama daha önce almıştım çok süperdi yine aldım o yüzden tamamen el yapımı meşhur italyan derisi.
    VAJA Fiyat:114$
     *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Spigen ultra fit jet black kılıf almıştım bugün geldi, soranlar olmuştu onun için ekliyorum.

Güzel gibi ama felaket parmak izi tutuyor.

• kel_bakkal K kullanıcısına yanıt
    Ben sanmıyorum hocam kılıfın kötü olacağını benim derdim stokta olmayan malı nasıl hızlı gönderi ibaresi ile satabilirler yarın bir sonuç alırsam size de haber veririm
  • arkadaşlar arkasına kart konulabilecek kılıf tavsiyeleriniz var mı?
  • alpino kullanıcısına yanıt
    Hocam zevkler tartisilmaz ama tuslarin oldugu yerler falan acik kilifta. Bu kadar fiyati el yapimi oldugu icin mi?

• fairfight94 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam, benim merak ettiğim bunun crystal clear olanı yani yanları da komple şeffaf olan modeliydi aslında. İkinizin ki de black ise gerek yok tekrar ss ye :D Renk olarak heniz karar verebilmiş değilim jet ve mat black arasında gidip geliyorum. Cihaz önümüzdeki ay yurt dışından gelecek, sanırım ikilemim o zamana kadar bitmeyecek :D
  • Applestore dan aldığım deri kılıf elime ulaştı. Kutuyu açınca tam bir hayal kırıklığı yaşadım. Kılıfın sol köşelerindeki deriler kırışık yapıştırılmış bugün değişim isteyeceğim
    Bu mesaja eklenen görseller:

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

• ön ekran ve arka kapak koruması bulabilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Hocam zevkler tartisilmaz ama tuslarin oldugu yerler falan acik kilifta. Bu kadar fiyati el yapimi oldugu icin mi?

El yapımı ve muhteşem kalitede italya'nın özel derisi olduğu için ve kullandıkça eskidikçe güzelleşiyor olması sebebiyle pahalı ama hakediyor son kuruşuna kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rhino Shield'da email bültenine kayıt olursanız 5$ indirim çeki geliyor. 30$ üzeri kargo bedava.
    https://rhinoshield.io/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeTaXs -- 19 Ekim 2016; 17:23:54 >
  • DeTaXs kullanıcısına yanıt
    Ekran korucusu nasıldır hem ön hem arka varmış full body mi oluyor 29.99 fiyatı 1 cent için kargo bedeli olucak

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.